A mai napig is definiálatlan az élő anyag fogalma. Tulajdonságait le tudjuk írni, de mibenlétét még filozófiai alapon sem tudja meghatározni sok ismert tudós.
Hol kujtorogsz Te "sötétben bújkáló ellenforradalmár" ?????
SZIA !
Úgy látom te is csalatkoztál. Sejtem is, hogy miben. Oda se neki, csak egészség legyen !! Topikoló az van, amennyit csak akarunk. "Vitazsonglőrök". A Reményt tartsd jó helyen, mert az egy fontos lélekerősítő ! Körülnézek itt, mi a szitu !
Igen, ebben én is hibás vagyok, néha azt hiszem, hogy hátha most lehet vele/velük beszélni. Lassan két éve nem jött még ilyen pillanat. A remény hal meg utoljára.:)
Igazából még beszélgetni sem tudtunk róla, mert agyamentek azon rugóznak, hogy kiéljék az új nicken a beteges kötekedési vágyukat. Majd ha lerágták ami nekik jár, akkor majd talán lehet beszélgetni is. Most még várakozunk, hogy a rágódás befejeződjön. Tegyél próbát, hátha hagynak beszélni, illetve, hátha hagyják, hogy válaszoljon is a topic nyitó. Majd meglátjuk, hogy baj lesz-e, ha van rajta piros sapka, vagy az lesz baj, ha nincs.
Hát most 1600+ hsz-t nem fogok végigböngészni, de szerintem a teozófus elméletet senki nem részletezte itt. Majd sort kerítek rá, csak idő kell, mert nem egyszerű, meg most nem is prioritás.
Hagyd már abba a kötözködést, jól megértitek egymást, de egy kurva egyszerű mondatot nem akartok értelmezni és ezen rágódtok. Mentem, eleddig egész jól alakult, míg egymásra nem találtatok a bunkóságban.
"Nem csak szimbolikus. Az álmaink nem csak szimbólumok, hanem tudati létezők. Persze könnyen félre lehet ezt érteni és félre is fogják, nyilván nem úgy létező, ahogy az asztrálmókus lenne."
kiemeljem benne neked, hogy hol írod, hogy az álmok másféle létezők, mint az asztrálmókus?