Keresés

Részletes keresés

Sonya91 Creative Commons License 2014.02.15 0 0 485

Értem. Köszönöm a felvilágosítást!:)

Előzmény: NaBalzs2 (484)
NaBalzs2 Creative Commons License 2014.02.15 0 0 484

Részben én csinálom az oldalt... :) Megbízhatóságra még nem volt panasz, bár tény, hogy tényleg nem rég indultunk.

Nem szeretnék itt reklámozni, bővebb infókat írok inkább privátban.

Sonya91 Creative Commons License 2014.02.15 0 0 483

Rendeltél már tőlük? Számomra teljesen új ez az oldal. Most találkozom velük először. Viszont az áraik, ahogy nézem talán a legjobbak. Kérdés a megbízhatóság, illetve, hogy milyen minőségű cuccokról van szó?! 

Előzmény: NaBalzs2 (482)
NaBalzs2 Creative Commons License 2014.02.14 0 0 482

Hero3+ tokon is tudsz lencsét cserélni, itt találsz róla videót: http://www.youtube.com/watch?v=4DLOYAuatYY

Mindkettőt használtam már:
A hero3+ egy picit kisebb, véleményem szerint szebb és picit nagyobbak rajta a gombok.

A sima hero3 tok viszont 40 helyett 45m-ig vízálló, és több tartozék kapható hozzá, ha fejleszteni szeretnéd. Olcsóbb és nekem a csatja is megbízhatóbbnak tűnik (bár hero3+ csatjára sem halottam még panaszt, ez is inkább csak szubjektív vélemény). Ami nagy különbség még, hogy a sima hero3 tokhoz csatlakozhatsz lcd kijelzőt, vagy battery back paket is (a hero3+ tok nem kompatibilis a gyári gopro kiegészítőkkel!)
itt 12k-ért juthatsz hero3 tokhoz: http://2hgocam.iwk.hu/kiegeszitok/

keressél bátran, ha bármi kérdés van. szívesen segítek.

Előzmény: tom23i (478)
Törölt nick Creative Commons License 2014.02.13 0 0 481

Új játékos a színen: Veho Muvi K-1: http://www.engadget.com/2014/01/21/vehos-new-k-series-action-cameras-have-pro-features-amateur-fr/

A leírás alapján szuper, mindenesetre megvárom a választással a teszteket. Pl kíváncsi vagyok fullHD-n is megkapja-e azt a 32Mbps bitrátát? (Ghost S-nél ez 26Mbps)

Előzmény: badmad (480)
badmad Creative Commons License 2014.02.13 0 0 480

Nem wifis a távirányítója, beépített LCD, forgatható lencse, szabvány fotómenet.

És minőségben szinte semmivel sem tud kevesebbet a gopronál, a 4K/12fps-t szerintem senki sem használja, a 2.7K-t is csak a profi filmesek.

Előzmény: kocsi (479)
kocsi Creative Commons License 2014.02.13 0 0 479

"bár nekem személyes kedvencem a Ghost"

Miért lett a kedvenced?

Mostanában tervezem a Hero2 lecserélését és én is a Hero3+black és a Ghost-S között vacilálok.

Előzmény: badmad (476)
tom23i Creative Commons License 2014.02.13 0 0 478

Helló!  

Eltörtem a búvártokomat és vásárolni szeretnék egy újjat! 

Az lenne a kérdésem hogy egy Hero3Blackról van szó és melyik tokot vegyem?  A gyári Hero3 at vagy a Hero3+ tokot? 

Sajnos nem fogtam még a  kezembe 3+ tokot, de a képeken úgy látom hogy nem lehet benne üveget cserélni!  

Végül is tapasztalatokra lennék kíváncsi! 

A sima 3 toknak a csatja jó volt nem tört el és könnyű volt kezelni! 

Akinek van 3+ tokja kérem írjon,  hogy mi a véleménye! 

Köszönöm! 

Törölt nick Creative Commons License 2014.02.12 0 0 477

Persze, tudom, h kell a búvártok, az alap vízállóság csak második védelmi vonal lenne, akár 20m mélységben is adna pár másodpercet, h bójával felküldje az ember a gépet. Gopro-nál erre nincs esély.

3+-hoz sajna nincs 3D tok:(.

Előzmény: badmad (476)
badmad Creative Commons License 2014.02.12 0 0 476

Azt ugye tudod, hogy a Ghost sem 100%-ig vízálló a búvártok nélkül? Max pár métert bír, de volt szörfös havernak, neki simán beázott tok nélkül, pedig elég profi kameraügyben a srác. Ráadásul a goprohoz van gyári 3D-s tok a 2 kamerához, szinkronban futnak, stb. A Ghostról ilyet még nem hallottam, bár nekem személyes kedvencem a Ghost, mégha Hero3black-em van is.

Előzmény: Törölt nick (474)
Törölt nick Creative Commons License 2014.02.12 0 0 475

Ja, nem tettem hozzá: nálam alapkövetelmény a 1080p60-as képfreki és a jó bitráta.

Előzmény: Törölt nick (474)
Törölt nick Creative Commons License 2014.02.12 0 0 474

Sziasztok, akciókamera beszerzésén töröm a fejem és nem tudok dönteni a hero 3+black és a Ghost S között. Fő feladata vízalatti videózás (uszoda és búvárkodás 2kamerás megoldásban 3D-ben) lenne, de túrázáshoz is használnám.

Tud valaki esetleg forrást, ahonnan összehasonlító videókat lehetne letölteni? A youtube nem nagy segítség, elég durván csökkentik a feltöltött videók bitrátáját.

Ha esetleg első kézből van tapasztalat, azt még szívesebben várom:)

Ami miatt a gopro szimpi:

1. állítólag a legjobb képminőség

2. sok kiegészítő vízalatti videózáshoz

Ami miatt nem:

1. Nem szereti a memóriakártyákat (hol gyilkolja őket, hol csak nem ír rájuk, hol kisebb bitrátára fogja magát, mert xy típus van benne)

2. Nem vízálló tok nélkül = ha a tok vmi miatt beázna, ugrott a kamera és a képek

3. Végtelen fókusz - tudtommal még ez sincs megoldva

4. Rövid akksiidő

Ami miatt a Ghost szimpi:

1. Tok nélkül is vízálló

2. Hosszú akksiidő

3. Jó szoftvertámogatás

Ami kérdés: képminőség szárazon és vízalatti tokban kicsi (90°) és nagy látószög mellett, dinamikatartomány, részletesség. Az ár ilyen szinten nem tényező, tokkal együtt alig van különbség a kettő között.

Sonya91 Creative Commons License 2014.02.11 0 0 473

Inkább bemásolom, mert lehet nem egyértelmű, hogy melyik hozzászólásban található:

"

Próbáld meg így: nyisd meg a GoPro Studio-t legelőször. Amikor megnyílt, katt az "Import New Files"-ra bal oldalt, majd tallózd be a !!!kártyáról!!!! a kívánt felvételt. Miután megjelent bal oldalt, indítsd el a lejátszást, állítsd meg, húzogasd a csúszkát...egyszóval, játsz vele kicsit (nyilván nem időre megy a dolog, elég, ha pl elindítod, megállítod, belekattintasz többször a csúszka sávjába....a végén elmondom miért volt fontos ez). Aztán utána, ha ez megvan, katt a "Add Clip To Conversion List" gombra! Majd katt a "Convert All"-ra! Ha végzett a konvertálással, katt a "Step 2 (Edit)" fülre fent. Végül, ha minden igaz, bal oldalon ott kell lennie a kész, konvertált videónak, ami arra vár, hogy megszerkeszd. Elvileg most, ha fogod és behúzod a videó sávjába, már meg kell jelennie a képnek is, nem csak a hangnak (sőt, ha jól emlékszem alapból, a bal oldalon is már más lesz a kinézete....nem fog látszódni külön csak a hanganyag, hanem csak maga a videó).

Remélem elég részletes voltam. Ha valami nem tiszta, kérdezz! 

[Ígértem, hogy elmondom, mi szükség volt arra a látszólag felesleges butaságra....nos nekem is jelentkezett ez a probléma...egyszer csak...erre írtam, hogy bug-os...egyszer csinálja, egyszer nem...és én is tök ideg voltam, hogy mindent ugyanúgy csinálok, mint eddig, mégsem sikerül, holott eddig meg igen...mindig...ezzel a "trükkel" tudtam csak kiküszöbölni ezt a hibát...komolyan mondom, nem süket duma, nálam így működött!]  "

Írd majd meg légyszíves, h neked bejött-e...kíváncsi vagyok!

Előzmény: Baczoni Norbert (471)
Sonya91 Creative Commons License 2014.02.11 0 0 472

Erről volt szó pontosan nem rég! Egy kicsit tekerj vissza, meg fogod találni a megoldást, én írtam pár hozzászólással ezelőtt.

Előzmény: Baczoni Norbert (471)
Baczoni Norbert Creative Commons License 2014.02.11 0 0 471

Sziasztok! Norbi vagyok.

Egy Hero 3 W.E.-m van, és akadt egy kis gondom a GoPro stúdió használatánál. Láttam már kérdésben itt az indexen feldobva(nem ebben a topicban), de válasz nem érkezett rá. A szerkesztő program az előzetes fájl konvertálása után a STEP2-re átlépve ugyan megtalálja a konvertált videót, viszont kizárólag a hangsávot akarja felismerni belőle. Tudnátok segíteni?

Köszi előre is.

so-low Creative Commons License 2014.02.02 0 0 470

frissítettem már párszor...biztos wifi baja van, mert az iPhone5 is sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem csatlakozik hozzá...

Előzmény: badmad (469)
badmad Creative Commons License 2014.01.28 0 0 469

Ahogy nézem, a telefonos app-on már ilyen, biztosan nem vágóprogram függő a képhiba. Mindenképpen (és minél előbb) küldd vissza nekik javításra/cserére és a kártyán hagyd meg a rossz és a jó felvételeket is, meg pontos leírást adj nekik a hibajelenségekről.

Illetve előtte próbáld meg újra a firmware-t frissíteni, nekem az első frissítésnél valahol a wifi környékén megakadt a telepítése, nem is működött rendesen az egész kamera.

Előzmény: Mendoza (468)
Mendoza Creative Commons License 2014.01.28 0 0 468

akkor igy mar vissza lehetne nekik jelezni (bar gondolom megtetted), hogy csak wifi mellett csinalja.

Probaltad tobb fele vagoprogrammal megnyitni?

Mindegyikkel elohon a hiba?

Előzmény: so-low (467)
so-low Creative Commons License 2014.01.25 0 0 467

adták hozzá a kártyát, ami belevaló...meg van egy másik is...samsung! mindegyikkel ezt csinálja...de rájöttem már, h akkor ha be van kapcsolva a wifi rajta...zavarja saját magát? :)

Előzmény: Mendoza (466)
Mendoza Creative Commons License 2014.01.24 0 0 466

ez nem lehet memoriakartya hiba? eleg gyors a kartyad? van valami minimum sebesseg/adatatvitel, amit tudnia kell.

csak egy otlet...

Előzmény: so-low (465)
so-low Creative Commons License 2014.01.24 0 0 465

www.gopro.hu vagy myactioncam.hu oldalról vettem...náluk volt egy hétig, azt mondták nekik nem csinálta ezt egyszer sem...nekem meg csak ilyet csinál -> érdekes...sajna 200 km pest, így nem tudom naponta bevinni hozzájuk, csak emailozni telefonálgatni, de arra nem cserélték ki! majd ha járok arra, bemegyek mindenképp!

Előzmény: badmad (464)
badmad Creative Commons License 2014.01.23 0 0 464

És a garis cég nem tudta, vagy nem is próbálta demonstrálni a jelenséget?

Mert ha ilyen képet csinál, hiába jó minden műszerrel mérve, ez akkor sem üzemszerű működés.

Vidd vissza, vigyél magaddal teszt videókat, mutasd meg, esetleg beszélj azzal, aki tesztel/javít.

Hova vitted garisan? Hol vetted?

Előzmény: so-low (463)
so-low Creative Commons License 2014.01.23 0 0 463

Sziasztok! GoPro Hero3 Silver-em van, egyszer már gariba is visszaküldtem, de szerintük ez jó, nincs baja semmi...viszont így becsíkozza a képeket, amit csinál...találkozott már valaki ilyen problémával? szoftver volt már rajta frissítve, nem oldotta meg :(

Sonya91 Creative Commons License 2014.01.23 0 0 462

Köszi!:)

Előzmény: badmad (460)
Milka 1 Creative Commons License 2014.01.23 0 0 461

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget,hozzászólást!

Megvettem amit ajánlottatok(1080p)!

badmad Creative Commons License 2014.01.23 0 0 460

Innen. Ez egy motoros áruház, van Bécsben is 2 boltjuk, de árulnak sportkamerákat is és csak +10€ a szállítási díj Mo-ra. Megbízható cég, már többször rendeltem tőlük így, soha semmi gond nem volt, sőt, néha még ajándék kulcstartót, matricát is küldenek.

Előzmény: Sonya91 (459)
Sonya91 Creative Commons License 2014.01.23 0 0 459

Melyik oldalon keresztül rendelted?

Előzmény: badmad (458)
badmad Creative Commons License 2014.01.23 0 0 458

Nekem nem lett volna sokkal olcsóbb, kb 100e-ből jött meg EU-ból, amikor itthon még 139e volt a 3black.

Előzmény: Sonya91 (457)
Sonya91 Creative Commons License 2014.01.23 0 0 457

Igen, alapesetben engem sem érdekelt volna, de így, hogy, ha kvázi várok 1, másfél hónapot még, akkor most 3+ Black-em van, nem sima 3...jah és olcsóbban!! Ez a legnagyobb röhej az egészben...-.-

Előzmény: badmad (456)
badmad Creative Commons License 2014.01.23 0 0 456

Engem is baszkurált az ideg, mikor nyár közepén vettem a 3black-et és az ősszel meg kijött a 3+.

De nem érdekel, ami nekem esetleg számítana, az csupán a jobb lowlight mód. De annyira sokat nem használom sötétben, hogy zavarjon.

Előzmény: Sonya91 (454)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!