Keresés

Részletes keresés

Notebook-Szerviz Creative Commons License 2011.04.17 0 0 334

Én úgy érzem igen, a személyemet érintő barátságtalan jellemzés okán és kétlem, hogy ismernénk egymást annyira, hogy tegeződjünk. Az tény, hogy én egy másik notebookos topicba szoktam inkább jelen lenni és alkalom adtán segíteni, ezt teljesen véletlen fedeztem fel. Nem néztem a dátumokat, láttam a problémát, a vergődést több hozzászóláson keresztül és reagáltam rá.. Lehet kicsit szűkszavúan, ebben igaza van. Én úgy gondoltam elég, jellemzi, hogy a hiba olyan, amit a legjóindulatúbb tanáccsal sem lehet innen a "távolról" megoldani, főleg, hogy a típust nem is tudjuk. Szóval úgysem lesz előrébb a kérdező, ha itt tovább filozofál a kérdésről, még akkor sem ha maga jóindulatúan felsorolja a lehetőségek egy részét... Szinte biztos vagyok benne, a leírt jelenség után, hogy súlyosabb, szívatósabb a probléma.

Mindegy, jelentősége úgy néz ki már nincs, abból kiindulva, hogy a kérdező azóta már nem reagált a válaszokra... vélhetőleg felkeresett egy szervizt és talán már rég meg is van oldava a problémája.

Szóval ha kérhetném, tartsuk meg a kölcsönös tiszteletet és mellőzzük még a személyeskedés csíráját is.

Előzmény: didyman (333)
didyman Creative Commons License 2011.04.17 0 0 333

De kérem. Reagál egy közel hónapos hozzászólásra. Annyit, hogy go service. A neve rögtön sejtet is egyet, az adatlapján minő véletlen, van is egy link. Ne akarjuk már hülyének nézni egymást. Én elismerem a leírt szándékait, csak valahogy a körítés furcsa, aztán a személyeskedésig még el sem jutottunk :-) .

Előzmény: Notebook-Szerviz (332)
Notebook-Szerviz Creative Commons License 2011.04.17 0 0 332

hmm... Itt alapvetően a segítségadás a lényeg. Egyáltalán nem kérem, hogy minket válasszon. sőőt... Azt tesz, amit jónak lát.. Ha a hiba jellege feltehetően olyan, amit otthon házilag is orvosolni lehet, szívesen ellátom olyan tanáccsal, mint ahogy másokat is, amivel akár saját maga vagy villamosmérnők ill. műszerész haverjával is meg tud oldani.. DE vannak hibák amit otthon házilag amúgy sem fog tudni megjavítani, mert annál komolyabbak. Idővel biztos rájön, hogy érdemes BÁRMELYIK szakszervit segítségét kérni ennél a problémánál. Azt viszont nem értem, miért kell belekezdeni személyeskedésbe?! Van értelme?!...

Előzmény: didyman (331)
didyman Creative Commons License 2011.04.15 0 0 331

Te meg olyan spammer-féle lehetsz, aki a fórum adta nyilvánosságot reklámozásod és a kugli keresőrobotjának optimalizálására használod.

Előzmény: Notebook-Szerviz (329)
didyman Creative Commons License 2011.04.15 0 0 330

Vagy lapkakészlet, VGA BGA hibája, vagy panel deformácija miatt furatgalván szakadása, vagy 64 egyéb ok. Az a 99% inkább a 10-hez közelít ilyen tünetekkel.

Előzmény: gessztenye1 (308)
Notebook-Szerviz Creative Commons License 2011.04.09 0 0 329

go service...

Előzmény: flames4 (307)
mr_ricsi Creative Commons License 2011.03.31 0 0 328

Az UAA driver szintén letölthető a hangkártya gyártójának honlapjáról.

Előzmény: miszter07 (327)
miszter07 Creative Commons License 2011.03.30 0 0 327

Köszönöm, egyenlőre feladtam. Felraktam a hankártya gyári driverét, azzal sem javult a helyzet.

A Vezérlőpult -> Hangok és audióeszközök "Audio" és "Hang" részben vált a hangkártya és az USB-s füles között, de teljesen kiszámíthatatlan, hogy melyik hangforrás hol szól, van, hogy a rendszerhangok az egyikből jönnek, a DVD meg a másikból.

A hétvégn lesz nálam egy másik notebook, megnézem azzal is. Bár egyre erősebb az érzésem, hogy az UAA (Universal Audio Architecture bus driver and Audio driver) driverrel van a probléma...

Előzmény: mr_ricsi (326)
mr_ricsi Creative Commons License 2011.03.30 0 0 326

A hangkártya gyári driverét rakd fel, aztán pedig a Vezérlőpult -> Hangok és audióeszközök "Audio" és "Hang" fülén nézelődj, illetve a Hangerőszabályzóban.

Előzmény: miszter07 (322)
didyman Creative Commons License 2011.03.29 0 0 325

Nem jó helyre. Vatera, apronet.

Előzmény: h_mate (324)
h_mate Creative Commons License 2011.03.29 0 0 324

Üdv!

Nem tudom jó helyre írok-e...

Lenne egy eladó 12,1" wide laptopba való fénycsövem.

Ha valakit érdekel:

hernadimate kukac gmail.com

didyman Creative Commons License 2011.03.29 0 0 323

Asus-t felejtsd el, ha terméktámogatni szeretnél. Nekik az nem megy. A hangeszközt ki gyártja? gyártó oldalát keresd meg és valami náluk futó illesztővel tégy próbát.

Előzmény: miszter07 (322)
miszter07 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 322

Igen, de mint írtam, az új füles usb-n csatlakozik, nem a jack aljzatba megy be. A hangkártyának meg nincs frissített drivere, csak egy van. Legalábbis az ASUS-nál. Mégis driver probléma lesz, csak azt nem tudom, mi lehet a megoldás. Eltávolítottam a hagkártya driverét, majd újra raktam. Azóta meg csak a hangszórók hajlandóak működni, nem vált át a fülesre. Érdekes, hogy a Rendszer/Audió résznél láthatóan vált a két eszköz között...

Előzmény: mr_ricsi (321)
mr_ricsi Creative Commons License 2011.03.28 0 0 321

"Hogy lehetne kapcsolni a notebook hangszóró és az usb-s fejhallagtó között?"

A füles aljzatában vannak a kapcsolók. Az szokatlan, hogy mindkettő egyszerre menjen tönkre.

Jó ötlet lenne a hangkártya legfrissebb driverét felrakni, mert némely kártya érzékeli, hogy mi van beledugva.

Előzmény: miszter07 (319)
kisbetu Creative Commons License 2011.03.28 0 0 320

Szopogasd ki belőle, vagy ha ez nem megy, akkor kérj a spammelő gazdádtól másikat.

Előzmény: Törölt nick (318)
miszter07 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 319

A Windowsos fórumban nem tudtak segíteni, hátha itt már valaki találkozott a problémával

Adott egy notebook XP oprendszerrel, meg egy usb-n csatlakozó fejhallgató. A notebook hangszóró rendesen szól, míg be nem dugom a fejhallgatót, utána a fejhallagató megy. Eddig rendbe is van, de hiába húzom ki a fejhallagtót, nem kapcsol vissza a notenbook hangszóróra. A fejhallagtónak nincs saját drivere, az XP driverét használja.

Hogy lehetne kapcsolni a notebook hangszóró és az usb-s fejhallagtó között? Kellene mindkettő.

Előre is kössz!

mr_ricsi Creative Commons License 2011.03.28 0 0 317

"Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy egy Acer Aspire 3050-be melyik a legnagyobb processzor amit bele lehet rakni?"

Előzmény: L.I.N (314)
gessztenye1 Creative Commons License 2011.03.26 0 0 316
Előzmény: Fázisceruza (315)
Fázisceruza Creative Commons License 2011.03.26 0 0 315

Jó estét kívánok!

Tudnátok nekem ajánlani pesten laptop szervízt?

Leesett a gép az ágyról és kitört a töltő csatlakozója.

ASUS

L.I.N Creative Commons License 2011.03.23 0 0 314

Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy egy Acer Aspire 3050-be melyik a legnagyobb processzor amit bele lehet rakni? Jelenleg eg AMD Turion 64 X2 TL-52-es van benne ami Socket S1(s1g1). Socket S1(s1g2)-es procik belemennek? Az alaplap Prespa M. 

gessztenye1 Creative Commons License 2011.03.19 0 0 312

Keszthely környéke.

Előzmény: csapi69 (311)
csapi69 Creative Commons License 2011.03.19 0 0 311

Gessztenye

Aszt kérdezném hogy személyessen hol lehet veled találkozni egy Toshiba laptop miatt.

Nem tud frisiteni és nem megy a dvd lejátszom sem.

flames4 Creative Commons License 2011.03.15 0 0 310

Oké köszi!

Előzmény: gessztenye1 (308)
gessztenye1 Creative Commons License 2011.03.15 0 0 309

Távgyógyítással ez a hiba sajnos nem javítható.

gessztenye1 Creative Commons License 2011.03.15 0 0 308

99% hogy az alaplapon az áramellátást biztosító részen sült meg egy-két alkatrész. Ezt kellene kimérni, kicserélni. Normális műhely kell hozzá, nem otthoni barkácsmeló. Ha sokat kínzod így a gépedet, megküldi nagyobb árammal az alaplap többi részét, és lehet venni 50-60-70 ezer Ft-ért másik alaplapot. Ezzel a legjobb, amit tehetsz, hogy műhelybe viszed. Nem véletlen írtuk.

flames4 Creative Commons License 2011.03.15 0 0 307

Nagyon köszi a személyes véleményed.

(Lehet hogy rossz fórumba írtam?)

Továbbra is várnám az ötleteket, mit lehetne megpróbálni.Köszönettel.

Pár napja  kezdte el csinálni a tréfát.Akkor még rendesen bekapcsolt, mozgatásra viszont elment a kép és lefagyott.Ezért gondoltam, hogy valahol kontakt hiba lehet.Antenna ledje folyamatosan világít a sötét képernyőnél.

Előzmény: gessztenye1 (306)
gessztenye1 Creative Commons License 2011.03.15 0 0 306

Addig bactatod, míg csak tönkreteszed végleg azt az alaplapot. Vidd el egy normálisabb műszerészhez, majd megcsinálja.

Előzmény: flames4 (305)
flames4 Creative Commons License 2011.03.14 0 0 305

Felcseréltem ramokat, bekapcs. minden ok.Bejött minden, de 2 min után lekacsolt.Kontakt spray elő, befújtam, de semmi.bekacsolom felpörög (winchester, venti pörög) monitor sötét és világít a wlan antenna led.Valami kontakt hibára tippelnék.wlan cardot kiszedtem úgy se jó.Ramokat 1esével is próbáltam.

Valakinek valami ötlete? köszönett

Előzmény: flames4 (303)
mr_ricsi Creative Commons License 2011.03.14 0 0 304

Bedöglött, mutasd meg szakembernek.

Előzmény: flames4 (303)
flames4 Creative Commons License 2011.03.14 0 0 303

Help! Üdv mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni.Tegnap bekapcsoltam a laptopom: winyó felpörög, ledek felvillannak az antenna led úgymarad és nem is tudom kikapcsolni.(Fn+F2 nem reagáll).

KÉP se jelenik meg!

Nem tudom kikapcsolni se, csak ha elveszem a tápot!

Mi lehet a baja?

Köszönöm a segítséget!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!