OKOK. a HS-36 headset, amiket irtam viszont stereo fulesek. Pl. SE-on van ugye kijelzo es kiirja a szam cimet, hivo nevet... stb. Kerdes megy-e minden funkcio az N95-tel is, vagy csak SE-nokkal. Eleg ketertelmu infokat talaltam rola. Ha nem lehet ezeket hasznalni akkor meg felesleges megvenni :-)
Én egy HS-36W használok, teljesen hibátlan. Jár hozzá öt féle színven ilyen kis cserélhető burkolat darab vagy hogy hívják :)
Nagyon sokat bír, még sosem töltöttem azért, mert lemerült volna. A pántjához hozzátett a nokiás eladó, hogy ha eltöröm, az gáz, mert nem tudnak szerezni, tehát arra vigyázni kell. Viszonylag kényelmes a viselete, bár én jellemzően autóban használom csak.
Ja és kollégám Samsungja simán felvette. De telefonhoz is lehet használni :)))) (gyk. Nokia)
Nekem azért fagy le minden, mert olyan nemkímélős, türelmetlen júzer vagyok. Egyszer vettem egy Powerbookot, mert azt mondták, hogy nem fagy le, mint a windóz, aztán két hónap múlva eladtam, mert sokszor úgy megfagyott, hogy ki kellett kapjam az akksit belőle:)
Már régen a NiCD akkuk óta nem kell formázni, de mindenki csinálja. A LiIon akkunak és a polymernek is árt ha teljesen kisütöd, amikor lemerülés felé jár rá kell rakni a töltőre nem kell megvárni, hogy lemerüljön. Az elektronika nem is engedi csontra kisütni előbb kapcsol le a teló mint lemerül az akku teljesen.
az enyém sima n 95 2 gb -os kártyával,de még soha nem fagyott le...
én úgy tudom ,hogy ezt az akksit is elószór hosszan kell tülteni majd megvárni míg majdnem tök lemeről és aztán már lehet rendesen használni...ha nem így teszel az az élettartamát beolyásolja
Igen. Ezeknek az új telefonoknak ugye nem kell tizenakárhányórát tölteni az akksijukat, amikor újak? A használati utasításban sem írta. Nagyon meg vagyok elégedve vele, bár inkább SE párti vagyok. Az Ngage volt az első félrelépésem, de 2 év után meguntam a hisztijeit. Most újra symbian, de szoknom kell a laza lefagyásokat, a Sony Ericsson user nincs szokva az ilyesmihez:DD De most még friss szerelem, ezért mindent megbocsátok:)
tegnapdélután vásároltan a speedshop nevű cégnél Bp. XIII.ker Klapka u 4 sz. személyesen ,de postáznak is .A cégnél meglepóen kúlturált ,környezet,kiszolgálás eladás fogadott stb origi akksit bepróbálták telkómba majd fizettem irány haza mivel teljesen teli van még most szombat dél körül így megvárom míg lemerül majd feltöltöm kb 16 órán át lassú toltéssel ahogy illik ,igazából azután tudok konkrétumot mondani pill. két problémám adódott : az első az autó töltő-tartómba nem passzol mert a szélessége miatt nem passzol a töltő csonkja a telko furatába
másik az asztali tartóstöltőmmel hasonló a helyzet :( nem fér bele a nagyobb akksival azért nem gond mert a gyorstöltó használható
GSM, UMTS vagy mindkettő be legyen kapcsolva. ( Pl ha netezel UMTS kell a HSDPA-hoz, ha csak telefonálsz , elég a GSM) A GSM sokkal kevesebbet fogyaszt.