Keresés

Részletes keresés

wizes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3060

A legfonntosabb részt kihagytad: mutattak egy részletes számlárészletet amit a gép vezetett és emilben küldtek át az M1-nek M Kiss Csabának.

Nos abban minden fogyasztás este 20 óra után volt.

A karapek így is visszataszító a sörtés pofájával, fésületlenűl mintha a szeméttelepről került volna elő, de ezek után hazug görénynek is tartom!!

csodálkozom nem vettétek észre ezt a számlarészletet?

Előzmény: Seki Waker (3032)
Or Kán Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3059
Még nem álltam neki átszőrözni a hozzászólásaidat ilyen szempontból. Már csak azért is, mert nem célom kó....kákán csomót keresni.
Előzmény: wizes (3057)
pikdáma Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3058

Kóka boldog volt, hogy talált egy számlát a fogyasztásról.

Ha hamisítás lett volna, nyilván megnézi.

Mondhatjuk éppen  a hiba hitelesíti, hogy ezt a számlát kapta.

hogy volt  rajta hiba? nem az ő dolga!

Előzmény: Contempt (3054)
wizes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3057

nem elismertem, hanem mondtam.

Találtál azóta olyant amiben tévedtem?

Emlékeim szerint kivétel nélkül minden stimmelt.

Előzmény: Or Kán (3055)
wizes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3056
A krapek csak xarkeverésnek van itt.
Előzmény: pikdáma (3051)
Or Kán Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3055
Egyébként ez te is elismerted itt a topikban.
Előzmény: wizes (3049)
Contempt Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3054

"7. oknyomozók furfangosan számlákat gyűjtöttek, amelyeken kristálytistán látszik: más rendszeren készültek, mint amivel Kóka számlája készült.

8. a tulaj nyilatkozik: májusban módosították a számlázó rendszert."

Kóka mégsem állhatott elő ezzel a sajtótájékoztatón. :DDD

- Van itt egy biankó vevős számlám, az igaz, kérem, hogy nem olyan, mint amit ma nyomtatnak, de tudják ez ezért van, mert szoftvert frissítettek

wizes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3053

Helyes, végre valami ok!!

A műsört láttad amiben mutatták olyan excel jellegű táblázatban a fogyit?

Na ezek után kár erőkönni!

M Kissék is barmok volta, mert sima újságírók mentek -3-an- akiknek fingjuk nincs ezzel kapcsolatos tűrvényíekről ésa rögtön monytak pár baromságot.

Előzmény: Or Kán (3050)
originalqszi Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3052

Kókának, Gyurcsánynak, Kordonbluenek, Szilvássynak és hasonszőrű társainak az egész élete csalás, lopás, hazudozás!!!!!:((((((( Kádár alatt ezek csak csendben loptak és szedték le a cikkeket a faliújságról, de ma még mutogatják a pacekjukat is!!!!!! No, ez az ami felháborító!!!!!!!! Hogy kik irányítják ma az országot!!!!!!:(((((((PPPPPPPP

pikdáma Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3051
No nem már... ilyen törvény nincs, csak a te kicsi fejecskédben...
Előzmény: szedlacsek2 (3046)
Or Kán Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3050
Megnéztem. Megfelel.
Előzmény: wizes (3049)
wizes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3049

Mégeccő mekkérdezem: megnézted megfele-é az egyszerűsített számla kritériumainak az a sleifni, ha má fejbű nem tod millen rubrikáknak köll lenni?

Nézd meg lyó!

Aztán szégyenkezz!

Előzmény: szedlacsek2 (3046)
pikdáma Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3048

Semmi köze a vevőnek  a bizonylat helyességéhez, jelentsed fel a vendéglőt.

Kóka azt a számlát muatta fel ,amit a vendéglő gépe készített.

Ha hamis lenne, légy nyugodt tökéletes lenne rajta minden, még te is megnyalnád a szájad szélét....

Előzmény: Or Kán (3045)
wizes Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3047

Beqkk:

Tegnap este egy rövid ideig mutatták azM1 műsorán -nem tom acímit- a részletes számlaközeli pappér mögötti részletes kimutatást lebontva tételekre darabra időre stb.  amit megküldtek ennek a műsörnek a szarkesztőjének.  M Kiss Csab aszem?

Nos azon látni lehettet hogy márc 31 este plö 20h31 és ekörüli időket sörökkel.

Ezt óvatosan gyorsan elkapták és cikizték lankattot.

Azért vehették volna a fáraccságot ennek ismeretében a számla szoptot basztatni ami ezek után egyértelműen h8ibásan írta a napot, időt!

Amilyen számlát kaptak az már más volt, említették szoptcsere volt.

Ezek után valszin kókatt feljelentése jogos lesz erre az esetre.

És absz bebizonyosdott a fikázók takonyra ugrottak mint a gyöngytyúk.

kiqkk

szedlacsek2 Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3046
Az alkalmatlan számlát a nagynyilvánosság előtt használta fel bizonyítéknak. Ez ugyanaz a kategória, mintha betette volna bármely cég, minisztérium, stb. könyvelésébe.
Előzmény: pikdáma (3043)
Or Kán Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3045
"9. a módosítás lényege látszik is a kétféle számlákon: a javított verzióban egyértelműen feltüntetik a számlanyítás és a számlazárás pontos időpontját, ergo régebben ez nem volt teljesen egyértelmű, mint ahogy az Kóka számláján látszik is"

Nem nyertél hangszórót. Ebben az esetben ugyanis 24 órát kellett volna folyamatosan fogyasztaniuk Kókáéknak (miközben volt egy elnökválasztás is, valahol Budapesten*)

*Nem a Colombusban

Sir Balamber Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3044
Azért ne legyünk már teljesen "naívak".
Te elhiszed, hogy az a vendéglős "SAP"-nak is hivott rendszer (gyakorlatilag az van szinte mindenkinek) bármelyik verziójában is ennyire sz@r, konkrétan az apeh álltal támasztott követelményeknek nem megfelelő lett volna? Pont az a lényege az egész kérdésnek, hogy a bizonylatkiállítás időpontjának kötelezően rajta kell lennie. Egy vendéglátóipari célszoftvernél több mint naivság azt gondolni, hogy nem veszik figyelembe az éjfél utáni nyitvatartást 2007 májusáig :)))
(Hány éves vagy királylány, hogy klasszikust idézzek)
pikdáma Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3043

"...attól kezdve ő is felelős a tartalmáért.."

No az lenne a szép!

Akkor lenne felelős, ha az alkalmatlan számlát elszámolta volna valahol, mint költséget

A felmutatott bizonylat azt igazolja, hogy a fogyasztást kifizették, és az megjelent a vendéglő pénztári rendszerében.

Egy magán fogyasztásról ennyit lehet igazolni és ez megtörtént. A számla alaki hibájáért a készítóje felelős és ami probléma volt azt májusban korrigálták, szabályosan.

Akkor meg mit óbégattok itt, hogy a MN semmit nem érő oknyomozó baromságaival?

Előzmény: szedlacsek2 (3036)
szedlacsek2 Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3042
Volt egy "vád", ami a sajtóban jelent meg. Kóka magára vette, ugyanis magyarázkodni kezdett. Rosszul...
Előzmény: Törölt nick (3040)
dermedwe Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3041
Azt, hogy miként történt a számlázás azt az APEH vizsgálat döntené el, de az úgye nem lesz. Gondolom nincs ismeröse az APEH -ban Kókusznak, és egy kis bírságot nem birna ki a Kókusz. Esetlegesen ha lenne valami Apeh bünti, akkor is csak hagynák a dolgot elévülni.
Ha Áfát nem fizette ki, szerintem büntit sem intézni el étteremnek, Kóka nem hülye. Élelmes. Mondjuk, valamit nagyon eldöntött. Mégpedig, idézem (meg már szerintem idéztem is):

..."Amikor néhány évvel ezelőtt elhatároztam, hogy politikusként is kipróbálom magam, összegyűjtöttem magamban azokat az alapértékeket, amelyek megtartását a leglényegesebbnek gondolom." ...

De az alapértékek azt hiszem kijöttek, és mik az alapokra épülő értékek, nem akarok belegondolni. Kókusz az a baj, egyre több szart elfog követni, és egyre több embernek kell majd a kedvére tenni, amiből is az államnak egyre több vesztesége lesz.

Egy ilyen szaros párszázezres ügy az államnak súlyos milliókba fog kerülni. Nem beszélve a többiről, ahhoz, hogy valaki hallgasson zsiros pályázatokat kell megnyerni, amit persze Kókusz ír alá.

[ Pályázatból is lehet pénzt keresni. Pl. van egy céged, vannak tanulóid (gyakorlati), minden egyes tanuló után (2 tanuló vagy afelett) 1,5 MHuf / kponya a decentralizált pályázaton nyerhető összeg. Régionként döntik ugyan el, de a miniszter tud mindig szólni erre - arra, hogy bocsi ő nyerje meg. A tanulólétszámot iskola vagy kamara igazolja. Mennyi ideig tart oda is egy százast adni az igazgatónak...asszem 20M ig lehet menni. Tiszta pénz, egyszerű, a pályázatban min. 10% Önerő kell. És ez csak egy pályázat. Akkor a különböző ország alapok. Abban van a zsíros pénz. stb. ...]

Csak a megfelelő cég neveket kell mindig leadni a megfelelő embernek, a minisztériummok meg megoldják egymást közt, kinek kell nyerni. EGyszerü.

A 2010 -es pécsi kúlturális szarrágázhoz 30 milliárd jutna kb. a magyar Moszkvának. Azért nem jutnak egyről - kettőre, mert már annyi helyre kell eljuttatni a pénzeket, hogy ami marad, abból már szinte nem lehet megcsinálni. (Ahogy hallottam ismét nincs vezetője a szoci projektnek)

Debredenben jó helye lenne. VAgy bárhol máshol. Hihi.

Szerintem ha egy riporter bejutna a minisztériumi alapkezelőkhöz, hát tudna mit utána írni, vagy bemutatni. Hihi. Bár a riportert is meglehet fizetni. Teszünk ugyis a közös, azaz a Kókusz és az állam zsebébe eleget.
Előzmény: pikdáma (3033)
ÁrPi Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3039
Van Tócsiknak 803 milliója? És ha most viszzafizetendő akkor Tócsik tudja-e majd hogy kiktől kérje visszaadásra azt a 803 milliót?
Előzmény: HAL9000 (2987)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3038
Milliárdos áfacsalás
Külföldieket is letartóztattak a "számlagyár" felszámolásakor

2007. június 11. 11:29

A június 6-án felszámolt "számlagyár" kapcsán 13 személyt, köztük 3 izraeli állampolgárt tartóztattak le - mondta Nagy János országos vámparancsnok.
---

Már kezdtem gyanakodni, hogy a MEGA és az EGYMÁSÉRT no meg a vecsési után
kakóbiztosékat lekapcsolták..:))

Nahát:)
Előzmény: szedlacsek2 (3036)
Seki Waker Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3037
Rosszul tudod, Kókát senki sem kérdezte erről, és én spec. nagyon megharagudnék rá, ha kedvenc pártom és a gazdasági tárca ügyes bajos dolgainak kezelése helyett a ilyen pitiáner baromságokkal múlatná a drága időt.
Előzmény: szedlacsek2 (3034)
szedlacsek2 Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3036
Meddig véditek még a védhetetlent? Kóka attól kezdve, hogy azt a fecnit felhasználta saját maga védelmében szánt bizonyítéknak, attól kezdve ő is felelős a tartalmáért....jogilag is....
Előzmény: pikdáma (3033)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3035
"No, megnéztem, és el vagyok képedve."

Mármegérte..:))
Örülök hogy segithettem..:))))))

Ja és ha a Columbus ilyen nagyvonaluan kezeli a vevő neve és címe kitöltése nélküli áfás számlák osztogatását...
És éppe egy ilyet lobogtat igazolásképpen egy dübörgö gazdasági miniszter....

hát ezen a számlagyáron már elképedni sem lehet, "ezek" ismeretében..:)))))

szedlacsek2 Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3034
"9. a módosítás lényege látszik is a kétféle számlákon: a javított verzióban egyértelműen feltüntetik a számlanyítás és a számlazárás pontos időpontját, ergo régebben ez nem volt teljesen egyértelmű, mint ahogy az Kóka számláján látszik is"

Ja... Csak akkor miért ezzel a javított (??) verzióhoz kapcsolódó magyarázattal védte magát Kóka, amikor rákérdeztek az időpont körüli zavarosságra?
pikdáma Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3033

Lehet hogy ezt a maflást csak te érezted annnak.

Kóka ebben az ügyben jogilag támadhatatlan, mert a számlázásért nem  a vevő felel.

Ettől még lehet bukni, mint ahogy a nem-volt-taggyűlés is csak jogilag segített.

Előzmény: Törölt nick (3031)
Seki Waker Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3032

No, megnéztem, és el vagyok képedve.  A HírTV-n teljesen oké lett volna ez a műsorszám, de a közszolgálatin azért nagyon necces.

Nézzük meg szépen sorban mit lehet tudni a Columbus féle Kóka számláról.

1. a számla egy nagy rendetvényről és borsos összegről szól

2. az összeg és a számlán szereplő tételek szinkronban vannak azzal a Kóka féle bulival, amiről sok hírforrás beszámolt anno

3. Kóka és a tulaj egybehengzóan és többször is azt állította, hogy a számla azon a bizonyos bulin készült

4. 2-eske olvtárs leleményesen felfedezte a dátum és az óra közti ellentmondást a számlán

5. sok olvtárs és nyomukban az sajtó idióta része lecsapott erre mint tyúk a takonyra

6. ezerrel folyt és azóta is folyik a hablaty (adószakértők, balettáncosok és pénztárgépszerelők bevonásával)

7. oknyomozók furfangosan számlákat gyűjtöttek, amelyeken kristálytistán látszik: más rendszeren készültek, mint amivel Kóka számlája készült.

8. a tulaj nyilatkozik: májusban módosították a számlázó rendszert.

9. a módosítás lényege látszik is a kétféle számlákon: a javított verzióban egyértelműen feltüntetik a számlanyítás és a számlazárás pontos időpontját, ergo régebben ez nem volt teljesen egyértelmű, mint ahogy az Kóka számláján látszik is

10. a helyzet tehát minden apró részletében tiszta, ellentétben az alternatívaként felállított nagyon zavaros összeesküvéselmélettekkel. További jó mulatást.

Előzmény: Törölt nick (3023)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3031
Nézd, én igazán nem kényszeritettem a pannonpumát, hogy kamerák előtt előálljon
unberufen azzal a fecnivel és lobogtassa a kamerák elött..:)))

De ha már megtette, számithatott a hülyéje hogy ezzel a szánalmas ótvarsággal
csak még jobban beleássa magát a trágyába..:))))

Így aztán nem kell csodálkozni,ha már "közszolgálatilag" is akkora maflást kapott a tegnap, mellesleg megosztva szigetivel és göndörrel együtt,hogy ha japánok lennének, már az éjjel rituális öngyilkosságot kellett volna elkövetniük, hogy legalább a családjuk mentesüljön a gyalázat alól..:)))
(nyugi, nem japánok, persze...:))))

Előzmény: pikdáma (3029)
ÁrPi Creative Commons License 2007.06.15 0 0 3030
Így van. Puma a legszeretettebb vezető szavaival élve elqurta.

ÉS elszúrta :-))) "Mi, a politikai elit!"
Előzmény: HAL9000 (2970)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!