Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.03.29 0 0 79

Bill Clinton a klasszikus példa.

Az egész amerikai jobboldal - szigorúan konzervatív, valláserkölcsi alapokon állók - szerette volna megfordítani a történelem kerekét Monica szopatása ürügyén.

Az ENSZ-közgyűlésben meg szimpátiatüntetést tartottak mellette, amikor megjelent.

Előzmény: Törölt nick (73)
kobaltselyem Creative Commons License 2010.03.29 0 0 78
"mivel családját óvni akarja a nyilvánvaló politikai ártószándéktól"

Bakker, Püspök Úr.

Vegyük már észre, hogy a saját f e l e s é g e sokallt be. Huszonöt év után. Azért annak NEM annyi az oka, hogy a múlt héten - egyetlenegyszer! - nem tetszett lehajtani a WC-ülőkét.
Előzmény: Thelonius (62)
T.Ica Creative Commons License 2010.03.29 0 0 77
Ha már idézni akarsz, akkor valaki olyat, aki érdemes rá.
Előzmény: Törölt nick (74)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.29 0 0 76

marosvásárhelyi hős ? mármint Tőkés László ?

hogyan, mikor és miként ?

Előzmény: Törölt nick (45)
Geyza Creative Commons License 2010.03.29 0 0 75

Na!

Remélem, kölcsönös volt a dolog.

Előzmény: Derek (70)
Geyza Creative Commons License 2010.03.29 0 0 72

Egyben egyetértünk: sok házasság tönkremegy manapság, nem helyes ezen csámcsogni.

Elég baj nekik.

Ettől Tőkés se nem jobb, se nem rosszabb politikus.

Előzmény: Törölt nick (69)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.29 0 0 71
Bingó! Még nem is olvastam a hozzászólásodat, amikor leírtam az eszköztáratokat.
Előzmény: szem telen (65)
Derek Creative Commons License 2010.03.29 0 0 70

"neked minden numera után küldött új e-mailt?"

Igen

Előzmény: vt75 (68)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.29 0 0 69
Számomra egyetlen tanulsága van ennek a történetnek: akit ezek ki akarnak csinálni, azt ki is csinálják. Ha huszonöt év kell hozzá, akkor is. Volt már ő szekusügynök, liliomtipró, valutaspekuláns, egyházi pénzek ellopója szóval minden (világháborús bűnöket csupán kora miatt nem tudtak ráhúzni, ez nyilván erősen bosszantotta őket).
Előzmény: Thelonius (62)
vt75 Creative Commons License 2010.03.29 0 0 68

"Ez mar sok eve ismert rola,hogy a legyet is roptiben, csak az asszony ugy latszik mostanra sokallt be"

neked minden numera után küldött új e-mailt? nekem nem....v esetleg google-n nézted?

Előzmény: Derek (60)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.29 0 0 66

Pontosan és ez nem vicc. Míg a jobboldal (nyugaton és eredeti értelmében) a közép és nagytőke, valamint az ezekhez kapcsolódó lobbik érdekeit képviselik, és a család szentségét hírdetik, a baloldal pedig a "kisemberek" érdekeit,így a jobboldalnál természetes a lobbi-érdekek támogatása, ez elvileg a baloldalnál gázos, míg elvileg természetes a jobboldalnál a normális családi élet.

Előzmény: Geyza (57)
szem telen Creative Commons License 2010.03.29 0 0 65
Azért azt is közkincsé tehetné valaki, hogy ilyen-olyan formációban pl. alapítványok, adományok, ajándékok mennyivel támogattuk valójában az erdélyi magyarságot, és mennyi ment a püspök úr gazdasági birodalmának alapító "tökéjébe". Voltak ám itt mende-mondák táskácska pénzecskékről.

Üdv.

szem telen

Előzmény: Linux fan (61)
Geyza Creative Commons License 2010.03.29 0 0 64
:-)))
Előzmény: Törölt nick (63)
Thelonius Creative Commons License 2010.03.29 0 0 62
Élete legnagyobb próbatétele

Tőkés László az MTI kérdésére elmondta, hogy felesége egy hete adta be a válópert, miután tavaly decemberben elhagyta őt, és otthonukból elköltözött. "Mivel ezen a helyzeten nem tudtam változtatni, döntését kénytelen vagyok tudomásul venni és tiszteletben tartani" - mondta Tőkés László.

Közölte: család- és gyermekszerető emberként élete legnagyobb próbatételeként és válságaként éli meg a történteket. Az ügy további részleteibe nem avatja be a nyilvánosságot, mivel családját óvni akarja a nyilvánvaló politikai ártószándéktól, valamint a bulvársajtótól.

A politikus hozzátette, hogy munkájának és hivatásának a továbbiakban is megpróbál töretlenül eleget tenni.
Linux fan Creative Commons License 2010.03.29 0 0 61
Már évekkel ezelőtt megemlítettem itt a fórumon, hogy személyesen ismerem a püspük úr (egyik) szeretőjét. Hát nem olvasott engem az asszony?
Előzmény: Gátúszó (-)
Derek Creative Commons License 2010.03.29 0 0 60

"Újabb bálvány dőlt le ... a "példás" családapáról, a jobboldal példaképéről, a református püspökről, az erdélyi magyarok istenéről derül ki, hogy nem más, mint közönséges kurvahajcsár"

Ez mar sok eve ismert rola,hogy a legyet is roptiben, csak az asszony ugy latszik mostanra sokallt be

Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.29 0 0 59

Húsz év óta szeretnék erkölcsileg megsemmisíteni a bukaresti és budapesti hasonszőrűek. A volt szekusok és a volt belügyesek. Az első összehangolt támadást már kilencvenben, a taxisblokád idején indították meg ellene, mikor a puccsisták ellen, a törvényesen megválasztott magyar kormány mellett szólalt fel. Azóta szünet nélküli, folyamatos pergőtüzükben áll. Csak idő kérdése volt, mikor találnak valakit a családjában, aki összeroppan. :((  Már ha tényleg valódi ez a szöveg, de ez persze hamar ki fog derülni. Annyi primitív mocsok van összesűrítve benne, hogy kevesebb sokkal hihetőbb lenne. Szerintem a szekusok erősen túlpörgették a szöveget (nyilván magukból indultak ki) és ez teljesen átlátszóvá teszi, hogy itt bizony nagyon nem egy spontán megírt szövegről van szó.

Előzmény: Törölt nick (51)
Geyza Creative Commons License 2010.03.29 0 0 58

Profumo...

Régi szép idők!

Akkor még volt stílus.

Meztelen csajuk az úszómedencében a partyn...

Lettem volna ott politikus!

Előzmény: Derek (55)
Geyza Creative Commons License 2010.03.29 0 0 57

Most már értem!

Ezért nem ártott Orbánéknak Kaya Ibrahim, Kovács Lászlónak meg a csini barátné :-)))

Törölt nick Creative Commons License 2010.03.29 0 0 56
Mea Culpa, én csak Antalltól hallottam.
Derek Creative Commons License 2010.03.29 0 0 55

"A jobboldaliak nőügyekbe, a baloldaliak korrupciós ügyekbe szoktak belebukni" (Antall József)"

Antall Jozsef egy fraszt ,a mondas tobb evtizedes, a hatvanas evekben lett ismert amikor a Profumo botrany volt Angliaban

Előzmény: Törölt nick (12)
libapék Creative Commons License 2010.03.29 0 0 53
Kicsit könnybe is lábadt a szemed, igaz?
Előzmény: Törölt nick (52)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.29 0 0 52
Nem tudhatod, mivel vették rá a szerencsétlen asszonyt erre a lépésre (ha valóban meírta ez a szöveget). Ismerjük a szekus módszereket. Az pedig tragikusan sokatmondó, hogy  bukaresti és budapesti ellenségeink együtt élveznek most rá. Vajon megtudhatjuk-e valaha az igazságot? Aligha. Erről sem.
libapék Creative Commons License 2010.03.29 0 0 49
Ez korrekt persze.
Csakhát hamár kiderült valami, akkor ne csináljunk már úgy, mintha nem derült volna ki.
méghogy elszámoltatni bizonylatokkal a feleséget... ez azért kőkemény dolog, akárhonnan nézzük.
Gördülő Kő Creative Commons License 2010.03.29 0 0 47
"csak tovább rombolja azt a közéletet, amin 8 éve dolgozik Gyurcsányi, Nyakó, Hagyó és tsai, nem kis eredménnyel."
Papi! Látom rajtad is elhatalmasodott a jótékony Alzheimer!
Nekem pedig még rémlik, amikor Kósa, a Lalivitéz, Gyurcsány feleségét próbálta összehozni a (nemlétező) kertészlegényükkel, amolyan Lady Chatterleysen.
Meg aztán az a jelenet is előttem van, amikor Répássy frakcióigazgató úr valamelyik másik nyikhajjal (talán Révész Mártiriusz volt), megpróbált Gyurcsányék háza előtt valami moslék sajtótájékoztatót tartani, mikor megjelent Dobrev Klára, és a két úr úgy elhúzta a csíkot, mintha ott sem lettek volna.

Tőkésen, szegényen pedig mindig látszott, hogy valami nem teljesen kóser nála. Hát most kibukott.
Hivatalos levelekben érintkezni a családdal! Nagyon jó! Biztos ez a református (keresztyén) erkölcs egyik alapszabálya!
Előzmény: Törölt nick (41)
libapék Creative Commons License 2010.03.29 0 0 44
amiről nem tudunk, az nincs! korrekt.
Thelonius Creative Commons License 2010.03.29 0 0 43
Tőkésné fletista?
Édy Endre Creative Commons License 2010.03.29 0 0 42
Ugyan, ugyan, csak annyira, mint amennyire szabadon szoktak asszociálni pl. az alap-antiszemiták minden zsidókat érintő visszásságra. Ugyanaz a szellemiség mozgatja ezeket a gyíkarcokat mind. :)
Előzmény: libapék (38)
Flatus Creative Commons License 2010.03.29 0 0 39
Meg nem egeszen ertem, mi ebben a hirertek.

Megromlott a hazassaga, ennek nyilvan sok oka van, a mai vilagban ez nem jelent kulonosebb szenzaciot meg egyhazi korokben sem. A lelkiismeretukkel majd ok ketten elszamolnak. Mi rendkivuli van a tortenetben ami cimlapsztorit kivan?
libapék Creative Commons License 2010.03.29 0 0 38
szerintem elég nehéz nem asszociálni.....
itt is kibúvik a keresztény képmutatás, nem csak a katolikusoknál.....
régen hitelét vesztette ez az egész....

Előzmény: Édy Endre (36)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!