Keresés

Részletes keresés

nemezis 2 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 3

Khm. Nem tudom mi kezdődik (szerinted), de csattanós válasz a demokrácia megdöntésén siránkozóknak:

• Feleségemet, dr. Handó Tünde, bírót, a Fővárosi Munkaügyi Bíróság elnökét az Országgyűlés 2011. január 1-jei hatállyal az Országos Bírói Hivatal elnökének választotta. Egész eddigi munkám során - úgy is mint a mai napon hatályba lépő új Alaptörvény szövegező bizottságának elnöke - a demokrácia és a jogállamiság alapvető elvének tekintettem a bírói függetlenség és az államhatalmi ágak elválasztásának elvét. Meggyőződésem, hogy a látszatát is el kell kerülni annak, mintha a kormányzó párt személyemen, illetve családomon keresztül az igazságszolgáltatás, mint önálló hatalmi ág befolyásolására törekedne. Döntésemmel feleségem munkáját, az igazságszolgáltatás minden magyar polgár érdekét szolgáló megújítását is segíteni kívánom.
Előzmény: Törölt nick (1)
inverz Creative Commons License 2012.01.01 0 0 2

khm... tegnap lázár jani nyilatkozata a kormány elzavarásáról, ma szájer lemondása... formálódik az új fideszes kormány...

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.01 0 0 1

Apa kezdődik..

Előzmény: nemezis 2 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.01 0 0 0

Ez  nem nulla!

Előzmény: nemezis 2 (-)
nemezis 2 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 topiknyitó
  • Bejelentem, hogy mai napi hatállyal a Fidesz – Magyar Polgári Szövetségben betöltött valamennyi pártfunkciómról – köztük az Európai Parlamenti Fideszes Képviselőcsoport elnöki tisztségéről – lemondok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!