Én a régimódi elvekkel nem értettem egyet/nem értek egyett...
Mert ti a anno a műhelybe mennyit tanultatok,és e miatt vagytok ti jó mv-k,és a fiatalabb versenyzők meg nagy "0"-ák,és a mostani gyakornokok is...stb,stb.
És azt untam meg,hogy őket,és "minket" állandóan szapúltok a neten.
(amit a műhelybe velünk akartak csináltatni,az minden volt,csak nem"gyakorlat")
És ekkor kinyílvánitottam,hogy mennyire nem értek egyett ezzel,és ahogy kezeltek a mühelybe minket,mi is úgy kezeltük le a mühelyeseket.
És már ott rögtön az elején bocsánatot kértem azoktól a műhelyesektől,akik a kevés kivétellt képezték..
Sikerült a vége fele kihozni belöllem az alpári oldalt,de te rögtön az elején kb hasonló stílusban kezelted le a dolgokat.
Elhiszem,hogy imádni való vagy!:)Lehet,hogy már söröztünk is együtt a spotba!:D:D:D
Azért kezdted, mert nem tudod elviselni, ha valaki megszólít! Akkor írtam Neked először, amikor előadtad a hogy lógtál a műhelyben dumádat. És nem is ez akasztott ki, hanem amikor leírtad, hogy beleröhögtél a műhelyesek képébe amikor munkát akartak adni! Emlékszel? És ezután indult el először a műhely-nem műhely vita, az oktatás, és amikor úgy értelmezted, hogy én nem szeretem, sőt szarba sem veszem a gyakornokokat, akkor vetted elő az alpári stílusod, és jött a faszacsávózás! Pedig ha ismernél, tudnád, hogy imádnivaló vagyok... :)))
Nézd, vígasztaljon az, hogy aki ellébecolja a műhelyt, azt valszeg később a műhelyesek sem fogják tisztelni, főleg ha valami pitiáner hibával áll meg alatta a vas, esetleg még hetekig röhögnek is az illetőn, rosszabb esetben kiszúrnak vele, mivel a vasat mégiscsak ők dédelgetik, a sofőr csak terelgeti.
Nekem annyi célom van, hogy jó mozdonyvezető legyek, de ehhez az embernek "oda kell tennie magát", nem elég csak végigülni az órákat. Az hogy más mit csinál vagy mit nem, az majd remélhetőleg az Ő gondja lesz.
Sajnos a sofőrképzés nem a helyből ered, hanem abból, hogy az egyre kevesebb embert úgy próbálják pótolni, hogy lejjebb vitték a szintet. Olyanok is átmehetnek a vizsgán, akik régebben megbuktak volna. Erre tudnék Fradiban is példát mutatni.
Az új képzést felelőtlennek tartom. De ez meg fogja hálálni magát. Már most sincs soha semminek gazdája, egyre több a lapos gép, és a sajáthibás fekvemaradás, amit egyszerűen elkennek. De erről már beszélni sem merek, mert megint én leszek a "faszacsávó"! Az első nagyobb rosta jövő tavasszal lesz, az új éves vizsgán hullani fog a férgese...
Te figyelj, tényleg nagyon imponáló az önérzeted, és az "erős jellemed", de elmondanád nekem mit szívjuk itt egymás vérét már egy hete? Írtál valamit, amit én kissé önteltnek ítéltem (a talpnyalóimmal együtt), ezután tettél rá még egy lapáttal, és azóta megy a kakaskodás. Ha gondolod befejezhetjük, mert semmi értelme. Egyszerűen mások vagyunk, én még mozdonyvezetőnek tanultam, a mostani oktatás beéri a sofőrökkel. De még ez sem feltétlenül baj, majd rajtad múlik, hogy pluszban mit akarsz magadraszedni. Ha máshogy is tudsz közeledni a dolgokhoz, én is olyan vagyok, akitől tanulhatsz. De ha gondolod, ezt vedd sima nagyképűségnek. Én nem leszek tőle kevesebb. De ezt a kóstolgatást tényleg fejezzük be, mert nem egészen vagyunk egy súlycsoport Fradiban!
Mire gondolsz, hogy leállított gépből alkatrészt nyernek ki? Ez természetes, ha azt nem szerzik be amit kellene. Inkább a BKSzE szerződésekben néznétek szét, ott aztán van mit, nem egy szerencsétlen főnökségen a sok közül.
Vagy az örök probléma miatt, a 'fiatalok-öregek" csatája, ugyan dög unalom lenne az élet ezek nélkül is.