Kókának, Gyurcsánynak, Kordonbluenek, Szilvássynak és hasonszőrű társainak az egész élete csalás, lopás, hazudozás!!!!!:((((((( Kádár alatt ezek csak csendben loptak és szedték le a cikkeket a faliújságról, de ma még mutogatják a pacekjukat is!!!!!! No, ez az ami felháborító!!!!!!!! Hogy kik irányítják ma az országot!!!!!!:(((((((PPPPPPPP
Tegnap este egy rövid ideig mutatták azM1 műsorán -nem tom acímit- a részletes számlaközeli pappér mögötti részletes kimutatást lebontva tételekre darabra időre stb. amit megküldtek ennek a műsörnek a szarkesztőjének. M Kiss Csab aszem?
Nos azon látni lehettet hogy márc 31 este plö 20h31 és ekörüli időket sörökkel.
Ezt óvatosan gyorsan elkapták és cikizték lankattot.
Azért vehették volna a fáraccságot ennek ismeretében a számla szoptot basztatni ami ezek után egyértelműen h8ibásan írta a napot, időt!
Amilyen számlát kaptak az már más volt, említették szoptcsere volt.
Ezek után valszin kókatt feljelentése jogos lesz erre az esetre.
És absz bebizonyosdott a fikázók takonyra ugrottak mint a gyöngytyúk.
Az alkalmatlan számlát a nagynyilvánosság előtt használta fel bizonyítéknak. Ez ugyanaz a kategória, mintha betette volna bármely cég, minisztérium, stb. könyvelésébe.
"9. a módosítás lényege látszik is a kétféle számlákon: a javított verzióban egyértelműen feltüntetik a számlanyítás és a számlazárás pontos időpontját, ergo régebben ez nem volt teljesen egyértelmű, mint ahogy az Kóka számláján látszik is"
Nem nyertél hangszórót. Ebben az esetben ugyanis 24 órát kellett volna folyamatosan fogyasztaniuk Kókáéknak (miközben volt egy elnökválasztás is, valahol Budapesten*)
Azért ne legyünk már teljesen "naívak". Te elhiszed, hogy az a vendéglős "SAP"-nak is hivott rendszer (gyakorlatilag az van szinte mindenkinek) bármelyik verziójában is ennyire sz@r, konkrétan az apeh álltal támasztott követelményeknek nem megfelelő lett volna? Pont az a lényege az egész kérdésnek, hogy a bizonylatkiállítás időpontjának kötelezően rajta kell lennie. Egy vendéglátóipari célszoftvernél több mint naivság azt gondolni, hogy nem veszik figyelembe az éjfél utáni nyitvatartást 2007 májusáig :))) (Hány éves vagy királylány, hogy klasszikust idézzek)
Akkor lenne felelős, ha az alkalmatlan számlát elszámolta volna valahol, mint költséget
A felmutatott bizonylat azt igazolja, hogy a fogyasztást kifizették, és az megjelent a vendéglő pénztári rendszerében.
Egy magán fogyasztásról ennyit lehet igazolni és ez megtörtént. A számla alaki hibájáért a készítóje felelős és ami probléma volt azt májusban korrigálták, szabályosan.
Akkor meg mit óbégattok itt, hogy a MN semmit nem érő oknyomozó baromságaival?
Azt, hogy miként történt a számlázás azt az APEH vizsgálat döntené el, de az úgye nem lesz. Gondolom nincs ismeröse az APEH -ban Kókusznak, és egy kis bírságot nem birna ki a Kókusz. Esetlegesen ha lenne valami Apeh bünti, akkor is csak hagynák a dolgot elévülni. Ha Áfát nem fizette ki, szerintem büntit sem intézni el étteremnek, Kóka nem hülye. Élelmes. Mondjuk, valamit nagyon eldöntött. Mégpedig, idézem (meg már szerintem idéztem is):
..."Amikor néhány évvel ezelőtt elhatároztam, hogy politikusként is kipróbálom magam, összegyűjtöttem magamban azokat az alapértékeket, amelyek megtartását a leglényegesebbnek gondolom." ...
De az alapértékek azt hiszem kijöttek, és mik az alapokra épülő értékek, nem akarok belegondolni. Kókusz az a baj, egyre több szart elfog követni, és egyre több embernek kell majd a kedvére tenni, amiből is az államnak egyre több vesztesége lesz.
Egy ilyen szaros párszázezres ügy az államnak súlyos milliókba fog kerülni. Nem beszélve a többiről, ahhoz, hogy valaki hallgasson zsiros pályázatokat kell megnyerni, amit persze Kókusz ír alá.
[ Pályázatból is lehet pénzt keresni. Pl. van egy céged, vannak tanulóid (gyakorlati), minden egyes tanuló után (2 tanuló vagy afelett) 1,5 MHuf / kponya a decentralizált pályázaton nyerhető összeg. Régionként döntik ugyan el, de a miniszter tud mindig szólni erre - arra, hogy bocsi ő nyerje meg. A tanulólétszámot iskola vagy kamara igazolja. Mennyi ideig tart oda is egy százast adni az igazgatónak...asszem 20M ig lehet menni. Tiszta pénz, egyszerű, a pályázatban min. 10% Önerő kell. És ez csak egy pályázat. Akkor a különböző ország alapok. Abban van a zsíros pénz. stb. ...]
Csak a megfelelő cég neveket kell mindig leadni a megfelelő embernek, a minisztériummok meg megoldják egymást közt, kinek kell nyerni. EGyszerü.
A 2010 -es pécsi kúlturális szarrágázhoz 30 milliárd jutna kb. a magyar Moszkvának. Azért nem jutnak egyről - kettőre, mert már annyi helyre kell eljuttatni a pénzeket, hogy ami marad, abból már szinte nem lehet megcsinálni. (Ahogy hallottam ismét nincs vezetője a szoci projektnek)
Debredenben jó helye lenne. VAgy bárhol máshol. Hihi.
Szerintem ha egy riporter bejutna a minisztériumi alapkezelőkhöz, hát tudna mit utána írni, vagy bemutatni. Hihi. Bár a riportert is meglehet fizetni. Teszünk ugyis a közös, azaz a Kókusz és az állam zsebébe eleget.
Milliárdos áfacsalás Külföldieket is letartóztattak a "számlagyár" felszámolásakor
2007. június 11. 11:29
A június 6-án felszámolt "számlagyár" kapcsán 13 személyt, köztük 3 izraeli állampolgárt tartóztattak le - mondta Nagy János országos vámparancsnok. ---
Már kezdtem gyanakodni, hogy a MEGA és az EGYMÁSÉRT no meg a vecsési után kakóbiztosékat lekapcsolták..:))
Rosszul tudod, Kókát senki sem kérdezte erről, és én spec. nagyon megharagudnék rá, ha kedvenc pártom és a gazdasági tárca ügyes bajos dolgainak kezelése helyett a ilyen pitiáner baromságokkal múlatná a drága időt.
Meddig véditek még a védhetetlent? Kóka attól kezdve, hogy azt a fecnit felhasználta saját maga védelmében szánt bizonyítéknak, attól kezdve ő is felelős a tartalmáért....jogilag is....
Ja és ha a Columbus ilyen nagyvonaluan kezeli a vevő neve és címe kitöltése nélküli áfás számlák osztogatását... És éppe egy ilyet lobogtat igazolásképpen egy dübörgö gazdasági miniszter....
hát ezen a számlagyáron már elképedni sem lehet, "ezek" ismeretében..:)))))
"9. a módosítás lényege látszik is a kétféle számlákon: a javított verzióban egyértelműen feltüntetik a számlanyítás és a számlazárás pontos időpontját, ergo régebben ez nem volt teljesen egyértelmű, mint ahogy az Kóka számláján látszik is"
Ja... Csak akkor miért ezzel a javított (??) verzióhoz kapcsolódó magyarázattal védte magát Kóka, amikor rákérdeztek az időpont körüli zavarosságra?
No, megnéztem, és el vagyok képedve. A HírTV-n teljesen oké lett volna ez a műsorszám, de a közszolgálatin azért nagyon necces.
Nézzük meg szépen sorban mit lehet tudni a Columbus féle Kóka számláról.
1. a számla egy nagy rendetvényről és borsos összegről szól
2. az összeg és a számlán szereplő tételek szinkronban vannak azzal a Kóka féle bulival, amiről sok hírforrás beszámolt anno
3. Kóka és a tulaj egybehengzóan és többször is azt állította, hogy a számla azon a bizonyos bulin készült
4. 2-eske olvtárs leleményesen felfedezte a dátum és az óra közti ellentmondást a számlán
5. sok olvtárs és nyomukban az sajtó idióta része lecsapott erre mint tyúk a takonyra
6. ezerrel folyt és azóta is folyik a hablaty (adószakértők, balettáncosok és pénztárgépszerelők bevonásával)
7. oknyomozók furfangosan számlákat gyűjtöttek, amelyeken kristálytistán látszik: más rendszeren készültek, mint amivel Kóka számlája készült.
8. a tulaj nyilatkozik: májusban módosították a számlázó rendszert.
9. a módosítás lényege látszik is a kétféle számlákon: a javított verzióban egyértelműen feltüntetik a számlanyítás és a számlazárás pontos időpontját, ergo régebben ez nem volt teljesen egyértelmű, mint ahogy az Kóka számláján látszik is
10. a helyzet tehát minden apró részletében tiszta, ellentétben az alternatívaként felállított nagyon zavaros összeesküvéselmélettekkel. További jó mulatást.
Nézd, én igazán nem kényszeritettem a pannonpumát, hogy kamerák előtt előálljon unberufen azzal a fecnivel és lobogtassa a kamerák elött..:)))
De ha már megtette, számithatott a hülyéje hogy ezzel a szánalmas ótvarsággal csak még jobban beleássa magát a trágyába..:))))
Így aztán nem kell csodálkozni,ha már "közszolgálatilag" is akkora maflást kapott a tegnap, mellesleg megosztva szigetivel és göndörrel együtt,hogy ha japánok lennének, már az éjjel rituális öngyilkosságot kellett volna elkövetniük, hogy legalább a családjuk mentesüljön a gyalázat alól..:))) (nyugi, nem japánok, persze...:))))