babával a kézben nem nagyon tudok helyesen írni... És mindig belöki a billentyűzetet... de még mielőtt hülyének néztek, az egyértelmű, hogy pépesítsek, de gondolom a baba főzeléke és a miénk között vannak különbségek...
Én védőnőm anyi mondott, hogy sárgarépa. Kész. Időm sem volt megkérdezni, mit hogy! Gondoltam ne a kezébe adjam, és elrágcsálja... És szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek nem egyértelmű....... Lehet akkor krumplival kezdem én is. Az almát szereti már egyébként, és ügyesen eszünk kanállal, azt leszámítva, hogy megragadja, és le akarja dugni a torkán...Tegnap dokinál bekapta azt a vizsgálókanalat, és nem akarta kinyitni a száját. Dokinéni is nevetett. Ari volt. (aztán lepisilt... Akkor már nem találtam annyira arinak... Na jó, de....)
nyugottan irj csak,csak a cikizést,lenézést türjük nehézkesen:)
elég sok minden kilett már innen törölve,ha nem kezded frászoltatni a csapatott,még válaszolunk is:)) ugy hogy hajrá, meg kell gyözni 40 nőcit hogy beengedjünk magunk közé:))) és az csak olvasásal nehéz lesz:)
PaKife: én először krumplipürét adtam neki aztán sárgarépát azután krumplit sárgarépával, aztán krumplit sütőtökkel. Nekem azt mondták hogy a krumpli az alapja mindennek és utánna lassan lehet adni mindent hozzá:
Krumpli
+ sárgarépa
+ főzőtök
+ sütőtök
+ zöldborsó
+ alma
+ meggy
+ paradicsom
+ zöldek: - sóska, spenót, saláta
Majd ezek után 6 hósan lehet adni a HÚSIKAT és végül 6 hós kor után a K betűseket mert azok puffasztanak(karalábé, karfiol, kelkáposzta stb.)
Nekem legalábbis így irta le a védőnő. Az a lényeg hogy főzzd meg a krumplit és ha megfőtt akkor turmixold össze anyatejjel vagy tápszerrel és kezd el adni neki ugyhogy egyik nap 2-3 kanál, utánna 5-6 kanál és így emeld az adagokat.
Nálunk ez bevált mi most ott tartunk hogy egy olyan fél üveg bébi ételt eszünk meg kb.-ra.
Mostanság csak olvastalak titeket, de pár hete erre sem volt időm, mert betegek voltunk... :( Mi történt?
Azért, ha valaki jár erre: Védőnőm nem túl segítőkész, de azt mondta kezdhetek főzeléket adni Panninak, hogy csináljam, mivel kezdjem? Köszi, ha ír v.ki! És szívesen olvasgsatnék tovább... Most teljesen elkeseredtem...
Kockás! Te eddig is olvastál minket, vagy hirtelen érdekelni kezdtek a 2007-es őszi/téli babák? Megtekintettem merre szólogattál hozzá eleddig és nem úgy néz ki, mintha hallgatag típus lennél. Mégsem írtál eddig ide semmitse. Ne vedd támadásnak a kérdést, pusztán kiváncsi vagyok az indíttatásodra. :o)
Túl sok olvasnivalód szerintem pedig nem lesz már itt, hacsak a ro-k fel nem töltik a topicot sok-sok _érdemi_ hozzászólással.
Egyébiránt itt korábban sem volt nemi diszkrimináció, PetyAput például teljes jogú tagnak tekintettük, pedig szálat se nőnemű. :o)