Üdv! tudnál egy Email címet adni? lenne pár kérdésem ha nem gond ?? ugy látom hogy te értesz meg tapasztalatod van hozzá mert vettem egy w126 500 sel mercit!
Megértem, nekem a 190-es az első olyan autóm, amire azt mondtam, ezt kipróbálnám automatával is :) Ha jól látom, Kecskeméti autó, elképzelhető, hogy szerda után telefonálok.
Csere érdekelhet? '89-es telioldalas fehér 190E 2.0, 122 lóerős, ötös kézi váltóval, klímával, könyöklővel, kék színű beltérrel, kazettatartóval. Szinte végig egy tulajnál volt, 263.000 km-t futott.
Van két bontott mûszeregységem, az egyik a saját 1981esembõl ami 240ig van órázva, a másikat kaptam ez csak 220ig van órázva, de már ABS-es. Mitõl függött, hogy meddig órázzák gyárilag? 220asat még nem láttam korábban. Egyébként ukrán üzemanyagcsempész edisönre van átalakítva, így eszmei értéke van! :)
Akkor egy másik kérdés! Lenne egy olyan problémám hogy felkapcsolom a helyzet jelzőt világít de ha tovább kapcsolom tompítottra akkor a bal első elsötétűl a jobb első pedig néha felkapcsol néha pedig marad a helyzetjelő távolsági sincs!
- Egy éve 220 000 Km-es motor-váltó-difi egység került bele, angol SLC-ből.
- Régi motor 95% komplett, szétszedve megvan
- Régi váltó 80% komplett, megvan (3. nagyon csúszott, a többt jól váltotta)
- Jobb hátsó sárv.ív külső-belső 3 hónapja cserélve
- Két felső lengőkar új
- Jobb alsó lengőkar kitámasztója 1 éves
- Középső kormányösszekötő 1 éves
Összességében normálisan néz ki, lehet vele jönni-menni. A karosszéria emelőbakok alatt enyhén (tényleg) korrodált, a hátsók belül a bölcsőgumibakoknál lukas.
A gyári szőnyege gyönyörű, ajtókrpitok nagyon szépek, ülések kopottak de szépek, vezetőüléstámla lent a szokott helyen szakadt, műszerfal nem repedt.
Tolótető szépen működik, gyári műanyag kékes-szürke légterelő van hozzá.
Centrálzár működik.
Balos elektomos ülés kapcsolója gányolt de működik.
Jobbos motoros tükör nem működik, illetve a motor megy ide-oda, csak a tükörlapot nem mozdítja.
Az ár fix 400 000e Ft. Bontani nem fogom, mert még kár érte (sztem). Ne alkudozzunk, ha nem megy el, járok vele télen még. Eladás oka, vettem 300SE-t 87-est, makulátlan gyárit, garantált 132e Km-el.
Üdv. lenne egy olyan kérdésem hogy w126 500sel merci gumit szeretném kicsit megfüstöltetni automata váltós! Hogyan csinálajam hogy az autót se kínozzam meg??
az sd lemez kerek házba a beksö lukacsos fém alltal kerek formát ugyan ez a ház van a w123 álltal átépitett w126-ba az se v8-nál pedig kocka alakot vesz fel az aluminium házba rugalmassága miatt tehát nem csak elméletben gyakorlatban is müködik
Nem is nagyon fogsz, sima "csináld magad" könyvet találhatsz itt ott, de abba semmi nincs ami értékes infó, egy komoly könyv meg úgy 100 ezer ft ebay-n, és sacc 3 kötet.
Nagyon távol vagyunk egymástól. Azért nem is mertem árat írni. A rácsra max egy 20-ast szánok ha szép hibátlan és a sajátomat oda adom. Az én rácsomnak pár füle hiányzik meg repedt de ez nem látszik kivülről. Az egészre max 40.