Női tüntetés a Rebisz-laktanya előtt
2007. május 22. 12:13 | Forrás: MTI
A Fidesz és a KDNP női képviselői csütörtökön 18 órára néma tüntetést szerveznek a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) Kerepesi úti laktanyája elé - jelentette be Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke kedden sajtótájékoztatón a Parlamentben.
Pedig aszongyák, nem ennyire hülye...mongyuk én nem az eszéért szeretném eccer-kéccer, de ez mellékes...szóval, ha meg mégis ennyire, akkor nem irigylem a tanítványait (sem)...
A Pártok Egyesített Fórumbefolyásolási Főosztálya 24 órás figyelemmel kíséri az egyes nickek működését, szokásait, stb, majd kiválasztás után megkeresi őket és hajlandóság esetén többféle kategóriában kiképzi őket... :)
Lám-lám... egyre többeknek lesz viágos, hogy Orbán nagyjából a kádári érát akarja vissza, és egyre többeknek kedves ez a gondolat... én anno spec. a rendszerváltásra és az EU tagságra szavaztam, szóval én maradok a kiszipolyozó komenistáknál akik mára alegnagyobb kapitalisták (nem minthaez olyan jó lenne, dehoygis brr..., csakis amiatt mert nincsen_ más_ alternatíva...)
igen. mint kosztolányi dénest a lehallgatási bizottság élére.
ő ugyanis érdemeket szerzett a kígyójával feletetett patkányok elkeresztelése révén. azt azért nem állíthatom a mai helyzet ismeretében, hogy elévülhetetleneket, de kicsi biznic is jó biznic.
márpedig Kövér az tudja mi a szakmai meg morális megújulás, mert nem először csinálja!
szegény Pelcznétől meg mi mást lehet várni, mint egy olyan ácsorgást, ahol párbeszédre már nincs szükség? Tud rajongva hallgatni, meg előre megírt monológot felmondani.
Hát ahogy elnézem az írói munkásságodat az utolsó években, azt hiszem te mindenképpen fogsz kapni egy felkérést... csak éppen nem a mostani kormánypártok részéről ugye... :-)))
Pintér miatt párolgott el a Gergényibe vetett bizalom ...
Most azonban a Pintérhez fűződő gazdasági kapcsolat miatt felmerült az a gyanú is, hogy nemcsak magánéleti vagy céges ügyekben állhattak kapcsolatban, hanem rendőrszakmai kérdéseket is megvitattak egymással. Közismert, hogy a jelenlegi rendőri vezetői kar jelentős része karrierjének felívelését Pintér Sándor országos főkapitányi ténykedésének köszönheti. Ezért a jelenlegi kormányzat számára állandó kérdés volt, hogy a háttérből Pintér milyen befolyással bír a rendőri vezetőkre. ...
Fúrja az oldalamat a kiváncsiság, kényteen vagyok megkérdezni téged: ugyan honnan netezel és nagyjából mi a foglalkozásod? (csak nagyvnalakban, mondjuk ilyeneket, hogy diák, szabadfoglakozású, munkanélküli, stb...) - ugyanis akár hajnalban, akár éjfélkor, akár napközben nézek ide, te biztosan itt vagy és utolsó lehelleteddelis szidod a gyurcsányt meg a liberobolsikat... fizet valaki ezért?
Nem véletlenül krdem: én pl. munkanélküli vagyok, háztartásbeli. De jól jönne egy kis tűpénz, hogy ne kellejen állandóan a féremtől krni.. és vgülis ha esetleg a fidesz győz 2010-ben, akkor meglehet, hogy az mszp-ben is megüresedik egy ilyen hivatásos netfórumozós állás.. tudni akarom mennyit kérhetek, mert nem akarok sem túl szerny, sem túl pofátlan lenni ugye...
Hát izé... nekem rémlik valami Pintér nevű maffiafőnok, akit mikor kineveztek belügyrnek, érdekes módon abbamaradtak a mindenféle robbantások ugye... meg rémlik, hogy a Pintérnek voltak rendőrtársai akikkel együtt különféle bizniszekben benne voltak együtt... aztán érdeeks módon ez az első olyan kormány, amikor állandóan mindenféle titkos dokumentumok landolnak a MaNem ablakában és befujja őket a szél... aztán valóban nagyon érdekes módon, de mostanság minden napra ju egy orbitális rendőrbotrány, az "5 rendőr megerőszakolt egy 21 éves lányt az igazoltatásnál" a legsúlyosabb, mert ugye 5 rendőr egyszerre... meg igazoltatásnál... stb... de a többi, nevezetesen a megvesztegetés, a lopkovic hozzáállás stb az eddig is köztudott volt... csak úgy morfondíroztam bocsika khm... khm...
Hááát Kövér még talán nagyobb ász mint a vezér! Ritkán szól akkor is minek...
Egyébként a szilveszteri Sas József ripacskabaré helyett elég lenne ezt az embert megszólaltatni, megugrana a nézettség az biztos....... Meg a mentők is vinnék az önjelölt Joker-eket (Batman :)) a kórházba.... :)))))
A politikai nézeteiért lehet útálni. Én nem érzek útálatot iránta, inkább röhögőgörcsöt kapok tőle, ha megszólal és mondani kezdi az üres lózungjait. :))))
Persze ettől még lehet remek szakács..... Csakhát még eccer sem hívott kóstolni..... Meg asszem el se mennék, hátha hahotára torzult pofával a szónoki öltönyére köpném a húslevest. :))))
"Kövér szerint néhány rebiszes tapló fajtalankodásánál sokkal komolyabb ez az egész.
A Fidesz választmányi elnöke szerint a rendőrségnél szakmai, morális megújulás címén politikai tisztogatás történik. Kövér László arról beszélt, hogy utóbbi időszakban kiderült botrányok lehetőséget adnak arra, hogy Gyurcsány Ferenchez kötődő, megbízható emberekkel váltsák az eddigi vezetőket."
És Pelczné meg a havernői lelkesen aszisztálnak ehhez...