Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
utáltam őt, de még is néztem. Aztán egy időre kivették az eurot a csomagból nálunk. Akkor a Schleck korszak volt. Ott csak eredményeket néztem.
Emlékszem rá, hogy 90-es években, mikor ép nyaraltunk és nem volt tv, vagy már lekéstem az adást. akkor a teletexten vártam arra, hogy írják az eredményeket.
Én még emlékszem a 2005-ös Tourra, ahol az első szakaszon Ő-akinek-nevét-kihúzták-az-eredménylistáról hátbacsapta Ullrichot - és onnan kezdve érdektelen volt a verseny, csak a táj volt szép.
"Oda jutottam, hogy igazán csak azok a versenyek érdekelnek, ahol ő nem indul. Hiszen kit érdekel, hogy hosszú km-eken nincs igazi verseny helyzet a győzelemért, mert csak őt látom egymagában .
Én is így vagyok vele.A mait is csak Atti miatt néztem."
Szar lehet nekik...
Amúgy, ha nem lenne Pogi, akkor Remco miatt nem néznék a versenyt?
a világbajnokságon azon tűnődtem, hogy hülye-e a bringás világ vagy gyenge? Nem tudtam eldönteni, hogy miért nem üldözték (miért nem próbálták meg legalább) Pogi üldözését. Tegnap rájöttem. Olyan gyengék Pogihoz képest, hogy tudatosult bennük, hogy NINCS REMÉNY . A remény hal meg utoljára? (nem, hanem a ponty). Nos a remény nem utoljára halt meg. Hanem először. A nagy tudású bringa vezetők rádöbbentek, hogy Pogi ellen kár próbálkozni. Eleve nem győzelemre tervezik azt a versenyt, amin Pogi is indul, hanem második, harmadik helyért folyik a küzdelem. (Kivéve valtert, mert ő mindig győzelemre törekszik csak valamiért a szökésbe nem lehet bekerülni. )
Történt tegnap egy másik csoda is. Kb az utolsó egy órát láttam, és egyszer sem került szóba Valter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Talán a vendég Erik miatt? Süteményről volt szó többször is, de valterről egy szót se hallottam. Óriási felüdülés volt.
Ati 46-ik lett, de érthető, hogy így visszaesett, mert rengeteg volt elől szökésben és elfáradt! Lantosék még fél-1 órával azután a pár pillanatos elmenése után is azt mondták látszik rajta, hogy megindult, hiszen még fáradtnak tűnt.
Elbeszélünk egymás mellett. A beesik-et nem úgy értem, hogy ajándékba kapja stb., hanem úgy, hogy teljes karrierje során összejön egy olyan győzelem amikor egy ilyen hosszú szökést egyedül végig tud vinni, Pogacar ezt havonta, hetente megcsinálja, igazából ahol nyerni akar ott nyer is és úgy ahogy éppen akar.