Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
Semmi különös... Levizsgáztam - kitűnően!!! :)) -, és most örülök, hogy pihenhetek. Végre. Vagyis csak mostantól pihenek, mert egész nap vásároltunk... :)
nagyon durva volt tegnap....de esküszöm hogy soha többet....teljesen "kivetkőztem" magamból...szerencsére némi józanitó háttérhangom volt, ami azt sugdsta hogy fogjam vissza magam.... de basszus, majdnem lesmároltam a Fogadott Hugomat....és a poén az, hogy komolyan is gondoltam :S mingyár bőgök....majom, majom :S
Azért nagyon buli, hogy én az eddigi két hozzászólásomat válaszként írtam, és nincs ott a hivatkozás. De lehet, hogy ez itt csak egy pillanatnyi elmezavar. No, mindegy.
Azt hiszem, akkor már másnaptól nem kéne mennem... Egyébként nem ajánlok én neki videókat, aztán meg az sem valószínű, hogy rájönne, hogy ezt miért... Szóval, inkább hagyjuk főni a saját levében... Hátha magától, egyszer, valamikor... Vagy valaki felhomályosítja, de nem én!
Bizony, folyamatosan okosítanak. Egyszerre kettőre is küldtek volna a jövő hónapban, de ütötték egymást, úgyhogy fontossági sorrendet kellett felállítani. :)
Tényleg, mingyá nyár... De hisz most volt karácsony. :)) És merre tervezed? Én ilyenen még nem is gondolkoztam... Az is attól függ, hogy alakul a meló. A határidők miatt nem mindegy, szóval én nagyon előre tervezni nem tudok.
Még anyut is megkérdeztem. :) Hogyha olyan a függöny, hogy szín-nemszín - így tudom megfogalmazni :) -, akkor már a színe nézzen befelé, nem? Kívülről meg azt ki látja? Senki. Aki meg látja, az meg is érdemli. :)) A másik kérdésre: a sima függöny van belül az ablak felől, és a sötétítő meg a szoba felől.
De hogy neked mik nem jutnak eszedbe... :) Én mindent megtettem. Angel, te jössz! :)
Kispórolják belőle a rejtvényt? A kis mocskok! Tessék panaszt tenni. :)
Mi újság? Munka, munka, munka. Vagyis most no munka, mert itthon vagyok, szabadságoltam magam egy hétre. :))Olyan jó volt reggel: mikor már bent szoktam lenni a melóhelyen, akkor fordultam át a másik oldalamra. :)) Hamarosan belevetem magam a tanulásba, mert jövő héten tanfolyam, aztán meg vizsga.
Hogy nem számít, mennyire jó valaki, mindenképpen fájdalmat okoz neked olykor. És ezért meg kell bocsátanod neki. Hogy évek kellenek a bizalom kiépítéséhez, de elég néhány másodperc a lerombolásához.. /Coelho Paulo/
Rábca és Marcal. Így már ismerős. :D Ennyit a földrajztudásomról, na meg a városismeretemről. :))
Pedig tényleg jó lenne, ha lenne egy másik uszoda is... Álom álom, édes álom... :) Akkor szerintem a sulis uszi rémlett, de azt nem tudtam, hogy oda nem szabad csak úgy bejárni, azt hittem, hogy van, mikor megnyitják a közönségnek is...
Alacsony, de örökzöld! Ez tetszik. :D Jó lenne mégegyszer megnézni minimum, mert félek, hogy kövi évadban már nem lesz...
Á, ilyen keleszd meg, add tovább, süsd meg, edd meg süti volt. De nem adtam tovább - csak egy részletet - a többit megsütöttem. Egész jó lett... Az ilyenben nem hiszek.. :)