Keresés

Részletes keresés

Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.12.10 0 0 1052

N em értem, hogy miért értetlenkedtek azzal a székesfehérvári Gabonakörrel ?

Kérdezzétek meg joy-t, hogy ő mi alapján hitte el, hogy azok a fiúk készítették. Mert azt nem feltételezem, hogy vakon hisz a fiúknak.

Előzmény: Bign (1047)
menroting Creative Commons License 2009.12.10 0 0 1051
Valaki ki tudná számolni azt hogy egy 36 átmérőjű kört mennyi idő alatt lehet két embernek kitaposni s kb milyen sebességgel ?
Előzmény: menroting (1048)
joy Creative Commons License 2009.12.10 0 0 1050
elszólás...
Előzmény: joy (1049)
joy Creative Commons License 2009.12.10 0 0 1049

Tudomásom szerint sem adták "csak hozomra" a J.R. díjat.

Biztos vagyok benne, hogy már Fridi is abszolút meggyőződött róla, de a díjbizottság még alaposabban leellenőrizte.

A Szted alszólás akkor is megáll, ha 3. társuk csak autóztatta őket, világított, esetleg fotózott, közben röhögte, mit össze majomkodnak ezek a búzában.

Forrás hitelesség?

Jól írtad: :o)

Előzmény: Bign (1047)
menroting Creative Commons License 2009.12.10 0 0 1048
Megnéztem a hozzászólásait.Ő nem lehet médiasztáros páros egyik tagja mert az egyik hozzászólásából kiderül hogy a nyolcvanas években volt katona.
Előzmény: Bign (1041)
Bign Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1047
A "valóban földön kívüliek készítették" állításnak nem az a cáfolata,
hogy bárki, bárhogyan.

Azt, hogy nem 2-en csinálták, nem én állítottam, csak ide másoltam.
Forrást is adtam.
Ha másnak nem is, neki el kell hinni. :o)

Gondolom kussolni kell a dologról, mert hiába telt el annyi év, egy jogtalanul felvett Randy díjnak lehetnek következményei.
Ha más nem, erkölcsi.

S azért mert bizonyos hazugság keveredett a dologba, még nem azt jelenti, hogy UFO-k
kerekítették azt a kört.

A szkeptikus oldalakon mint egyik dokumentált gabonakör készítésnek szerepelni-e kéne a filmnek.
Tudtom szerint, nem osztottak minden ilyen esetért Randy díjat.

Előzmény: joy (1046)
joy Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1046

Akkor hozz bizonyítékot állításaid igazolására!

Pölö azzal, hogy ide hozod valamelyik székesfehérvári tettest, erősítse meg állításaidat -bár nagyon megakadtál ennél, noha van másíííík is!

Bebizonyítod  hogy az angol csinálók, és a dán gyerekek is hazudtak, sosem csináltak babonaköröket.?

Termrészetesen sokkal 1*űbb lenne a dolog, ha csupán 1-etlen babonakörről bebizonyosodna a soxáz-ezerből, hogy valóban földön kívüliek készítették.

Előzmény: Bign (1045)
Bign Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1045
"Mindig megvetettem a hazugságot."

Akkor egyszerű, ne befolyásoljon a hozzáállásodon, bármelyik oldalon is alkalmazzák.
Előzmény: joy (1043)
Bign Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1044
Nem kekeckedés.
Néha egy hajszál választja el az igazságot a hazugságtól, tehát a 0,7 is számít.

Mert tegyük fel (kekeckedés képen), hogy legalább 3-an voltak.
Akkor velük kapcsolatba egy csomó dolog nem lehet igaz.
(pl. hazugság vizsgáló használata)

Amúgy mit befolyásolt volna, ha kimondják:
"ezt a kört többen csináltuk, de csak mi ketten vállaltuk a nyilvánosságot"?

Még az is lehet, hogy ők csak fényképeztek. :o)
Ha nem ketten csinálták, akkor az is érthető, hogy ellenőrzött körülmények között nem akarták megismételni.
Előzmény: joy (1042)
joy Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1043

Döbbenetes.

Idegenkezűségre semmi utaló jel nincs.

Azokat viszont akik bemutatják, hogyan készül, a hívők őrült tébollyal gyalázzák, alázzák íme, még 20 év után is!

És még ők sértődnek meg, ha hazugnak nevezik őket, mert bizonyítékok nélkül, vagy hamis állításokkal próbálják a nyomtalanságot ténnyé változtatni!

Mindig megvetettem a hazugságot.

Egyre erősebb a meggyőződésem, küzdenem kell a gyalázkodás, hazudozás, vakhitetés minden formája ellen!

joy Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1042

Úgy látom, újfent kezded a 0,7 kHz jellegű kekeckedést.

És ha tobben voltak, de a másik1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 személy nem vállalta a közszereplést épp a jelenleg is jól látható megalázás-gyalázás miatt?

Az biztos, ha nem lennék olyan lusta, mint amilyen, akkor csinálnék én is babonakört, de nem vállalnám a közszereplést semennyi pénzért ilyen téboyult fanatista körökben!

Soha, semmi pénzért!

Előzmény: Bign (1041)
Bign Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1041
A TV-ben úgy volt előadva, hogy 2-en.

"A 90-es években haverokkal csináltunk egy gabonakört".

Akkor számoljunk csak! A magyar nyelvet ismerők szerint ez minimum 3 fő.
Előzmény: menroting (1038)
Bign Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1040
A forrás megjelölésed egy kicsit tág. :o)

Ez érdekesebb lenne, ha 6 lábujja lenne.
A másik "lábnyoma" hol van?
Előzmény: joy (1036)
Bign Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1039
Csak tudnám minek a "Megnéz" funkció? Azon jó volt. :o(

okoska100
Előzmény: Bign (1037)
menroting Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1038
Szerintem is.Mert ha  itt tényleg átverés show volt akkor az bármikor visszaüthet.S nemcsak az akkor igaztalanul megsértettek és megalázottak részéről.
Előzmény: Bign (1033)
Bign Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1037
<a href="http://szkeptikus.blog.hu/2009/08/12/a_boszniai_piramisok?fullcommentlist=1#comments" target="_blank">okoska100</a> hozzászólásait keresd!
Előzmény: joy (1034)
joy Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1036

Forrás:

Internet.

joy Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1035

Azok után, amit a hívőktől ők kaptak, én nagyívben küldeném el a bármit is tisztázni akarókat, hogy szórakozzanak másokal, de ne velem. 1992-ben történt az eset.

Aki 17 év után sem nyugszik bele, hogy emberek csinálták, azok akkor sem hiszik el, ha a két srácot keresztrefeszítik!

A videót kérd el az mtv-től, vagy Friditől.

92-ben még nem működött a jutúb, ahová minden sz.rt föl lehet rakni.

De ez nem is olyan lényeges.

Meg lehet nézni -itt a topicban is- milyen reakciókat válott ki minden leleplezés!

Ki az a hülye, aki hajlandó a hívők brutális agresszójának kitenni magát?

Sokkal jobb buli elkészíteni a megtervezett ábrát, után meg jókat röhögni a hozzá gyártott megideológiálásokon!

joy Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1034
Forrás?
Bign Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1033
A fehérvári körről készült filmet, ami buktatja a hívőket, nem lehet fellelni.

A két srác egyike (vagy annak adta ki valaki magát) elszólta magát a blog.hu-n.
Én emailt írtam, menroting is kérdezte. Azóta nagy hallgatás. Pedig lenne mit tisztázni az ügyben, akár melyik oldalról közelítjük a témát.
Előzmény: joy (1032)
joy Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1032

Vica, Vera.

Kezded már sejteni, hogyan készül a babonakörök jelentős része?

Amit a zInterneten lácc, jórészt így műxik.

Előzmény: menroting (1031)
menroting Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1031
A székesfehérvári körröl lenne egy gondolatom.
A két srác összes bízonyítéka egy előtte és utána készült kép volt.
A logika azt mondaná hogy ez elég is, hisz ki másnak lenne ugyanarról a területről egy olyan képe is amin még nincs ott a kör.
S ez egyből meg is győzi az emberek többségét,hisz nem tud túllépni az előzetes kép logikai bukfencén ,vagy pedig ez eszébe sem jut ,hisz az ő valóságképéhez ez a megoldás nagyon is passzol..
Pedig egy utólagos képből, bárki könnyen létre hozhat egy olyat is amin nem látszik a kör, simán csak az árnyék retusálásával.. ...

kör1

kör2
joy Creative Commons License 2009.12.09 0 0 1030

Ha valakik fúzióról beszélnek, annak valamiféle mérhető, elemezhető anyagi nyomai maradnának.

Furcsa, hogy erre senki sem kérdezett rá?

Egy dolog, hogy valamit külső vagy belső sugárforrással,és energialöketekkel bombázunk, és az képes anyagösszetételének bizonyos részét gerjeztett állapota miatt leadni neutronsugárzás formájában, de azt én legkevésbbé sem nevezném fúziós reakciónak.

A Nap.

Na ő produkál fúziót!

:o)

Valahogy nagyon olyannak tűnik, mintha Teller Ede egy sufniban akrat volna atombombát készíteni.

Ha kellő anyagsűrűség összejön, elindulhat a láncreakció. Nem hiszem, hogy a közeljövőben működő fúziós reaktort tudnánaxerkeszteni. Lám, még a Jupiter tömege sem elég nagy ahhoz, hogy a belső nyomás elegendő legyen a fúziós reakció beindításához, pedig anyag az van rendesen!

Előzmény: Bign (1029)
Bign Creative Commons License 2009.12.08 0 0 1029
"De ha más utcába keveredik, már jobb lenne, ha az ott lakókat is +kérdezné."

Jelenleg a tudományok legtöbbje szűk részekre szakadozott és a tudósok se látnak át mindent.

/ Ezt már csak a laikusok tudják megtenni. ;o) /

A saját területén látja a korlátokat, ezért más területén próbálkozik a nagy áttöréssel.

Azt azért hozzá kell tenni, hogy nem minden korlát valós korlát, mert akkor lehetetlen lenne a tovább fejlődés.
Vannak szokások, beidegződések, megkérdőjelezhetetlen professzor által tudott dolgok,
melyen egyszer túl lesz lépve.

"valamiféle újabb atomoknak kéne megjelenniök"

Hát hidrogénből hélium, de mivel az uránium alfa sugárzása eleve (két proton és két neutron), azaz hélium atommagnak megfelelő részecskét sugároz, ez az elrendezés inkább homályosító kísérlet, mint fúziót bizonyító.

Előzmény: joy (1026)
joy Creative Commons License 2009.12.08 0 0 1028

A radai!

A zIndex bája.

Hé Modera!

Ha erre jársz, töröld a 1027-est.

Fölös, mint tej a szeszkazánba.

Előzmény: joy (1027)
joy Creative Commons License 2009.12.08 0 0 1027

A francba.

Írtam, de elszállt a bús netbe.

Lusta vagyok +ismételni, így csak röviden:

Sokféle fizikus van, és gyakran bóklásznak olyan területen, amihez olyanok,mint én: lükék.

A külömbség csak annyi, hogy én nem reklámozom.

A fúzióban mindenképp valami új, nehezebb atomoknak kéne keletkeznie. Ha nem is sikerál + neutronokat bemérni, az új atomokat csak sikerülne kimutatni, hamár fúzionáltak.

Persze csak akkor, ha a PSzÁF nem vétózza meg őket.

Előzmény: Bign (1024)
joy Creative Commons License 2009.12.08 0 0 1026

Valahol egy húron pendülünk.

Fizikus a csillagész, a földkutató,  méréstudós, hangtudor, gáz, folyadék tudós mozgáskutató, anyagtechnikával foglalkozó, robbanás kutató, mechanikus...

Van belőlük jócskán.

Mind profi a saját területén.

De ha más utcába keveredik, már jobb lenne, ha az ott lakókat is +kérdezné.

No de akkor meg kellene osztozni a dicsőségen.

Ez az, amire vágyók qrvára nem hajlandóak.

Így gyakran inkább vállalják az orra esés veszélyét, ami az idegen jégen ókor-ókor elő is fordul. Abban reménykednek, a lüke laikusok úgy sem merik megkérdőjelezni állításukat.

Magreakciókor alfa, béna, gamma és/vagy fény, röntgen sugárzás keletkezik.

Fúzió esetén az összetevőkvől -mind1, hogy milyen kotyvalékot használtak- valamiféle újabb atomoknak kéne megjelenniök.

Hacsak nem lép föl ellenük a PSzÁF.

astronom Creative Commons License 2009.12.08 0 0 1025
Ne rágd magad, a jelek szerint annyiszor szólhatsz hozzá a témához, ahányszor akarsz, és kedvedre rugdoshatod a fizikusokat.
Mondjuk a pitiáner szarrágáson kívül másra nem telik egyelőre, de lám, ehhez is jogod van :o)
Bign Creative Commons License 2009.12.08 0 0 1024
"Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy egy jelenségről, az elbaltázott, nem a céltudománybaj jártas szakemberek kísérletéről, és az újságírásról."

Sajnos nem. A kísérletet hivatásos kutatók, fizikusok végezték.
Az első kísérletezőket nem keresgéltem, de a másodikat "Purdue Egyetem és az Orosz Tudományos Akadémia kutatói nevéhez fűződik".

A sajnos sokat emlegetett cikket is, egy fizikusnak kinéző ember követte el.

Az általam belinkelt cikkben írja, hogy "helyette természetes urániumot kevertek az oldatba, ami a radioaktív bomlás folyamatával hozta létre a buborékokat".

Én nem vagyok fizikus, de tudom, hogy rádióaktív bomláskor alfa, beta, gamma sugárzás keletkezik.

Az alfa-sugárzás hélium atommagokból áll. A bomlás során neutronok is keletkeznek.

A fúzióban csak hidrogén atommagokból keletkezhetne héliummag + neutron.

Szerény véleményem szerint ebben az elrendezésben (ha létrejönne a fúzió) akkor se lehetne meggyőzően kimutatni.

Tehát a főbaj az, hogy jelenleg úgy tűnik, hülyeséget csak fizikusok beszélhetnek, míg a lenézett többség nem szólhat hozzá a témához. :o)
Előzmény: joy (1023)
joy Creative Commons License 2009.12.08 0 0 1023

Nem ragaszkodok görcsösen egy tévedéshez.

Nekem a 18 kHz fölötti hangok már mind ultra, valaha meg 22 kHz volt az érzékelésem határa. /Akkor még nem volt olyan divat az audiológiai vizsgálat, Édes intézte a dolgot. Ahogy megfigyeltem ma is ugyan azzal a technikával dolgoznak :o)))

Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy egy jelenségről, az elbaltázott, nem a céltudománybaj jártas szakemberek kísérletéről, és az újságírásról.

Tulajdonképp -legyen neked igazat, tiéd a +0,7 kHz!- az a "tévesen" odaírt szó is épp ezt példázza.

No, ha már szonofúzióról hoztál cikket.

A magfúzió során a meglevő atmokból újabb keletkezik, és a fölöslegessé lett neutronok távoznak.

A cikk nem tért ki arra, mi az az újabb atom(ok), amely az állítólagos fúzió közben keletkezett?

Sztem csupán a hidrogén fúziójából nyerhető energia, az összes többi nem ad, hanem fogyaszt. Azt a többleteregiát, amelyik a csillagok tüzéből szérmazik, használjuk fel akkor, amikor a rádióaktív anyagok maghasadásával nyerünk energiát atomerőműveinkben.

...

Számomra babonakörök, mert pont annyira ragaszkodnak hozzá egyesek, mint egyéb hiedelmeikhez.

Bennem is van egy adag lüköttség, de azért egy fekete macska miatt nem fordulok vissza.

Előzmény: Bign (1021)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!