Viccelsz? A ferencvárosi választás második fordulójában kevesebb szavazatot kapott, mint az elsőben! És kevesebbet, mint ahány kopogtatócédulát gyűjtött!
Véssétek emlékezetetekbe a NAGYMAROSI PÉLDÁT! Jön még kutyára dér!
Ha ilyen idiótán látjátok a világot az nem másról, hanem rólatok állít ki valamilyen bizonyítványt. Csak így tovább! A jobbik egyre jobban jön fel, áldásos tehetségeteknek köszönhetően. Már én is elgondolkodtam rajta, hogy ha ilyen töketlen ez a fityisz akkor inkább szavazok majd a jobbikra.
Nagyon okosan nem indult a emeszpé, mer tudták, hogy - akárcsak a túrdőfrancon - egy ekkora bukást nagyon nehéz kikerülni, oszt akkor ők is fölborultak volna ebbe a gigantikus tömegkarambolba. Hogy néztek volna ki összevissza begipszelt tagokkal a temetési menetben? Aztán sipákolt volna a sok fidesz, hogy micsoda komenista banda, még a végső tisztességet sem képesek kulturálltan megadni szegény bukott embernek.
LOL! Ekkora erőlködéstől nehogy valami bajod legyen. Ma a topiknyitónak sem kellett nő után néznie, hogy elélvezzen. De jó látni az erőfeszítéseiteket.
Amennyire utána tudtam nézni, a székét megtartó polgármester a 2006-os önk. választások nemzeti konzervatív nyerő hullámával tett szert erre a pozícióra, úgyhogy aligha lehet maszopszadesz szimpatizáns!
Fót és Nagymaros, mindkettő polgármester választás...csal azé szólok, nehogy nagyon belelendülj...
Minden, ami lényeges ezzel a választási eredménnyel kapcsolatban, az már elhangzott.
..kicsikét kicsemegézted a szavaimat...
Természetesen személyre szóló bántó szándékom nincs, mint ahogy erre semmi okom, viszont, hogy mi számít kicsemegézésnek és mi nem, arra azt hiszem, a topikod címe megfelelő választ ad. De biztos ennek is megvan az oka, a magam részéről azt javasolnám, hogy inkább arról az okról nyiss topikot, talán többre mész vele.