Ha valakit, hát Lynette-et nem kell félteni, de azért jó kis cliffhanger alakult a végére; akkor is, ha nyilvánvalóan tudni lehet, hogy Lynette nem hal meg :D - szerencsétlen,nem elég, hogy annyi kölköt kellett kipréselnie magából, plusz még egyet a közeljövőben, állandóan életveszélybe is kerül... Bree is megszívta, de remélem, Andrew megskalpolja kedves kis féltesóját....
szvsz nagyon egyszerűen, kinyirja a bolond fiút....az utolsó pillanatban már látszott a szemén, hogy fel van készülve, csak kiváncsi volt tényleg a fiú-e a gyilkos. Vagy jöttek vele a zsaruk is..
Mivel már csak egy rész van vissza, ezért szerintem nem dupla lesz... bár ki tudja.. erről nem tájékozódtam:)) Á dehogy lesz vége:D Annak azért lenne valamiféle visszhangja; erről folynak a tárgyalások, elvileg még plusz két évad van benne, de ez változhat, plusz-mínusz irányba is. Mindenesetre még egy évad lesz. Aztán kiderül...
Ezzzz de rohadt unalmas rész volt- megint... ha tényleg még két teljes évadig akarják nyomatni, fényévekkel jobb storyline-t kell kitalálniuk. Részemről ez az évad gyenge kettes.
Áh... az még izgalmas is lenne... kiderült, hogy Danny apja nem Nick, hanem egy veszélyes fickó, aki belerángatta Angie-t egy őrült greenpeace akcióba, mely során valaki meghalt. Ennyi volt az infó, egyelőre...
"Dana Delany kijelentette, hogy csak akkor enged az ABC elnöke kérésének, és vállalja el egy új sorozat főszerepét, ha mellette maradhat a Született feleségekben, Ha ez azt jelenti, hogy Dexterné Rita továbbra is melltartóban rohangál majd a Lila akác közben, akkor támogatjuk."
Ez a mostani rész... tetszett, a leszbi vonal meg egyesen LOL! Jókat vigyorogtam rajta, meg úgy az egészen... Gaby és a gyerekei... hihetetlen, milyen számító, rideg dögöt voltak képesek kreálni belőle, de remélem, előbb-utóbb tényleg arrafelé viszik ezt a szálat, hogy Gaby imádja a gyerekeit. Mert néha... nem is néha... hát marhára nem úgy tűnik. Fura, hogy megjátszották Karen Mekkulánszki tüdőrákját, ha jól tudom, a való életben tüdőrákja van a színésznőnek...