A KMSE 9 fővel indul a holnapi országos enduró bajnokság versenyén! Bele gondoltatok? Ilyen egyesület nincs ma Magyarországon, aki ennyi motorost kiállít. Hajrá mindenkinek!!!
PÉCS-ről gyűjtöttem újabb infókat, olvassátok sok szeretettel:
Pálya információ: A versennyel kapcsolatban az a helyzet, hogy az EC 8,1 Kilométer hosszú, jellegében hasonló a korábbi pályákhoz vagyis "enduros", de a nyomvonal sok helyen átalakult. Holnap reggel jön a markoló az utolsó simításokat végezni, és extrémet építeni...(szerintem elég fárasztó lesz, de élvezni fogják a versenyzők és a nézők is.). A vasárnapi Sprint kb: 21 kilométer lesz és sokkal komolyabb pályán mint a tavalyi, tele van árkokkal, oldalazókkal, érdekes fölfelékkel, benne lesz az extrém is majd a kör végén egy kb: 10 perces mért szakasz!(egy nap alatt több mint 1 órányi mért idő, ez még egy EB vagy VB futamon is ritka!!) Üdv.:Tamás Nádor
Sziasztok kis benszámoló igaz nem mincómódra szóval itt egy rövid kis videó a második rajtról szépen sikerült elcsípnem a rajtot így az élről krzdhettem a második futamot nem úgy mint az elsőt amit az utolsórol kellett a mezőnyután indulva mivel az önindító relém meghalt és rúgásra pedig csak nehezen sikerült elindítanom de így is sikerült a 3. helyre felvergődnöm a második futam nem végződött hepiendel mivel a vége előtt két körrel egy lekörözött kiütötte alolam a mocit úgy hogy a légszűrőházam széttőrt "köszi Meggyecske a javíást" és így nem tudtam folytatni.
nincs,vagyis eddig nem volt.tehát egy kör kb 20km hosszú abból a mért kb5 km a többit csak teljesiteni kell,kb 5 kör lesz,vagyis kb 100-120km :))) JÓÓÓÓÓÓ LEEEEESSSSSSZZZZZ!!!!!!!!!!
V Csiszicross Köszönöm szépen akik megtiszteltek jelenlétükel!!! A Verseny végeredménye: Profi kategória: 1. Miksi Péter 2. Murányi Péter 3. Medgyesi Zsolt 4. Schreiner János 5. Damásdi Sándor 6.Hermann Henrik
Haladó kategória: 1. Faragó Dávid 2.Kertész József 3. Csiszár Péter 4. Barta Péter 5. Szilódi Róbert 6. Árva Csaba 7. Ámann Márk
Kezdő Kategória: 1. Lajkó Péter 2. Hajnák Károly 3. Gyuris Dániel 4. Gyuris Mihály 5.Gájner Árpád 6. Varga Ádám
Én harmadosztályban 54-ből 10. lettem (3 helyet buktam, mert sajnos az egyik feljáróba bedőltem, lehetett volna 7. hely is), de most végre jól rajtoltam és lehetett verni neki, nem szorultam be
Jana 7. lett, eléggé elkészült, azt mondta, hogy túl edzette magát mostanába és azért:D
Szabolcska SERLEGGEL TÉRT HAZA! 3. lett!! Elszámolta a tankolást, másodszorra is ki kellett jönnie tankolni, ezért elment a második helye. Az ideje viszont nagyon jó, így még a jövőben első helyre is várományos lehet, ha nem hibázik. Az elejébe nem lehet sajnos egy hibát sem ejteni