Akkor én is csatlakozom az örömködéshez. A Hunniának is megvan az első 2 pontja. Hunnia KSK-Kiskunhalas NKSE-Bravotel 23-17 (7-9) Szép volt csajok! HAJRÁ HUNNIA!
Na látod, Neked is volt 2 elírásod - ez + az időpont -, nekem is akadt. Elég egy félregépelés. Ezért kár ilyet felemlegetni. A többiben kiegyezhetünk. Mellesleg Drávai Gyöngyi nevének elírásáért elnézést kérek Tőle.
Megint egy szócska volt (lecserélem a billentyűzetet). NE méricskéljük a két csapatot. A jelen most két csapat, Hunnia és Újbuda. A jövőt nem tudjuk... Ahogy 2009 tavaszán sok minden milyen gyorsan lepörgött.
Amúgy egy kisebb megjegyzés: a holnapi, Gyula elleni meccsen tesztelik, de nagyon jó kis csapatot rakott össze az Újbuda. S ami a Hunnia: ideje már az első két pont. Decemberben legyen legalább 7 pont... Nem? Kalandra fel!
Na igen, ezt a cikket találtam meg én is korábban. Én csak azt hiányoltam, hogy a korábban ajánlott honlapon, csak az ifi és a serdülő keretet találtam, a felnőttet nem.
ad 1.: Elírás volt. ad 2.: A többiek méricskéltek, én is írtam, hogy fölösleges. ad 3.: Én egyetértek nicko-val külön topicoc nyitását illetően, de egyelőre nem látom értelmét nyitni. Ha több Hunnia-szimpatizáns is csatlakozik ide, akkor talán. ad 4.: az Újbuda és a Hunnia meccse is holnap lesz, és nem másik nap. S akkor most méricskéljünk, vagy ne? Amúgy meg attól még, hogy mi itt vitatkozunk, a lányok miért ne játszhatnának? Erre való a fórum, a 2 dolognak meg semmi köze egymáshoz. Köszönöm.
Valamit hozzáfűznék az eddigiekhez. Szerintem egy Újbuda-Hunnia meccs olyan lenne, mint Holdem Pókerben egy "pénzfeldobásos szitu". Kinek milyen lapok jönnek le... Elvégre többé-kevésbé ismerik egymást a játékosok, hisz egy csapat vált ketté, sokáig együtt készültek, legalábbis van egy 'közös metszet'. Elvileg 50-50% a nyerési esély, tehát háromesélyes. De hogy következetes legyek, legyen 60-40% a nyerési esély a Hunnia javára.:-)
Nem akarom lebecsülni Janurik Kinga, Dráva Gyöngyi és nem tudom én, kinek a képességeit, de 1-2 fecske nem csinál nyarat. Több csapatban vannak, ifi-, junior- és felnőtt válogatott játékosok szerteszét, több osztályban, sok az ETO-ban. Na és? Teszem azt a 'Coriban' is van egy junior válogatott játékos - ha nem több -, egy felnőtt válogatott kapusuk, s még páran, akik megfordulnak/tak a felnőtt válogatottban. Ettől egyből bajnokesélyesek lesznek? Ugye nem. Másfelől tök jó, hogy Nálatok van Kinga és Gyöngyi, kedvelem Őket, tehetségesek. De Nekik is lehet egy rossz napjuk, amikor nem jön össze nekik semmi, például Kinga nem találkozik a labdával. A kézilabda csapatjáték, s nem feltétlenül arról szól, hogy mely csapatnak hány válogatott játékosa van. Persze, valamikor számíthat ez is.
Viszont amit Kingáékról írtam, az vonatkozik a játékerőre is. Az se mindig mérvadó, hogy egy csapatnak jobb a játékereje. Ha teszem azt, dettó nem jön össze az elvileg 'jobb' csapatnak semmi, vagy a másik csapat tisztességesen fel tudott belőle készülni, kapásból 3 esélyes is lehet, az egyéb esetben 1 esélyes meccs. A nemrég elkezdődött NB I-es bajnokságban is volt már olyan meccs, ahol az elvileg gyengébb játékerejű csapat nyert.
Egyébként abban kiegyeznék, hogy 10 Hunnia-Újbuda meccsből 5-öt az Újbuda, 5-öt a Hunnia nyerne, mert jelenleg nem sokat tudok az Újbuda keretéről - bár most többé-kevésbé utánanéztem (nem volt könnyű, mert hirtelen nem találtam az Újbudás kézilabda honlapot -, s hogy milyen játékerőt képvisel. S még el sem kezdődött a másodosztályú bajnokság, pár hét múlva többet fogunk tudni. Szerintem fölösleges erről vitatkozni, mert parttalan.
Mellesleg, hasonlóképp lehettek Ti elfogultak az Újbudával, mint szerintetek mi vagyunk a Hunniával.
Itt most aranyember001 legutóbbi hozzászólásával értek egyet.
Na meg most kérdezhetném: Ha olyan jó a játékerőtök, akkor miért Ti vagytok a másodosztályban, s miért nem a Hunnia? Attól még, hogy a 'Goli' kettévált, lehetne fordítva is... De ha így is lenne, egyelőre nem hiszem, hogy az Újbuda eredményesebb lenne az első osztályban, vagy akár 1 év múlva az lesz; már HA feljut.
Meglátjuk, mit hoz a sors. Lehet, hogy engem igazol, lehet, hogy nem.
Akkor legyen 5-5.Velem lehet alkudni! :) De ne vitatkozzunk ezen.Szerintem jóbb csapat az Újbuda,szerinted jóbb csapat a Hunnia.Ez így természetes.Majd az élet eldönti kinek lesz igaza!
Én vágom mit mondasz de ha egy meccset játszottak egymás ellen és azon a hunnia nyert tök mindegy mennyi góllal akkor akár felelőtlenség akár nem egyenlőre a hunnia a jobb ha több meccs lesz nyilván más lesz az eredmény de a 10 ből Te 10 győzelmet írsz ill. feltételezel na ezen akadtam ki vágod??
De ragaszkodsz ebből a 10-10 hez! Legyen 5-5? Nem érted a lényeget! Egy meccs alapján eldönteni ki a jobb,felelőtlenség!Írhattam volna 2,5,20 meccset is.Nem az a lényeg,hanem az előzménye!Vágod már?
Szerintem ugyan így vagy a saját csapatoddal szemben.Vagyis kicsit elfogult,mint mindenki.Ezért nem is kéne csodálkoznod hogy mi csípi a szemem és mi nem.Kíváncsi lennék fordított helyzetben a reakciódra! :))