Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
For all mankind 4. évad - knkeservesen végigmentem rajta. a vége valóban felpörgött, de ez volt eddig a legszarabb szezon. szerintem már nem kellene folytatni, mert innentől Expanse copycat lesz.
Blood coast (Pax Massilia) - eléggé belekezdős, olyan régi vágású, pörgős, nincs jó meg rossz, mindenkinek van vaj a füle mögött, akár rendőr, akár politikus francia drogzsarus sori a flixen. Szokásos panelekkel építkezik, de nekem felüdülés látni ilyen jellegű sorozatot. majd írom milyen, az első rész után nézős.
Közben elkezdtem a The Chicago Code-t is, az sem mai darab, egyfajta picit gyengébb The Shield ( ugyanaz a creator) ezt csak úgy a Brotherhood mellé, hogy feltétlenül alig tudjak új sorozatokat és filmeket nézni.:) Egyébként mindkettőnek Jason Clarke a főszereplője.
A True Detective új évadát eléggé fanyalogva néztem eddig, de ez a mai 4. rész, ez most ütött. Vagy csak most hangolódtam rá, minden esetre piszkosul tetszett.
Elindult a Masters of the Air is nemrég, Band of Brothers/The Pacific nyomdokaiban, sok nekem ismeretlen fiatal színésszel, de van köztük ismerős is. (Austin Butler, Barry Keoghan, Callum Turner stb)
Kevesebb az akció/bevetés, mint a szárazföldi csatáknál, de aki szereti a repülést/II.VH-s háborús sorikat, annak bejöhet.
Mert semmit sem tesz hozzá. (pl. a The Adventures of Priscilla: Queen of the Desert működik, vagy a Törökfürdő is, stb. Hiába tekergeted, úgyse sütöd rám, hogy homofób vagyok. Nem. A túlzások, és a demagóg fasságok ellen vagyok. Tudod mondtam már, hogy a szélsőségesen jobber ugyanaz, mint a baller.)