Keresés

Részletes keresés

seeman Creative Commons License 2009.03.14 0 0 952
Már megszoktam, hogy ez a végső libsi "érv": - Hülye vagy! - :))
Azért, mert ti lehülyéztek valakit, nem lesztek többek és mi se kevesebbek. Érted mucuska?
Ja! Egyáltalán nem kiabáltam. A románok bunkók voltak (annyira azért nem, mint te) és ezt ők maguk is pontosan tudják. Elnökválasztási kampány van, a kitiltás elrendelése nyilván jól jött az aktuális főnöküknek.
Előzmény: pindiy (946)
Illetékes úr Creative Commons License 2009.03.14 0 0 951

Ideje lenne fegyverkezni!!!

Erős országot akarok akitől tartanak(pl Izrael)

Illetékes úr Creative Commons License 2009.03.14 0 0 950

Sólyom legalább tesz valamit,nem úgy mint a bábú elődei!

Az izrael köztársasági elnököt is meg merték volna állítan?

Vagy Putyint????

nem ezt csak velünk lehet megtenni!!!!

pindiy Creative Commons License 2009.03.14 0 0 949
vagy még öregebb::))))))
Előzmény: Törölt nick (940)
gábornok Creative Commons License 2009.03.14 0 0 947
Titánia, Titánia.. nem sokat változtál, lényegében semmit. 
pindiy Creative Commons License 2009.03.14 0 0 946
Ha hüje vagy valamihez nem itten köll kikiabálni....
Előzmény: seeman (941)
balibalu Creative Commons License 2009.03.14 0 0 945
Ez nem diplomáciai affér, hanem tudatos megaláztatás egy másik EU tagállam felé üzenve: kapjátok be, utálunk bennetetek mi is. Schengenhez csatlakozás után külön posztokat tartanak majd fent a kóbor magyar politikusok elkapására.
seeman Creative Commons License 2009.03.14 0 0 944
Nem tőled várom el.
Előzmény: Törölt nick (942)
Alba Regale Creative Commons License 2009.03.14 0 0 943

eddig gondoltam, hogy jó egészségesnek, sikeresnek, boldognak, jóllakottnak, kövérnek, soványnak, magasnak, izmosnak, jóképűnek, kipihentnek stb. lenni. most már tudom, hogy jó magyarnak lenni:-))))))))

Ennyire azért ne mélyülj el az élet nagy kérdéseiben,maradj meg a felszínen,orrnyeregnyi látókörrel,elég ha jóképű vagy és izmos máris ugorhatsz vmelyik IFA-ra a körűton rózsaszín tangában vagy anélkül,lehetőleg egy óvodás csoport szeme láttára.

Előzmény: matej nyikolajevics (916)
seeman Creative Commons License 2009.03.14 0 0 941
Ez még mindig karakánabb viselkedés mint Árpibácsié volt. Elment Olaszországba sírni a saját népe ellen.
Szerintem Sólyom legközelebb előrelátóbb lesz.
Mindezek mellett én igenis elvárom, hogy a románok elnézést kérjenek. Meg is lesz az, de csak 15-e után. Majd magyarázkodnak egy kicsit....
Előzmény: pindiy (937)
korieander Creative Commons License 2009.03.14 0 0 938
nem a konstancai félcigányt akarta melátogatni Sólyom hanem az erdélyi magyarokat...
akik örömmel fogadták a magyar köztársasági elököt, lehet tovább durcázni de evvan... csau már meghalt..
Előzmény: pindiy (937)
pindiy Creative Commons License 2009.03.14 0 0 937
Mér támadnának meg nem hüjék...ha égetni akarja a KE az országot mér is ne tehesse meg....ölég világosan kifejezték, hogy nem akarják látni....ha ebből nem ért már nevetséges....
Előzmény: seeman (936)
seeman Creative Commons License 2009.03.14 0 0 936
Amennyit a liberális kormányzat meghagyott (előtte is több volt a románoknak). De nekünk most nincs egy se.
Gondolod, hogy megtámadnának minket? Ne ess túlzásba!
Előzmény: pindiy (932)
pindiy Creative Commons License 2009.03.14 0 0 935
És imádnak eleve vesztett helyzetekben égetni magukat, ha már vereség, legyen alapos....
Előzmény: Törölt nick (922)
pindiy Creative Commons License 2009.03.14 0 0 934
és hol marad a hadüzenet?
Előzmény: Levike (927)
pindiy Creative Commons License 2009.03.14 0 0 932
és hány hadosztálya van a külügyminisztériumnak....
Előzmény: seeman (930)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.14 0 0 931

nem olvastam végig az összes hozzászólást, de így látatlanban is azt üzenem a Sólyommal kekeckedő román határőrök kapcsán kárörvendő liberális, "haladó", bizonytalan identitású selejteknek, hogy ha ennyire örülnek, menjenek bátran, szabadon Romániába élni és román segget nyalni.

de rájuk ott se lenne szükség, mivel még oláh-seggnyalónak se kellenek. körülöttünk mindenhol tudják, hogy az ő nagy szerencséjük, hogy náluk nem maradt annyi rosszindulatú, bomlasztó mocsok, mint nálunk.

seeman Creative Commons License 2009.03.14 0 0 930
Elvileg igazad van. Gyakorlatilag ez nem megoldás:
1. Bunkóságra úriember nem válaszol bunkósággal.
2. Az erdélyi magyarokon állnának bosszút a románok. Így is eléggé ki vannak szolgáltatva nekik... főleg ilyen tehetetlen külügyminisztérium regnálása idején, mint amilyen most nálunk van.
Előzmény: Levike (927)
seeman Creative Commons License 2009.03.14 0 0 928
Magyarázd el légy szíves, hogyan tudtál ebbe belekötni? :)
Nem tudod értelmezni, vagy a liberális agyad a "magyar" szótól kivágta a biztosítékot?

Jó magyarnak lenni: szívesen tartozik a magyar néphez... szereti beszélni ezt a nyelvet... büszke a népe kultúrájára... olyan országban él, amelynek 1000 éves államisága van... kedveli hazánk éghajlatát... szereti a magyar bort... kedveli a szép magyar nőket... büszke a magyar tudósok, vagy sportolók sikereire... stb....stb...
Ezek így együtt talán indokolhatják a kijelentését.

De nektek mindegy. Ha valaki nem a ti libsi oldalatokon áll, akkor bele kell kötni! Igaz?
Levike Creative Commons License 2009.03.14 0 0 927

Hogy oszinte legyek eleg gaz. Solyomnak vissza kellett volna fordulnia, ezzel parhuzamosan az osszes roman munkast innen kiutasitani, nagykovtseget bezaratni.

Rajtunk rohog egesz europa, mi meg a farkunkat csovaljuk hozza.

BlancoAgilon Creative Commons License 2009.03.14 0 0 926
Ügyes, okos vagy! Gratulálok.
Előzmény: korieander (925)
korieander Creative Commons License 2009.03.14 0 0 925
a durcás itt a bocsokoros, konstancai tartályhajókapitány és sleppje volt...
a magyarok 1ütt ünnepelték nemzeti ünnepüket...

ki a f.szt érdekel h külföldön mit csinálnak??

én itthon úgy ünneplek ahogy akarok, akár majálisozom/akár orbánbeszédet hallgatok, slotáéknak semmi köze hozzá
Előzmény: Törölt nick (914)
meghallhatom Creative Commons License 2009.03.14 0 0 924
Mint kubai menekültnek epp ideje hogy megtudd.
pindiy Creative Commons License 2009.03.14 0 0 923
meg lehet vele probálkozni.....csak a Tb-vel nem köll kifizetettni a gyógyitási kölcségeket, mondjuk legyen a sok seggberugás sportbaleset...
Előzmény: kibéd (839)
matej nyikolajevics Creative Commons License 2009.03.14 0 0 921
világbajnokságot nyerünk kukaborításban:-)
Előzmény: Törölt nick (918)
Dua Creative Commons License 2009.03.14 0 0 920
A Romania Libera ma írta:

"Deci, în engleză se spune self-government şi ştie foarte bine dânsul, este self-government care în traducere poţi să o traduci ca autoguvernare, poţi să o traduci şi ca autonomie locală sau consiliu local", a declarat Laszlo Borbely.
Előzmény: Dua (850)
jobbparti Creative Commons License 2009.03.14 0 0 917
Egyébként itt olvasom valahol, hogy külföldön a nemzeti ünnepek általában úgy zajlanak, hogy a nép kivonul majálisozni, eszik-iszik és örül a tüzijátéknak.

Ha nekik lenne egy Gyurcsányuk (nem is lehetne, már régen lemondásra kényszerült volna), vagy egy ilyen MSZP kormányuk, akkor meg úgy zajlanának, hogy fogják, és felkötik őket az első lámpavasra. Úgyhogy dicsérd inkább a magyar nép egészen elképesztő birkatürelmét.
Előzmény: Törölt nick (914)
matej nyikolajevics Creative Commons License 2009.03.14 0 0 916
"magyarnak lenni jó"

eddig gondoltam, hogy jó egészségesnek, sikeresnek, boldognak, jóllakottnak, kövérnek, soványnak, magasnak, izmosnak, jóképűnek, kipihentnek stb. lenni. most már tudom, hogy jó magyarnak lenni:-))))))))
Előzmény: Árpi76 (915)
Árpi76 Creative Commons License 2009.03.14 0 0 915
Magyarnak lenni jó. A vezetőket pedig a helyükön kell kezelni. Mindig eszembe jut egy idős kollégám, aki minden politikusról megjegyzi, hogy láttam már a fajtádból jó sokat, mind eltűntek én meg még itt vagyok... :-)
Előzmény: Törölt nick (911)
Dua Creative Commons License 2009.03.14 0 0 913
Ezeket Sólyom vette fel.
Előzmény: wizes (863)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!