Keresés

Részletes keresés

ferapont Creative Commons License 2011.07.16 0 0 396

Vigyázz, a SPOILER nem kívánatos itt!

Előzmény: juzni front (391)
ferapont Creative Commons License 2011.07.16 0 0 395

Köszönöm, mindkettő hasznos info volt :-)))

Vajon Ufuk Bayraktar és Uluc Bayraktar (a rendező) között lehet rokoni szál?

Érdekes, hogy Ezel is az ő családi nevüket "kapta".

Előzmény: Pandus (389)
Pandus Creative Commons License 2011.07.16 0 0 394

ámde fél év múlva ott ült tolókocsiban, szóval még nincs vége

Előzmény: Makkocska72 (393)
Makkocska72 Creative Commons License 2011.07.16 0 0 393

Sziasztok!Az öregnek reszeltek.Sajnálom :(

Törölt nick Creative Commons License 2011.07.15 0 0 392

Nézőpont kérdése.

Előzmény: juzni front (391)
juzni front Creative Commons License 2011.07.15 0 0 391

Láttam az utcsó részt, hát nem happy end:(((

Törölt nick Creative Commons License 2011.07.15 0 0 390

Kicsit hasonlít Obi Wan Kenobi-ra, csak őt valószínűleg nem Vader nagyúr fogja kivégezni. :)

Előzmény: Pandus (389)
Pandus Creative Commons License 2011.07.15 0 0 389

bocs, ő ramiz fiatalon. az unoka:Kivanç Tatlitug

Előzmény: Pandus (388)
Pandus Creative Commons License 2011.07.15 0 0 388

Ha tudnánk ki játssza Ramiz jr-tkérésed számomra parancs: Ufuk Bayraktar

Előzmény: ferapont (385)
ferapont Creative Commons License 2011.07.15 0 0 387

Az általad írt jelenetben Sebnem nem Kenan alkalmazásában állt, hanem Cengizében, amikor találkoztak úgy szólította főnök, karon fogva sétáltak be a játékterembe. Tefót levegőnek nézte, aki Ezel mögött állt. Ali az öreg Ramiz mögött. Eysan meg a nem mutatott Kenan mögött.

Ezel mondatával ért véget a jelenet: ha mindenki itt van akkor talán kezdhetjük.

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (386)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.07.15 0 0 386

Így szokták mondani, hogy leszúrta, lelőtte, még akkor is, amikor nem hal meg az áldozat. Nekem valamiért furcsa is ez a fogalmazás, inkább úgy mondanám, hogy "megszúrta, meglőtte" (amikor nem hal bele valaki).

Sebnem megszúrásával kapcsolatban nem árulok el spoilert, ha visszaemlékeztek az évadzáró epizód végére. Arra a jelenetre, amikor Ramiz már tolókocsiban van, összejönnek egy játékterembe, ahol a komplett díszes társulatban Sebnem is ott van, csak már Kenan alkalmazásában áll (ha jól emlékszem) és sértődötten fordul el Teffótól.

Tehát ez nem spoiler, hiszen a sorozat készítői maguk mutatták be, hogy mire számítsunk 6 hónap múlva.

Előzmény: kristo_f (381)
ferapont Creative Commons License 2011.07.15 0 0 385

Nem, Ali ujjait  nem a saját házában ropogtatták meg, hanem valami nagyon lepukkant helyen, ahol volt egy ajtó, azon ablak és Tefó azon keresztül lőtt először. Abban a félhomályban, ilyen felfokozott idegállapotban pont eltalálni az Ali mögött takarásban álló nőt igazi mesterlövész bravúr. 

Tegnap - jelentem örömmel - végre a normális főcím és a hozzá paszoló hang ment le. Ha tudnánk ki játssza Ramiz jr-t, akkor azt is ki lehetne találni, hogy ki a magyar hangja.

Ez a színész a maga karakterében épp olyan telitalálat, mint Ezel, Ali, Serdar, és a többi. Nem először mondom, de le vagyok nyűgözve attól, hogy a törököknél mennyi tehetséges nemzetközi szintű színész dolgozik.

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (380)
Pandus Creative Commons License 2011.07.15 0 0 384

hát mi, akik magyarul nézzük, kénytelenek leszünk megvárni, amíg kiderül. akik törökül, azok már biztos tudják, de őket meg leugattuk, hogy ne áruljanak el semmit, (és ez igy helyes)

Előzmény: Törölt nick (383)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.15 0 0 383

Kristo_f:

Ebben a sorozatban az ilyen szúrásokba eddig kevesen haltak bele. :)

Serdar, Tevfik, Temmuz, Kamil stb. mind túlélte. Miért pont Sebnem halna bele?

Pandus:

Az oké, hogy ő tette gyilkossá, de még nem derült ki hogyan. Valamiért nagyon haragudhat Kenan Ramizra. Eltakarította mindhárom fiát és lesittelte, mert gondolom azt is ő intézte.

Előzmény: kristo_f (381)
Pandus Creative Commons License 2011.07.15 0 0 382

Kenan miért haragszik Ramizra? - volt egy ilyen megjegyzése, hogy te tettél gyilkossá. a másik, hogy konkurencia neki, az útjában áll, le akajra végleg söpörni.

Előzmény: Törölt nick (376)
kristo_f Creative Commons License 2011.07.14 0 0 381

teşekkür ederim , de elég lett volna pár szóban

Azért visszanézem

Tekerik rendesen

Most leszúrta Tefal :) Sebremet, vagy mi????

Előzmény: kíváncsi64 (360)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.07.14 0 0 380

Kenan mondta Ezelnek a vasúti váróban, a szokásos cinikus stílusában, hogy "...és akkor majd Cengizt holtan fogják találni, a börtön melletti kis utcácskában" (csak emlékezetből írtam). Erre Ezel elrohant a kis utcába.

Alit pedig a saját, medencés házába vitték, ha jól rémlik. A saját fogója is ott volt kéznél, de erre tényleg nem vennék mérget. A fogóval már neki is láttak a munkának, de nem volt idő befejezni, Ali betyár nagy szerencséjére.

Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.07.14 0 0 379

Nekem meg már az elején sem tetszett a történet túl vontatott szövése. Az Öreg történetei is néha már kiakasztók. Sokszor oda sem figyeltem rendesen. De van egy ilyen hülye effekt, hogy az ember idővel kíváncsi lesz a folytatásra, még akkor is, ha néha már szinte fárasztó egy sorozat.

Mint amikor gyerekkoromban rákattantam a könyvekre, regényekre, és néha úgy kellett visszafogni magam, hogy ne lapozzak a végére. Főleg a vége érdekelt általában, ezért aztán a lehető leggyorsaban átrágtam magam rajta.

Előzmény: ferapont (377)
Pandus Creative Commons License 2011.07.14 0 0 378

Alinak végülis levágták az újját, vagy "csak" eltörték - az a röhej, hogy szintén 12-es karikával megy a Helyszínelők, Dr Csont, NCIS és a többi, csupa gusztustalansággal, vérrel, múmiával, este 10 előtt. akkor ebből miért kellett kivágni a naturális részeket? mert igy tényleg már semmit nem értünk.,

ferapont Creative Commons License 2011.07.13 0 0 377

Ma megint az első széria főcíme ment képben, hangban egyaránt.  Az RTL-ben azt sem tudják mit csinálnak.

Az első 50 fél-epizódnál lovaskocsival sem lehetett volna elvontatni a tévé elől, viszont ami most van, az nagyon próbára teszi a tűrőképességemet. Nézem, de valamiért nem szippant be a történet. Talán túl csavarosak már az ármánykodások, Vagy a Ramíz és Kenan közötti probléma túl érdektelen Ömer sztoriindító (szívfacsaró) hányattatásához képest?

Előzmény: ferapont (375)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.13 0 0 376

"Tegnapelőtt Ezel felhívta Tefot, hogy menjen szabadítsa ki Alit. Honnan tudta, hogy Alit hol tartják fogva?"

Azt honnan tudta Cengiz hol van? Oda is egyből odatalált.

Alinak végülis levágták az újját, vagy "csak" eltörték? A másik ami nem tiszta, hogy Kenan miért haragszik Ramizra? Azért meg az öreg elszerette Selma asszonyt, vagy van más is? Hallottam olyat, hogy Ramiz elszedte a vagyonát, de ha megnézzük ki hol lakik, akkor nem ezt látom. Ramiz ugye egy koszos lyukban, Kenan pedig Törökország egyik legpazarabb palotájában. Ezért kár volt megölni három gyermekét...

Előzmény: ferapont (375)
ferapont Creative Commons License 2011.07.13 0 0 375

Botrányos amit a főcímmel csináltak. Megint úgy adták le a főcímet, hogy ment a tavalyi széria hangalámondása, de felette az új széria szereplőgársájának a neveit mutatták. Akkor kaptam  fel a fejem, amikor Ipek Bilgimnél (Meliha) Németh Ilonát mondtak.

Az előzetesekben következetesen Sekiznek nevezik Ramiz unokáját, holott ő is Ramiz. Tudja valaki miért?

Tegnapelőtt Ezel felhívta Tefot, hogy menjen szabadítsa ki Alit. Honnan tudta, hogy Alit hol tartják fogva?

A casting remek munnkát végzett, amikor Ramiz unokája szerepére kiválasztották ezt a szereplőt. Tényleg ott van a halál a szemében. A sorozat nagy telitalálata a remek casting, nem is tudok mondani olyan szereplőt, aki ne lett volna telitalálat a saját szerepében.

mateka014 Creative Commons License 2011.07.12 0 0 374

óóó, igen , de jó tudni, amíg néztem egyszerűen folyamatosan ezen járt az agyam ki az, és tudtam, hogy vmi sorozatban volt benne , köszi szépen :)))

Pandus Creative Commons License 2011.07.12 0 0 373

persze, de att6ól még kamera előtt van. de még enélkül is: nem ülök le egy idősebb hölggyel beszélgetni atlétában. ha a strandon odajön hozzám, akkor lelke rajta. de itt ő vonult be egy stúdióba-művházba, akármi.

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (371)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.07.12 0 0 372

Ismerős volt nekem is, azóta már be is ugrott, hogy honnan:

RTL Klub, Szeress most.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Szeress_most!

http://hu.wikipedia.org/wiki/Harmath_Imre

Google képek: Harmath Imre

Előzmény: mateka014 (368)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.07.12 0 0 371

Talán nagyon otthon érezte magát, ez valami helyi interjú lehetett, talán Putnokon vagy Ózdon. Nem akarom ismét meghallgatni, de rémlik valami "itthon" vagy ilyesmi szöveg.

Előzmény: Pandus (370)
Pandus Creative Commons License 2011.07.10 0 0 370

atlétában tévinterjút adni?!

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (365)
gugugaga Creative Commons License 2011.07.10 0 0 369

a pénteki résznél még volt eg kis zűrzavar, jöttek sorba a nevek még sem mondták be sokuknak a nevét, de pl Bahar magyar hangjának neve be volt mondva, miközben Sedef Avci már nem volt kiírva.

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (367)
mateka014 Creative Commons License 2011.07.09 0 0 368

Nagyon kedves vagy, én is égre földön kerestem már, semmi sikerrel, de annyira ismerős ez a hang, neked nem ? olyan mintha a Nádas lenne, de annál kicsit méllyebb nem ??

Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.07.09 0 0 367

Az IMDB szerint a színész neve Haluk Bilginer.

Véletlenül megvan nekem az első évad záróepizódja (66.) és a második évad nyitója (67.):

http://online-sorozatok.hu/musicvideo.php?vid=6f261440b

Egyébként nem szokásom letöltögetni ezt a sorozatot, csak most kíváncsi voltam erre a két részre, mert már kezdtem elveszteni a fonalat. (Online videó, de van egy Firefox plugin, amivel épp ma délelőtt letöltöttem a fájlokat még merevlemezre is, mert úgy jobban ki tudom rakni a számítógép TV-kimenetére.)

Így most pont jól össze tudtam hasonlítani, hogy 67. rész stáblistáján már megjelenik Haluk Bilginer neve, de meglepetésre(?) az alámondott magyar nevek (vagyis a szinkronszínászek listája) ugyanaz, mint a korábbi. Trehány módon elszúrták, még a férfi és női nevek is keverednek.

Így Haluk Bilginer nevénél Forgács Gábort mondják be, ami nem lehet helytálló, mert ő Serdar hangja.

Úgyhogy, bármennyire is kedvelem az ilyen "nyomozós" játékokat, de nem tudtam lenyomozni, hogy ki az általad keresett hang.

Előzmény: mateka014 (366)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!