Keresés

Részletes keresés

Ali Ttaik-al-Rep Creative Commons License 2008.01.16 0 0 57
Vazz, és még egy fillért se utalt eddig! Na, küldöm rá mindjárt a behajtókat! :)))))))))))))))))))))))))) /a/
Előzmény: Törölt nick (29)
Ali Ttaik-al-Rep Creative Commons License 2008.01.16 0 0 56
...de az egyik sor felett csak kanjival van kiírva... :) /a/
Előzmény: Derek (28)
Ali Ttaik-al-Rep Creative Commons License 2008.01.16 0 0 55
"És te láttál már fehér embert?"

Nem, pedig eléggé felmentem északra, de ott is csak lappokat találtam. :)

Ja, egyébként a frankfurti kocsmákból se néztek ki, pedig ott azért vannak súlyos egyéniségek.

Ami meg a liberálisokat illeti, hidegen hagy a téma. Nem politikai alapon válogatom össze, kivel állok szóba.

/a/
Előzmény: Törölt nick (22)
TomDantes Creative Commons License 2008.01.16 0 0 54
Persze, nem csak nálunk van ilyen, de azért a ,,fehér erőt" mondtam mivel nem Japánban élünk, de akár azt is mondhattam volna...vagy mondhattam volna az ókori görögöket is, akik szintén lenézték a többi népet...meg még sok más példát is mondhatam volna
Előzmény: Derek (52)
TomDantes Creative Commons License 2008.01.16 0 0 53
Nos, ez elég off, de elmondom

Ha kiváncsi vagy rá, azért tiltottak ki, mert egy topicban olyan bődületes marhaságot írt valaki minősíthetetlen stílusban hogy nem hagyhattam szó nélkül, erre kitoltottak.

Érdekes, aki miatt kitoltottak maradhatott,a hozzá szólásában több káromkodás volt mint egy Tarantino filmben....

Igaz én se fogtam magam vissza.

Meg bánni nem bántam meg, büntetésemet megkaptam érte, ennyi, erről kár többet beszélni te ha akarsz, személyeskedhetsz még egy darabig, de nem fogok válaszolni a kötekedésedre.
Előzmény: Törölt nick (47)
Derek Creative Commons License 2008.01.16 0 0 52

"Te lehet, hogy nem de hidd el, nagyon sokan gondolják úgy, hogy ők a felsőbbrendűek"

Az ilyen felsobbrendusegi erzes a legelterjedtebb a japanoknal,ok minden mas rasszal szemben felsobbrendunek tartottak magukat es meg ma is erosen el ez.

Előzmény: TomDantes (48)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 50
OFF
:) én befejezném a helyedben
moderator
Előzmény: Törölt nick (47)
geo13 Creative Commons License 2008.01.16 0 0 49
Az indoirániak és az indoeurópaiak közös genetikai hányada jelentős, a bőrszín nem igazán rasszjelleg. Sejtkémiai az eltérés. Ezért nem meglepő, ha az indiaik elfogadása kisebb zökkenőkkel jár.
A dravidák viszont nem indoeurópai rokonság.
Előzmény: Derek (26)
TomDantes Creative Commons License 2008.01.16 0 0 48
Te lehet, hogy nem de hidd el, nagyon sokan gondolják úgy, hogy ők a felsőbbrendűek, és a többit hát...van pár ötletük mit kellen csinálni a többiekkel.
Előzmény: HD Joe (38)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 46
Én meg hallottam valami viccet, hogy Amerikában nem tartják számon, hogy ki fehér és ki fekete.

Jó vicc amúgy.
Előzmény: TomDantes (44)
TomDantes Creative Commons License 2008.01.16 0 0 45
Jólvan, akkor meg kérlek, menny el innen.
Ha nem érdekel, nem kell be jönni ide, ordibálni és káromkodni...tudod a kúltúra....
Előzmény: Törölt nick (42)
TomDantes Creative Commons License 2008.01.16 0 0 44
Sőt, lehet hogy színesbőrű lesz most az elnök...ejej, már látom amint a fajvédők mondják is hogy: a ,,négerek beférkőznek a tiszteséges fehérek közé...a néger úgy is csak gyapot szedésre jó"

Ezt nem én találtam ki, ez egy bizonyos emberek véleménye, a neten olvastam
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 43
A formális logika szerint ha hamis a premissza, akkor a konklúzió igazságtartalmától függetlenül igaz az implikáció.

Ergo akkor is igaz a mondatom, ha nem vagyok atomfizikus (nem vagyok az).
Előzmény: Derek (37)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 41
Azért nehogy már azért legyen fehér a cigány, mert az indiai is fehér... akkor a barnamedve is fehér, mert a jegesmedve a rokona, vagy mi?

Nézz rá és döntsd el, hogy fehér-e, ott van mondjuk a kis édes Maugli, ő szerinted fehér? Elég lenne a magánvéleményed...
Előzmény: FriendlyFire (40)
FriendlyFire Creative Commons License 2008.01.16 0 0 40

"én atomfizikus vagyok."

a hülyébb fajtából! :-)

Ha az indiaiak és a pakisztániaiak fehérek, akkor a romák is.

(Az indiaik nem afrikai vagy ausztrál feketék, nem is sárgák, hanem akkor mi marad?)

Előzmény: Törölt nick (34)
TomDantes Creative Commons License 2008.01.16 0 0 39
Jól van nyugodj meg szépen. Nem kell itt idegeskedni.

Tudod, az embert a stílusa jellemzi, nos a te stílusod, már jellemzett.

Mivel én közhelyeket mondok, akkor kiváncsian várom mit tudsz érdemben hozzá szólni?
Előzmény: Törölt nick (23)
HD Joe Creative Commons License 2008.01.16 0 0 38

Mostanában elgondolkodom azon vajon fajgyűlölő vagyok-e? Megkaptam már egy két embertől itt a fórumon, de nem látom be, hogy az lennék.

Erre akkor jöttem rá, amikor a jó múltkor találkoztam egy néger orvossal. Eszembe se jutott utálni, a legcsekélyebb negatív érzést sem váltotta ki belőlem.

Ismerek egy cigány tanárnőt, pontosabban ott tanít ahol a fiam iskolába jár.

Sosem gondoltam úgy rá mint a társadalom mételyére. Egy kedves középkorú nő akit mindenki kedvel és elismer.

Ezzel szemben pedig "cigányozok" ha pillanatnyi indulataim ott tartanak. Amikor minden napra jut legalább egy dúrva cigányok álltal elkövetett bűntény ami sajtóhírként megjelenik.

Most akkor fajgyűlölő vagyok?

Fogalmazzuk át.

Utálom, az igénytelen, koszos, büdös, ápolatlan, tudatlan, erőszakos, embereket.

Arról én igazán nem tehetek, hogy a cigányság nagy része ilyen.

Változzanak meg, éljenek becsületes tisztességes életet, és akkor nem fogom őket utálni.

Ne akarjon senki meggyőzni arról, hogy az én felelősségem segíteni a cigányok felemelkedését. Nekem sem segített senki, igaz nem is vártam el.

Segíteni csak azon lehet aki változni akar, igaz az meg nem szorúl rá.

Összeségében szerintem nem vagyunk fajgyűlölők.

Hiszen pl. a bűnöző cigányok esetében, nem azt utáljuk aminek születtek, hanem amivé lettek. 

Derek Creative Commons License 2008.01.16 0 0 37

De nem vagy atomfizikus.

Előzmény: Törölt nick (34)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 36
Ők a sötétfehérek.
Előzmény: FriendlyFire (33)
FriendlyFire Creative Commons License 2008.01.16 0 0 35

ja, de:

indián = Native American

indiai = (East) Indian

Előzmény: Derek (30)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 34
Ha a cigányok fehér emberek, akkor én atomfizikus vagyok.
FriendlyFire Creative Commons License 2008.01.16 0 0 33

"vagyis feher embernek ,igy a ciganyok is,"

Természetes. Ezért furcsálom, hogy a magyar rasszisták "fehéreznek" a romákkal szemben. (Persze azért már találkoztam egy-két nagyon sötét fehérbőrű romával. :-)

Derek Creative Commons License 2008.01.16 0 0 32

"Na, azért az ilyen rasszjegyű "magyarok" (kunok, jászok, székelyek (?), azért erős kisebbség már Magyarországon"

Zalaban biztosan,de nem az alfoldi reszeken. Vannak szep szammal,csak mivel megszoktuk nem tunik fel.

Előzmény: FriendlyFire (31)
FriendlyFire Creative Commons License 2008.01.16 0 0 31
Na, azért az ilyen rasszjegyű "magyarok" (kunok, jászok, székelyek (?), azért erős kisebbség már Magyarországon. :-) A legtöbbünk úgy néz ki, mint az átlag közép-európai.
Előzmény: Derek (15)
Derek Creative Commons License 2008.01.16 0 0 30
Ilyen kategoria nincs, az indiaiak a kaukazusi csoportnak szamitanak,vagyis feher embernek ,igy a ciganyok is, ahogy a spanyolorszagi spanyol anyanyelvuek is ellentetben a latinamerikaiakkal.
Előzmény: FriendlyFire (27)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 29

...kimondottan sápadtarcú harcosnak számítok....

..aha....

..szal neked köszönhetjük SZERETETT MINISZTERELNÖK URUNK dakota

elméncségeit..

..
Előzmény: Ali Ttaik-al-Rep (19)
Derek Creative Commons License 2008.01.16 0 0 28

"Ami engem illet, átzavartak volna a japán sorba, ha nem mutatom az útlevelemet"

Nincs japan sor,ket sor van 1.allampolgarok es zoldkartyasok , 2. a tobbi

Előzmény: Ali Ttaik-al-Rep (19)
FriendlyFire Creative Commons License 2008.01.16 0 0 27
East Indians :-)
Derek Creative Commons License 2008.01.16 0 0 26

Nem egeszen pl az USA-ban az indiaiakkal szemben semmi rasszi eloitelet nincs,meg a legredneckebb videkeken se. A legmagasabb kozottuk az egyetemet vegzettek aranya es sosem szerepelt meg indiai a bunugyi hirekben miota en az USA-ban elek, legalabbis nem emlekszem ra 16 ev alatt.

Louisianaban folenyesen megvalasztottak kormanyzonak egy masodgeneracios indiait ,pedig ez a deep south ami New Orleans varos kivetelevel erosen redneck allam.

Előzmény: geo13 (16)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 25
Azért köszönöm az irántam megnyilvánuló bizalmadat, hogy nem értelmezted magyarkodásnak magyar szavaimat, angolkodásnak angol szavaimat.

Egyébként hol van a gyűlölet a példádban? Én nem látom.
Előzmény: TomDantes (18)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!