A képen pirossal bekarikáztam, én oda húztam be az usb kábelt, bár már azon is agyaltam, hogy lehetne fix-re telepíteni a hamutartó mellé és akkor egyáltalán nem látszana.
Szerintem mutatósabb, hogy nem az előlapon van a csatlakozó, meg praktikusabb is, mert ha nem ilyen pendrive-ja van valakinek, akkor érdekesen mutat és könnyen beletörhető.
Igen, a lopástól én is tartok, de ez akármilyen fejegységnél bekövetkezhet sajnos, igyekszek olyan helyen hagyni az autót, hogy szem előtt legyen.
De ennek elkerülése végett ott vannak az 1 din méretű, kinyíló előlapos változatok, az talán nem olyan szembeötlő.
A lopás védelemre, kitalálhattak volna már valamilyen komolyabb megoldást a gyártók, mert ez az ősrégi kis pálcikás megoldás, ami gyártón belül, szinte mind egyforma, értelmetlen.
Csak bízni tudok benne, hogy nem kap hozzá kedvet senki.
viszont amit most eszre vettem es kicsit aggaszt, hogy alacsony fordulaton 1600 es alatta halk sipoló hangot hallok, mindegyik fokozatnál. 1600 fölött nem hallom.. Ahogy lehúzott ablaknál sem mert elnyomja a menetszél. Ha elveszem a gázt abba hagyja ha nyomom akkor hallani
2000 km el ezelött volt olajcsere ( gyári oem) es akkor nemtűnt még fel ez a hang.
ez mitől lehet? Váltóból jöhet? Kevés bele a 2 liter olaj ?
Én is lecseréltem azóta hangja van a váltónak! És szarabb is a váltás.
ERT a váltókódom az ETKA G 060 726A2 hozta hozzá. Gyári olajat kapott.
Neked azóta csendesebb lett? Vagy lecserélted másra? Feltöltési mennyiség, te túlöntötted?
Meglett a hiba, sajnos a videóban szereplő egyik zene, szerzőijogvédelem alatt állt és így bizonyos eszközökön letiltották a lejátszását, szóval, ha nem asztali gépen nézted akkor nem tudtad lejátszani.
Töröltem a videót, gyorsban csinálok másikat és igyekszem ezt a hibát elkerülni.
Bár még kifejezetten rövid ideje van a tulajdonomban, de ez a kis idő alatt, nem panaszkodom.
Igen,kifejezetten szépen szól, a gyári hangszórókkal összekötve.
Nagyon könnyen kezelhető és személyre szabható.
Arra kell figyelni, hogy jó formátumú tartalmat akarjon lejátszani az ember.
Az kifejezetten tetszik, hogy az audió menüben van egy beállítási lehetőség, ami azt a célt szolgálja, hogy hányan ülnek a kocsiban és ahoz mérten lehet állítani a hangszórók idő eltolását,
így pl.: én aki főként egyedül közlekedem, a bal első üléshez van állítva a hang eltolás és így egyformának hallatszik a zenei összkép.
Nem a hozzám legközelebbi hangszórót hallom a legjobban, hanem egyformán a 2, vagyis a 4 hangszórót.
A kihangosító része is jól működik, talán egy kicsit lassúnak tűnik, de ez csak egy multimédia lejátszó és nem egy okostelefon.
Tok jol nez ki. Nekem JVC van benne csak az valamiert fel centit kilog a 2 din es keretbol. Nem foglalkoztam sajnos meg vele de olyan mintha nem lehetne teljesen a kabelek miatt hatra nyomni. Neked konnyen ment be a helyere a radio ?
Én régebben úgy olvastam, hogy csak az 1.6 8v nek van váltó problémája. És annak is csak egy bizonyos évjáratig. A 16v nek is van ez a szegecs leesős probléma?