Még hallgattam volna én is, de ha tovább maradunk tuti kidobtak volna :-))
(Az én fülemnek) kicsit nyervogott az a gyalu, de L75 létére tetszett a megszólalása! :-)
Az enyém sajna sokkal jobban nyervog (valszeg motorcserés lesz a lelkem, 15 év nem múlhat el nyomtalanul, tekintve hogy a lemez a fő műsorforrás nálam) , bár egyikőtök sem jegyezte meg mikor hallgattuk a Reviről a lemezfelvételeimet :-)
Köszönöm a szervezőknek a lehetőséget és mindenkinek hogy ismét csacsoghattam veletek kicsit. Naja, a kaja szokás szerint fenomenális volt!
Nem létezik ez az SE - PP jó - nem jó. Rendszer szinergia létezik, ami ma is elég bizonyítást nyert. Hogy melyikkel könnyebb, nehezebb ezt létrehozni arról lehet beszélni, mint arról is, hogy melyik milyen hangzásvilágot képvisel.
Köxi a wendéglátást, ami mint mindig, most is szuper wolt.
A zenei megxolalásrol inkább nem mondanék semmit, de ilyen roxx még sosem wolt. )))
Walahogy nem sikerült öxxewálogatnotok a hangfalakat a megfelelö wasakkal, illetwe forrásokkal...
A jöwöre nézwe, jo lenne egy olyan triodást xerwezni, ahol mondjuk trioda, kontra pp lenne, és talán el lehetne dönteni, h akkor mostan mi az ami jo, wagy nem jo. )))
lecűgöltem az emeletről a dögnehéz erősítőket, nem is gondoltam, ez ilyen balesetveszélyes. Meredek lépcsőn le, meg a kocsi hátuljába beemelés .. a derekam még éppen nem roppant meg. Most jöttem rá, miért nem nem akaródzott eddig ezeket elcipelni más portáljára. Az egyik 2A3 csövem csőbázisa kihúzáskor kimozgósodott, másikat kell vinnem, de sajna már szétszedés után nem tudok párosítani.
Azt azé trudjátok fiatalok, hogy azé mert valaminek öt elektródája van az nem feltétlenül pentóda. A sugártetródáról meg azt olvastam, hogy hallgatása rendkívüli módon keményíti a péniszt. Igaz a trióda is, ha erősen odakötözik. :o) Mellesleg a Zaquval voltunk már a fülészeten, aplikáltattunk a fülünkbe Anti SE készüléket. :o)
A múltkor éppen Paks környékén repültünk. Láttam, hogy a paksi-popsi központi elosztótól Bp és Kisszékely felé ásták az 50 collos gödröt (+-3 coll) amibe az elején már belefektették A VH Audio Cég Flavour kábelét a Hifisták lelkivilágának üdvéért. Hétvégére a tett színhelyén lessz a drót. :o))
nekem lenne igényem legalább két egyforma IEC-Schuko háló kábelre, gagyi PC drótnál egy kicsit színvonalasabbra. A sajátom sajnos nem mobilis, be van csövezve, szóval nem szállítható.