Kérdezni szeretnék. A karburátor membrán fáradása milyen tüneteket okoz? Fogyasztás növekedést tapasztalok, a membrán az egyik gyanúm. Még nem szedtem szét, ha szétkapom, mit nézzek rajta? (Scara200 Piaggio)
Szia, a műszerfaon nem műkszik a hőmérő és villog a piros vízhőfok kijelző! Ezen kívül minden normálisnak néz ki, könnyen indul és a venti is csak nagyon komoly nyaggatás után kapcsol be! Hűtőfolyadék van benne! Lehetséges, hogy a vízhőfok gomba besz@rt? Típusa: Scarabeo 250 Ie 2009
Üdv sziasztok segítséget szeretnék kérni aprilla scarabeo 125 light alapjarat megáll ha lelökö sztenderöl vagy ha megdőntöm jobb oldal felé ha valaki tudna valami infót az hivjon06309272632 vagy írja le
Köszi szépen!Véletlenül nem tudod ennek a gyorsszívató membránnak mi lehet a hivatalos neve?Sehol nem találom.Gondolom reggel azért indul nagyon nehezen mert reggelre ki folyik teljesen a karbiból a benzin.
Köszi szépen!Az lehet hogy ettől reggeli első indításnál nagyon nehezen indul be, csak hűvösebb időben utánna szépen indul, véletlenül nem tudnád nekem megmondani hogy vízhőfok kijelzőn meddig a megengedett tartomány amíg fel mehet,(nekem fel megy az 5ig vonalig)
Sziasztok. Van egy 50 2t scarabeom minarelli blokkos. Ha bemelegszik a motor és kB 40 km/h-val megyek vagy fölötte akkor fémes "zizegő ciripelő" hangot hallok és elkezd remegni a robogóm. De nem tapasztaltam teljesítmény romlást. KB olyan érzés mintha szét akarna esni alattam. Köszi előre is a válaszokat.
Én max Érden tudok segiteni. Reggen sok rotax blokos motort javitottam. H miért áll le az sok minden lehet sajnos igy nem lehet megmondani akár egy hibás vákumcső a szivatyunál de lehet más gond is. Inditási gondod más is okozhat begözől a karbi igy kb ennyit lehet mondani mert jobb lenne a motort vizsgálni.
Erre kb az a válasz h bármi lehet. Gyujtás van kompreszió van benzin van. Derisd ki mi nincsen és akkor könnyebb segiteni h mi lehet. De lehet csak bele áll a benzin a karbiba. Vagy nincsen is benne.
Ugy mivel mi nem tudjuk közvetlen vizsgálni igy nem tudjuk max azt amit elmondasz. De miért nem nézed meg azt amit mondtak. Igen lehet csapágyas de igy kb azt sem tudjuk megmondani neked. Szoval ha nem tudod megjavitani akkor keres valaki aki segit neked vagy aki megtudja neked szerelni. Sok sikert
Scarabeo 50 2t (minarelli) robogómnál már egy ideje azt tapasztalom, hogy egyre jobban fogy az ereje, nem pörög ki úgy mint előtte. Állóhelyből oda húzom a gázt, felpörög majd hirtelen visszaesik a fordulat és elfogy az ereje, alig akar felgyorsulni. Ez egy hosszú folyamat volt és mindig egyre rosszabb-rosszabb lett. Elsőnek szétszedtem a motorját. A levegőszűrő csonk repedt volt, ezért szívhatott egy kis homokot is akár, mert a henger és dugó elég rossz állapotú volt. Megfúrattam és kapott bele új dugót, tömítéseket, gyertyát, levegőszűrőt, tűgörgőt. Ezek után semmit nem változott, ezért jött a hajtás. A kuplung eléggé el volt kopva (látszott hogy valamiért megette), ezért kapott újat és új görgőket is. Sajnos ezek után sem változott semmit. Nem egy agyonhajtott motorról van szó. Nem tudom, hogy ezek után mi lehet még a probléma vele. Valaki esetleg tapasztalt már hasonlót vagy tudja hogy mi okozhatja a problémát?