Keresek valakit Győr környékéről aki tetoválást vállal baráti áron, jó minőségben (9 db most 7 hetes magyar óriásaimhoz). Ők 1,5 hónap múlva elvihetők lesznek! :)
Szervusz baksuss. Légyszives tegyél fel fotókat a nyultartásodról. Ez a tartási mód engem is érdekel, mert kevés a helye a nyulaknak, az üregben meg úgy csinálnának maguknak helyet,ahogy tanúlták. Köszönöm :
Nem tud nekem valaki ajánlani valami jó nyúlketrecet?Töbszinteset meg ha lehet Borsod megyébe de még Szabolcs is belefér.Köszönöm elöre is. gorbi22@freemail.hu
Uj vagyok a fórumon, nem rég kezdtem el a nyúlászkodás. Fajta tiszta magyar óriás nyulakkal tavaly augusztus óta foglalkozom. Előtte Német óriás lepke tarka nyulaim voltak. Eladásra szeretnék kínálni márciusi és áprilisi születésű vegyes ivarú nyulakat vadas szinben. Regisztrált baktól származnak. Tel.: 30/3164272 Heves megye Karácsond
az idén fialt a nyuszim elöször, most 3 kicsi van az első alomból ( hogy mennyi idősek és hányan születtek nem tudom, mert egy üregbe fialt és csak mikor kijöttek vettük észre hogy egyáltalán van pici. 1 eltünt, 2-öt a patkányok intéztek el, azóta a kicsik bent alszanak)
a tegnapi alom 10 kicsi, ezek már uj helyen lettek. itt sajna az anya nem cvsinált fészket, szerte szét fialt, ugy pakoltam össze a kicsiket egy helyre. ( sajna nem is sejtettem hogy hasas, igy a papa is vele volt, lehet ezért nem sikerült jól a fialás)
most a kennelben van a mama és a fészekalj, itt már jobban vannak. estére a kicsik az üregbe lesznek, és a mama bemehet hozzájuk, de védve is vannak. nappal összecsukom öket etetni.
most még ugy látszik megmaradnak, de még bármi lehet.
Köszönöm a minden részletre kiterjedő foto sorozatot. Igazi profi munka, mégegyszer gratulálok, nekem nagyon tetszik. Szívesen szétnéztem volna nálad, de a linkre kattintva az alábbi hibaüzenetet kaptam. Nem tudod mi lehet az oka?
Not Found
The requested URL /public/www.nanasikovacs.hu was not found on this server.
Apache/2.2.16 (Debian) Server at nanasikovacs.hu Port 80