Keresés

Részletes keresés

BigBacon Creative Commons License 2009.01.21 0 0 53
Drágajóbolgár úrék kormányalkalmazásban vannak? Nincsenek, tehát független gondolkodók.
Előzmény: Derek (40)
dinovercotti Creative Commons License 2009.01.21 0 0 52

"Gyurcsány Ferenc már kezdetben sem volt nagy szónok, de nem ezért bukott el. Azért bukott el, mert nem volt képes a magyarokkal elhitetni, hogy lehetséges értelmes dolgokat csinálni..."

A hazugság fogalmának egy igen érdekes definícióját olvashattuk. Ezért vajon mennyit fizet a MEH?

Előzmény: Etheow (37)
WYW Creative Commons License 2009.01.21 0 0 50
Gondolod hogy a Polidiliről gyűjti az információit?
Mert ilyeneket itt naponta száz szám lehet olvasni.

:-))))
Előzmény: Commander Pepe (45)
Derek Creative Commons License 2009.01.21 0 0 49

kukaba..

Előzmény: Derek (47)
lilaköd mámor Creative Commons License 2009.01.21 0 0 48
himbilimbi kamu intézetek, kamu alapítványoknál hegyel...közpénzből (érttsd állami támogatásból...)
Derek Creative Commons License 2009.01.21 0 0 47
Hogyan tudsz magancegeket kidobni a kukaban. Max nem kapnak allami megrendelest. De ettol meg Babarczy nyugodtan irogathat kulonfele ujsagokba.Nem kene mar hulyesegeket irogatni
Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.21 0 0 46
Nacinyak tudom most nehezedre esik még létezni is 1 fekete fog neked dirigálni:D
Előzmény: lilaköd mámor (39)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.01.21 0 0 45

Ennyi faszságot összehordani.

Egyik kedvencem:

"A 2010 utáni Fidesz-kormány (esetleg Fidesz-Jobbik kormány) (nácizni még mindig kell) első kijelentése viszont a következő lesz (mibe fogadunk?): „Magyarok! Visszafoglaltuk a kormányt az ellenségtől, de ne higgyétek, hogy kártékony befolyásuk véget ért! Kifosztották a jövőtöket, elvitte a kasszát a Gyurcsány–Apró klán! Az összes privatizált erőmű (és széndioxid-kvóta) azonnali és kárpótlás nélküli visszaállamosításával sem tudjuk azt a kárt jóvá tenni, amit okoztak! Igen, magyarok, ha tovább éheztek-fáztok még évekig, tudnotok kell, azért van ez, mert nem kergettétek el időben a feneketlen gonoszság és cinizmus kormányát!”"

Ez szinte biztos így lenne. De ha jól emlékszem, Eszterke idoljai épp ugyanezt csinálják lassan hét éve. Megyóék alatt minden szöveg azzal kezdődött, hogy "az előző kormány...", Feriék alatt is a Fidesz a hibás mindenért.

Törölt nick Creative Commons License 2009.01.21 0 0 44

A kurzus és kapcsolt részei foglalkoztatják, amelyek mindenestül ki lesznek dobva a kukába.

Törölt nick Creative Commons License 2009.01.21 0 0 43
most én elő nem keresem, de tegnap jelent meg egy eu által készített felmérés, eszerint a magyarok 59 százaléka azt se tudja, hogy idén ep választások lesznek és csak 23 százalékuk megy el szavazni.

én nem bíznék a választók többségében.
Előzmény: Etheow (37)
lilaköd mámor Creative Commons License 2009.01.21 0 0 42
nézz tükörbe.
Előzmény: Törölt nick (41)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.21 0 0 41
Tőled szerintem nagyobb prímív nem nagyon létezik, elég csak irományodra nézi.
Előzmény: luis3 (20)
Derek Creative Commons License 2009.01.21 0 0 40
Miert? Kormanyalkalmazasban van most?
Előzmény: Törölt nick (36)
lilaköd mámor Creative Commons License 2009.01.21 0 0 39
beteg vagy, kezeltesd magad.
Előzmény: Törölt nick (35)
Etheow Creative Commons License 2009.01.21 0 0 37
"Gyurcsány Ferenc már kezdetben sem volt nagy szónok, de nem ezért bukott el. Azért bukott el, mert nem volt képes a magyarokkal elhitetni, hogy lehetséges értelmes dolgokat csinálni..."

Bullshit.

Gyurcsány azért bukott el (fog elbukni), mert elkúrt és átkúrt, és erre ráadásul még büszke is.

Szvsz a választók többsége szerint lehet értelmes dolgokat csinálni, csak nem Gyurcsánnyal.
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.21 0 0 36
Az új nemzeti hatalom idején várhatóan munkanélküli lesz.
Előzmény: Okos Mikulás (34)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.21 0 0 35
Mi az nacokam fájdalmas hogy 1 fekete lett az USA új elnöke ?:DD
Előzmény: Or Kán (6)
Okos Mikulás Creative Commons License 2009.01.21 0 0 34
Felteszem, a cikk címe már a beiktatás előtt napokkal megszületett. :))

Aszonta Obama amúgy Amerikára, hogy ez a kurvaország? Csodálkoznék. :)

Mekkora fasz ez a nő..

lilaköd mámor Creative Commons License 2009.01.21 0 0 32
"Obama mosolyog. Túl van rajta, elmondta az amerikaiaknak a maga őszödi beszédét. A fél világ hallgatta. Hogy az üzenetét megértették-e, a következő négy évben kiderül. Ami minket illet, a beszéd tanulsága az, hogy egyes demokráciákban vannak jó vezetők, akik el tudnak mondani egy őszödi beszédet úgy is, hogy nem tör ki rögtön a botrány. Más demokráciákban, például a miénkben, ez nem lehetséges. Sorra veszem, miért nem."

Kedves Eszter.
nem kell ezt sorra venni, mert maga a párhuzam is annyira erőltetett, hogy az aranyared nyilván kifordult amíg kitaláltad.

hogyan lehet összehasonlítani egy zárt körben - maffiatalálkozón - elmondott trágár, a hazát k.vának nevező zagyvaságot

egy több millió ember által figyelemmel kísért beiktatási ceremóniával?

nem gondoltam, hogy ennyire mélyre fogsz süllyedni.

sajnállak.
mac.m Creative Commons License 2009.01.21 0 0 31
Sebaj, majd úgyis jön egy csomó hozzászóló, akinek nincs mondanivalója a témáról.
Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.21 0 0 30
Ezek a ballibek szeretnek kitalálni maguknak valamilyen nem létező foglalkozást, például eszmetörténész, jogszociológus, stb, így elmondhatják hogy nekik is van foglalkozásuk, pedig tökéletesen szükségtelen és haszontalan amit csinálnak, csak a ballib média és kormányközeli alapítványok foglalkoztatják őket.
Előzmény: Or Kán (-)
Geyza Creative Commons License 2009.01.21 0 0 29
Az interneten láttam a Washington postot, Obamát már csak úgy hívják: "az afro-amerikai Gyurcsány Ferenc".
Or Kán Creative Commons License 2009.01.21 0 0 28
Én a kimondhatatlan nevűn mást láttam vele kapcsolatban beazonosítani...)
Előzmény: luis3 (20)
dinovercotti Creative Commons License 2009.01.21 0 0 27

Úgy látom, továbbra is keletje van az őszödi beszéd mosdatásának.

Lesz még ebből pozitív kampányfogás 2009-re!

Or Kán Creative Commons License 2009.01.21 0 0 25
Szerinted mi a téma?
Előzmény: Törölt nick (22)
lecso Creative Commons License 2009.01.21 0 0 23
Elolvastam, mást vártam a címe alapján. Nem is olyan rossz...
luis3 Creative Commons License 2009.01.21 0 0 20

Hát én leginkább a cikk utáni hozzászólások egyikével azonosulnék:

"babrci esztike: jó nagy hülye vagy és jó vastag a bőr a pofádon"

Egyébként ne vesztegessétek az időtöket a cikk elolvasására, totál baromság az egész, lényege: ugy dicséri OV-t hogy nagyokat rughasson bele, mellete  Kurcsányt mosogatja burkoltan (lsd még:"baráti sajtó"). Mindezt Obama beiktatása ürügyén.

Ez a nő primitiven hülye.

Valaki tudja ? babarczy= kiss g. eszti????????????

Mert eszerint kezelném ezután.

Előzmény: Or Kán (7)
lecso Creative Commons License 2009.01.21 0 0 19
Tömören, és velősen.
Nagyon igaz.
Előzmény: mac.m (9)
Derek Creative Commons License 2009.01.21 0 0 18
En sem tudom,mar evek ota nem olvasom a HVG-t hacsak valaki nem utal itt egy cikkere
Előzmény: Or Kán (16)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.21 0 0 17
elolvastam mégegyszer, most már leesett, ez a nő hülye.
Előzmény: Törölt nick (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!