Szerintem nagy siker a magyar női tennis számára, hogy Bodnár Anna is továbbjutott RG női páros 1. fordulóból Minnen Gréttyen-el az oldalán Zidansek+Seriff ellen!
Miért siralmas? Papírforma. Udavrdy ITF szint. ugyanúgy mint Bondár Anna, aki szintén 1. fordulóban kiesett, mert azt hitte WTA játékos. Ennyire valaki, hogy nem tudja, hol van a teniszpályán a helye? Az 50. helyre jött fek WTA series125 versenyekkel, és ITF versenyekkel. Elkezdet WTA versenyezni, meg is lett az eredménye, az 50. helyről, a Roland Garros után jelenleg legalább a 104. helyre esik vissza, így valószínű, mehet Wimbledonban selejtezni. Bondár Anna álmai. Teljesen el van rugaszkodva a valóságtól. https://www.eurosport.hu/tenisz/bondar-anna-egyszeruen-jobb-donteseket-kell-hoznom_sto8909830/story.shtml
Elsősorban Babos Timire gondoltam, mert hosszú idő után játszott főtáblán. Persze Jani Réka győzelmének is örültem, sajnálom hogy ma kiesett.
Jani Réka nem top 100-as szintű játékos, ritkán látom játszani.
Nem gondolom, hogy állami támogatást kapna, de még mindig jobb rá költeni, mint a külföldiekkel játszó (Magyarországon regisztrált) foci csapatoknak stadiont építeni.
Mit nézel, mi megy jól? Ha Jani Réka 5 Ft Állami támogatást kap, akkor fel vagyok háborodva, mert ezt a szerencsétlenkedést lehet nézni egy ideig csak, mert olyan szar, hogy röhögni lehet rajta. Brrrrrrrrrrrr Mert 31 évesen 550000 dollárt keresett, Azt totál bukta. Ha a saját pénzén csinálja ok, de ha ezt támogatni bűn.
Anna egy - stat alapján - gyakorlatilag tökéletes második szettet játszott, szinte hibátlan adogatójátékok, 2/2 BP-kihasználás, és így a 32 között van!
De örülök, hogy nem kiabáltam el tegnap, hogy Pliskova jó ellenfél :)
no meg jól kell ellenfelet "választani" :) Maria is egy antiteniszező, mint Janiék. Ha a magyar lányok nem valók a top100-ba akkor ő sem, bár Annának elvileg megvan a játéka hozzá.
Karolina Pliskova jön a második körben. Jelenleg 14. a ranglistán (volt ő világelső is), ezzel együtt salakon nem feltétlenül rossz match-up. Persze egy kvázi tökéletes Anna kell ahhoz, hogy legyen egyáltalán esélye.
(Mintha Annára serkentőleg hatott volna, hogy kiesett a 100-ból a virtuálison.)
Virtuálison jelenleg a hetek óta nem versenyző Panna áll a legjobban (89. így a hét kezdetén), Dalma 94., Anna pedig 118. (Kiestek a tavalyi karlsruhei és a rabati elődöntőért járó pontok.)