Keresés

Részletes keresés

whitequeen Creative Commons License 2008.10.04 0 0 2034
Sikerült :) :)
Ladybyron meg, lassan nem meglepô módon, egyszerre írt velem hasonló dolgokat :)
whitequeen Creative Commons License 2008.10.04 0 0 2033
Na itt vagyok :) Zavart érzek az Erôben, úh igyekszem nem provokálni senkit... becsszó :)
Kezd ijesztô lenni, mennyire egyetértek ladybyronnal! Épp a Huddyról vitázom egy barátommal messen, és az ô (a Te) mondatait copypaste-elem egyfolytában :D (copyrightoltam, nyugi :) ) Úh ezeket nem is ismételném, csak jelzem, h csatlakozom az elôttem szólóhoz.

Fehérítek (ha sikerül), de a biztonság kedvéért: S05E03 SPOILER!!!!!!!!!!!!!

És hát én kb 15 perce hivatalosan brutálnagy Duddy (xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) shipper lettem!! :D Aaannyira édesek... :D
Cuddy mosolya, mikor Lucas visszaül... :D LUCAS mosolya, mikor visszaül...!!! :D Persze ha kilépek a nagy beleélésbôl, racionálisan simán el tom képzelni, h tényleg csak a Huddynak készíti elô a terepet ( :((( ). Sorozat-stratégiailag. Ellenben ha a való életnek képzelem a történéseket, akkor nagyon megnyugodtam az E06-tal kapcs.: szvsz nem lesz több, mint egy adu House részérôl az alfahím-választás harcában! :D

Na a shipektôl eltekintve. (Habár azt még megjegyezném, hogy még egy Camerontalan rész, és megyek tüntetni!... - de bevallom, Lucas jelenléte erôsen csillapította a hiányérzetemet!:D) Nekem kezdi megfeküdni a gyomrom ez a sok magánélet, az orvosi rész és a hetibeteg rovására. Utóbbiakat lassan fel se tudjuk majd idézni. Pedig az eheti klassz volt, és nekem naon be is jött ;) Szóval mi nem szeretjük annyira a General Hospitalt, mint kedvenc dokink, ne menjünk már át abba, légyszi!

Taub! Hát ô is egy összecsapott skicc, mint """karakter""", de ebben a részben qrvanagy igazságai voltak. Buzgón bólogattam: végre egy reális, a való életbe illô dolog: boldog, nyugodt házasság. Félre, hát félre. Nem az a lényeg. Szóval nagyon tetszettek a monológjai (habár a színészi játék - hiánya - többször is kizökkentett, ami nagyon nem hiányzott :S).
Ehhez képest az epizód vége (habár még reménykedem, h kihoznak vmi meglepit belôle jövô kedden) gyalázatos volt. Ezt TÉNYLEG nem vártam volna Davidéktól!!!
Ha Taub tényleg olyan, mint ami dereng az eddigi szereplésébôl, soha nem hagyta volna megingatni magát egy nyálas, flitteres nagyjelenettôl!!! Teljesen OOC volt, hogy feladta (?) az x éve bevált módszerét, ráadásul undorító hollywoodi sablon volt: ó, nem szép dolog csalni és hazudni, ilyet nem mutathatunk, egy házasság alapuljon csak könnyes ôszinteségen, és happily ever after! Ráadásul abból is kezd nagyon elegem lenni, hogy egy plotot nagyjából letudnak egy, max két epizód alatt. 13 betegségét se húzták sokkal tovább. Ez igénytelen, és még egyszer mondom: olcsó és DS-ékhoz méltatlan történetvezetési mód!!! A Barátokköztben még elmegy, hogy na, jelenjen meg a nagynénje unokatestvérének a fogadott fia, okozzon jó sok galibát, aztán 2 hét múlva eltûnjön szôrénszálán - de nekünk eddig House-ilag magasabbra rakták a mércét.

Szóval szubjektíven kezdem élvezni a s05-öt...fôleg LD miatt...<3<3<3 ...de "szakmailag" zuhanórepülést látok.
És majd' megszakadt a szívem, mikor a folyosón jövôs fôcímjelenetet láttuk az új szereplôkkel... :((( (nem a fôcímben, mielôtt elkezdenétek visszanézni:D)
ladybyron Creative Commons License 2008.10.03 0 0 2032

Utolsó gondolatmenet Huddy-ügyben, és akkor lapozunk :-)):

Nem tudom, én ezt a kölcsönös segítségnyújtást sokkal inkább a munkával kapcsolatos egymásra utaltságnak éreztem. Cuddy tudja, hogy House a kórház húzóneve, aki többet hoz, mint visz a konyhára - pénzt, konferenciameghívásokat, presztízst. (BTW - a Vogleres sztoriban beáldozta volna, tudom, hogy a kórház érdekében, és ez rendben is van, de csak akkor változott meg az álláspontja, amikor Wilson esetéből megértette, hogy ő vagy bárki lapátra kerülhet), és Vogler önkényeskedése a kórházat veszélyeztetné). House-nak pedig kényelmes ez az állapot - akkor jár be, amikor akar, Cuddyt tudja, megtanulta kezelni, azt az esetet vállalja, amelyiket akarja stb. Új munkát keresni pedig macerás lenne. :-)) Nyilván van egy bizonyos fura barátság-féle is közöttük, kb. mint Wilsonnal. Szóval igen, ott vannak azok a jelek, de számomra inkább szakmai-baráti egymásra utaltságot sugallnak, szexuális érdeklődéssel, semmi többet. Igen, ez tényleg komplex dolog, ezért nekem meg az furcsa, ha azokat a dolgokat nem veszik, amik miatt ez a két ember nem illik össze, és valamilyen szerelem viszonynak látják ezt a bonyolult kapcsolatot.

Viszont jó, hogy leírtad, hogy számodra ez a sorozat egyik legfontosabb aspektusa, mert így legalább érthető, hogy mi a véleménykülönbség oka. Ugyanis nálam éppen ellenkezőleg: nem azért kezdtem nézni, mert úgy éreztem, hogy bármelyik kapcsolatból is szerelmi viszony szövődhet, és ezt később is mellékesnek éreztem, mivel egyik sem volt meggyőző számomra. Illetve addig élveztem, amíg játszottak vele, hol az egyiket, hol a másikat vették elő, és ugyanakkor érzékeltették, hogy az egyiket sem gondolják komolyan. Ahogyan Téged az tölt el indulattal, hogy ebből a kapcsolatból nem lesz semmi, úgy engem az, ha azt érzem és látom, hogy egy számomra mellékes dologért feláldoznak olyan momentumokat, ami miatt megszerettem a sorozatot. (Itt bármelyik eddigi szerelmi kapcsolatra utalhatnék, mivel minden élettapasztalatom azt súgja, hogy mindegyik nagyon leegyszerűsített.) De most tisztáztuk, amit talán eddig kellett volna, hogy eredendően a sorozatot látjuk másként, és így már érthető, hogy ebben soha nem egyezünk meg. 

Cuddy-House vita vége (részemről). :-))

Ami engem megfogott: a remek színészek (közöttük két régi kedvencem HL és RSL) kulturális áthallások - például a Holmes-utalás mögötti Byron/Edward Rochester vonal, és még sorolhatnánk egészen a helikopterig), az igényes párbeszédek, a jellemek, és a történetek sokrétűsége (ahogyan a hetibeteg-kilinika-magánéleti hármasság elemei reflektáltak egymásra), a dráma és a humor egyensúlya, a kidolgozottság, a műgond. Imádtam, hogy elgondolkoztatott, hogy nem volt szájbarágós, imádtam az elképesztő finomsággal és erővel érzékeltetett lelki történéseket. Erre kedvenc példám az első évadban a második rész vége, amikor House ott ácsorog a pálya szélén - ez a jelenet rengeteget elárult róla. És végül: tetszett a készítők bátorsága, amivel megpiszkálták a jó ember (orvos)/rossz ember (orvos) fogalmát, az átlagember kis önbecsapásait, és pimaszul megkérdőjeleztek mainstream, PC közhelyeket, adtak az áltudományosságnak, az ezoteriának. És sajátmaguknak is, mert egy kicsit mindezzel a hollywoodi fősodort is megcsipkedték. De mióta kitört a választási kampány, és OW megjelent a sorozatban, vége ennek a bátorságnak, és a játékos önkritikának is. Damn. :-((  

OFF

X-akták: nem tudom, csak egy-két részt láttam. (Ritkán nézek sorozatot, talán négy-öt szériát néztem végig életemben. A misztikus dolgokat pedig nem szeretem.) Összehozták a két főszereplőt?

ON 

Előzmény: Candy Perfume Girl (2031)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.10.03 0 0 2031

Ha szemellenző van azokon, akik szerint a Cuddy és House között meglevő vitathatatlan szexuális feszültség kevés ahhoz, hogy a kapcsolatuk hiteles legyen, akkor azokon is van, akik szerint ez elég. :-))

Épp ez az, hogy nem CSAK ez van köztük. A közös múlt, a dolgok, amiket egymásért tettek (főleg egy House-féle jellemnél fontos, mert nem csak Cuddy hozott érte áldozatokat, ld. szappanoperasztáros epizód), az elszakadni képtelenség (miért vannak még egymás életében egyáltalán?), és a (House esetében) megszállottság, magánéleti vájkálás, és a rengeteg játsza arra utal, hogy ennél sokkal többről van szó. Nem állítom, hogy egészséges kapcsolat, távolról nem kiegyensúlyozott a dolog, de létezik, és sokkal, de sokkal összetettebb szimpla szexuális feszültségnál. Ha csak annyi lenne, akkor már rég túlestek volna a dugáson, kihunyt volna a szikra, és kész, tovább élnének, mint főnök és beosztott mindenféle vibrálás nélkül, de épp ez az, hogy nem merik meglépni ezt (még), mert egyszer régen már megtörtént, és mégis ugyanúgy vibrál köztük minden.

És azért nem akarok erről vitába keveredni, mert ne haragudj, de indulatokat vált ki belőlem a dolog, mert nálam ez a sorozat egyik legfontosabb aspektusa, ez van, és nem esik jól olyanokat olvasni, hogy pl. Cuddy karaktere hova süllyedt, mert én egyáltalán nem így látom, és élvezem az evolúcióját ennek a dolognak, pont úgy, ahogy csinálják. Nem akarok lehülyézni senkit, csak tényleg nem szeretem, ha szemet hunynak olyan dolgok ölött, amik nagyon is jelen vannak, és leegyszerűsítenek komplex dolgokat. (anélkül, hogy túlértékelnék bármit is)

És most tényleg befejeztem, neked van egy véleményed, meg nekem van egy véleményem, biztos van, aki osztja a tiédet is, meg valaki, aki az enyémet is, de úgy érzem, nincs értelme olyasmiről folytatni beszélgetést, amit homlokegyenest máshogy látunk.

(BTW, azt hiszem, anno az X-akták fandomban is volt egy hasonló ellentét a rajongók egyes csoportjai között.)

Előzmény: ladybyron (2030)
ladybyron Creative Commons License 2008.10.03 0 0 2030

remélem, hogy te is találsz majd élvezhető részeket ebben az évadban

Köszi. :-)) Nem lenne nehéz befogni a számat, röviden: kérem vissza az első két és fél-három évados House-színvonalat. Csak három feltétel teljesüljön: 1. ne nyomjanak a képembe három részenként valami nagy drámát, nagy haldoklást - nekik a kis drámák mennek; 2. hagyjuk a szerelmi szálak bonyolítását, mert ez szintén nem megy; 3. felejtsük el a hashajtó-tanga stb. típusú alpári humort.

SPOILER!!!

Ha szemellenző van azokon, akik szerint a Cuddy és House között meglevő vitathatatlan szexuális feszültség kevés ahhoz, hogy a kapcsolatuk hiteles legyen, akkor azokon is van, akik szerint ez elég. :-)) Szóval maradjunk a középútnál, amiben egyet értünk: igen, az első évadtól kezdve ott van ez a vibrálás, igen, érdekes, szórakoztató volt azon a szinten, ahogyan a harmadik évadig csinálták, sőt, néha zseniális. Ott válik el a véleményünk, hogy szerintem meg kellett volna maradni ezen a szinten, mert ez volt az, ami belefért kettejük karakterébe. A főnök-beosztott viszony, Cuddy irányító jelleme, House átlagon felüli dacreakciói miatt ez eddig működött. DE! Ha ekkor elkezdenek valamit, ami azt mutatja, hogy ebben a kapcsolatban több van, mint egy félórás menet és egy tízperces vita, mondjuk egy közös érdeklődési terület - nem a szakma, persze -, és elkezdik ezeket az ellentéteket finomítani, akkor nem aggódnék, hogy ezt az alapvető ellentétet nem oldják meg, és talán fantáziát is látnék benne. És ott volt egy remek alkalom - az injekciók - de ahelyett, hogy szép lassan megindultak volna ezen az úton, inkább az ellenkezőjét tették, és a negyedik évadra odáig jutottunk, hogy Cuddyból egy szánalmas, mindenki által átvágott karaktert faragtak. Most legyek vulgáris? Oké, de előtte szeretném tisztázni, hogy nem örülök, hogy így alakult, sőt, dühös vagyok, mert nagyon csíptem Cuddy karakterét (is), de az egyre hülyébb döntéseivel, a tangával és egyéb förtelmekkel azt sugallják, hogy Cuddy nem ér többet House számára, mint egy prosti. Ez az első gondom ezzela kérdéssel: ahelyett, hogy hitelessé tennék a kapcsolatot, még inkább eltávollítják a két jellemet, és az érdekes, játékos erotika (ahogyan Cim33 fogalmazott) is eltűnt. A második problémám, hogy attól tartok, hogy elszúrják, mert vagy sérül az egyik vagy a másik jellem, vagy a sorozatot teszik működésképtelenné (bár az első eset is ide vezetne). Attól félek, hogy ezt nem gondolták végig, és a sok balfogással immár esélyt sem látok arra, hogy ne rontsák el. Pedig egyszerű lett volna elkerülni a csapdát.

Valószínűleg a készítők úgy látják, ahogy Te, és ennek nem örülök. De nem is ez a kérdés, hanem  az, hogy érdemes volt-e egyáltalán bevezetni ezt a szálat (igen, főleg, amikor még együtt ment  Cameron vonallal, mert együtt nagyon érdekes volt), és érdemes volt-e ezt idáig görgetni. Ez az, amire nemmel válaszolok.

Lucas tényleg nem ugyanaz a súlycsoport, félreérthető voltam, elnézést. Arra céloztam, hogy Cuddy egy ilyen, kórházon kívüli kapcsolatban működik.

Bocsánat az  újabb regényért, én sem szeretnék vitázni, csak szerettem volna, hogy világos legyen, nem Cuddy személye ellen van kifogásom, hanem az ellen a mód ellen, ahogyan ezt az egész kapcsolatot menedzselték, illetve nem menedzselték. (És még egyszer hangsúlyozom, hogy ezt egy általános hanyatlás egyik jelének látom, ami persze nem visszafordíthatatlan - jó vicc, különben nem itt verném a klaviatúrát :-)) -, de egyre kevésbé ülök le azzal az örömteli várakozással, amivel hosszú időn keresztül. Belekapaszkodom minden apróságba, de mindig lépnek valami olyat, ami a rossz előérzetemet igazolja. Általában akkor, amikor már kezdeném élvezni. :-)))

SPOILER END!!!

Amúgy miért nem vitázhatnánk? :-))) Erről szól a fórum, milyen unalmas lenne, ha azt írnánk: "igazad van Candy, igazad van Ladyb" vagy "minden nattyon jó, minden nattyon szép, mindennel nattyon meg vagyok elégedve". :-)) De jó, egyezzünk meg abban, hogy nem tudunk megegyezni. :-))   

Előzmény: Candy Perfume Girl (2028)
Cim33 Creative Commons License 2008.10.03 0 0 2029
Megnéztem, nagyjából egyetértek. A végén, amikor a nyomozókánk ül a zongoránál House helyett (H. még meg is nézi, kinek a névtáblája van kint, legalábbis valami hasonló mozdulat rémlik), nagyot nevettem.
Jók a játszmák, jó volt a beteg - én is a HP-re asszociáltam, de rögtön magam elé is képzeltelek benneteket :))

Hiányzott Wilson, és 13-askát meglátva Cameron is erősen. Chase csúcs. :) Többet kérünk belőle. :)

Nekem egyedül Lisa volt csalódás, az a szerencsétlenül hülye bájvigyor igazán abszolút nem illett hozzá. Meg ez a pasi se... Sokkal jobban szeretem energikus kiképző őrmesterként, mint így. :( Nem drukkolok én Cuddy-House párosításnak, egyáltalán nem drukkolok semmilyen fölösleges szerelmi viszonynak. A játszmák teljesen elegek voltak. Kívül a kettejük között létrejöhető valóságon, de belül az elfogadható, csak játék-alapú erotikán. Nem tudom, érthető-e. :(
Előzmény: mizchris (2023)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.10.03 0 0 2028

Nem. Ne haragudj, de nem. Nem azt mondom, hogy teljesen rosszul látod, inkább azt mondom, hogy abszolút nem értek egyet. (utolsó bekezdésedre értem) Nem elfogultság a részemről, de részedről se legyen, le kell venni a szemellenzőt, és be kell látni, hogy ez a szál szerves része a nagy egésznek, annak, ami ez a sorozat. És ez nem új dolog, szerintem valahol a Babies & Bathwaternél kezdődött, talán korábban, talán később, de az első évad vége óta igenis jelen van, sokszor csak finoman, de most, hogy konkrétan is előtérbe hozzák, minden jogod megvan hozzá, hogy ne tetsszen, de egyáltalán nem logikátlan, out of the blue húzás a készítőktől.

Teljesen máshogy látod a két karakter közti kapcsolatot, mint én, talán a közeljövőben kiderül, melyikünk áll közelebb ahhoz, ahogy a készítők látják ezt, de ezen én nem akarok vitatkozni.

Lucas/Cuddy kapcsolat pedig nem potenciál, egyszerűen nem ugyanaz a súlycsoport a kettő, de szerintem nem is akarják elhitetni, hogy az, teljesen más a funkciója a dolognak. A magánnyomozó szerepe eleve átmeneti, és csak katalizátorként tették be, ebben biztos vagyok, de közben meg melyik nőnek ne esne jól az őszinte figyelem?

Nem baj, részemről nincs vita, csak jelzem, hogy abszolút nem értünk egyet egy fő kérdésben, és remélem, hogy te is találsz majd élvezhető részeket ebben az évadban. Szerintem nagyon jól alakul.

Előzmény: ladybyron (2027)
ladybyron Creative Commons License 2008.10.03 0 0 2027

Hazajöttem, megnéztem. .-)) Az osztályzatom (1-5) hármas vagy háromnegyed. Az előző résznél lényegesen jobb volt, az elsőnél kicsit. Mindenesetre már megközelítette az elvárt színvonalat. Ez az epizód nem esett szét, volt koncepciója, és első pillantásra jó ötlet a magányomzó bevetése, aminek alapvetően három oka van. Csakhogy az elsővel elkéstek, a másik vagy veszélyes vagy felesleges, a harmadik tovább gyengíti azt a szálat, amit éppen erősíteni akarnak vele. Önmagában nézve a részt, az optimizmuson kerekedett felül, mivel végre felfedeztem azt az igényességet, amit nagyjából 5-6 epizód óta hiányolok, végre azt látom, hogy felfogták, valamit ki kell találni az újakkal kapcsolatban Azonban a spoilerek, az új ship-ötlet, ami már tényleg észveszejtően röhejes, és a következő rész promója a pesszimizmusomat erősíti. Ha nem lesz valami csavar a storyline-ban, akkor azt hiszem, hogy hosszú időre búcsút mondhatunk a színvonalnak. Akkor sem történik helyrehozhatatlan, viszont az azt mutatja, hogy új koncepció mellett kötelezték el magukat, és akkor már csak idő kérdése, hogy mikor rontják el végleg.

És hogy miért késő és nem szerencsés a magánnyomozó szerepeltetése.

SPOILER!!!!!!

A magánnyomozó  funkciója, hogy végre érdekessé tegyék az újakat, hogy pótolja Wilsont egy darabig, és hogy megágyazzon a Huddynak. Az elsőben az a jó, hogy végre észrevették, hogy gond van az új teammel, a gond viszont az, hogy elkéstek, ezt a negyedik évad közepén kellett volna meglépni. Most már minden új infó erőltetett, mert nem alakult ki a szereplők közötti viszonyulás, nincsenek interreakciók - főleg House és a team között - és már nem is alakulhatnak ki. Eddig magam sem hittem volna, hogy ez a helyzet, de az, amit 13-ska és Taub köré kerítettek, egyáltalán nem tette őket érdekesebbé. Ez a vonat elment, a Lucas-szál ebből a szempontból csak tűzoltási kísérlet. Előbb kellett volna gondolkozni.

A második ponttal az a gond, hogy elég nehéz elképzelni, hogy House olyan viszonyba keveredjen néhány hét alatt ezzel a fickóval, mint Wilsonnal, beengedje az életébe, együtt ücsörögjön vele a kanapén. Illetve lehetséges, de akkor a karakternek maradnia kellene, mint Wilson "vetélytársának". Ahhoz viszont nem egy igazán érdekes karakter, (maga  aszínész sem igazán átütő jelenség, legalábbis eddig- más szerepben nem láttam, szóval lehet, hogy csak itt nem jön át a képernyőn), és nem is maradhat, mivel eredendően vendégszereplőnek szánják.

A Cuddy-Lucas flört pedig nagy öngól. Éppen azért, ami miatt nagyon jó volt, jelesen, hogy bemutatja, milyen tud lenni Cuddy, ha nőként és nem őrmesterként viselkedik,  hogy milyennek kellene lennie ennek a karakternek. Végre nem az a  szánalmas, mindenki célpontja, kényszeresen irányítani vágyó vénkisasszony volt, amivé ezt az eredendően izgalmas és remek figurát a harmadik évad végén tették, hanem egy erős, de mégis nőies Cuddyt láttunk, aki jé, tud nőként viselkedni. :-)) Csakhogy ez azt támasztja alá, amit régóta ismételgetek: Cuddynak egy olyan férfi kell, akinél nem érzi úgy, hogy irányítania kell, tehát nem lehet az alkalmazottja, nem lehet House, mert vele szemben csak főnökként tud megnyilvánulni. Ezért House nem tud rá NŐKÉNT tekinteni, legfeljebb csak egy betörendő numeraként, akit a betörés után tovább lehet alázni. Viszont egy olyan férfi társaságában, aki nem a beosztottja, Cuddy valódi nő tud lenni. Nyilván Lucas-szal féltékenységet akarnak generálni, az a cél, hogy ez késztesse House-t reakcióra, de botor módon inkább azt mutatták be, hogy miért nem hiteles a House-Cuddy kapcsolat, és miért lenne az a Cuddy-Lucas liason.

Már írtam, hogy nem tudnak normális kapcsolatot írni, és ha írnak is - Stacy-House (eddig még mindig ez volt a legelfogadhatóbb), Lucas-Cuddy - azt eleve halálra is ítélik. :-)))

SPOILER END

Előzmény: Candy Perfume Girl (2022)
whitequeen Creative Commons License 2008.10.02 0 0 2026
Bocsi, még nem olvasok vissza, nálam kampánycsend van szerdától péntek éjjelig, akkor tudja ugyanis a szegény vidéki gyerek (én) letö...ööö... elkérni az új részt egy kedves ismerősétől...interneten... :)) Csak ezt akartam mutatni, 1 éve csináltam Erdélyben, és totál elfelejtettem :D
ondörákk :) :)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.10.02 0 0 2025

Tényleg a bezoár!!! MgeaLOL! :D Annyira röhögtem, mert hát mi másra asszociálhattam volna, aztán belegondoltam, hogy ennek a szónak csak a HP fandomban van értelme, nem? Mindegy, ütött, és Chase feje hozzá... :D

Az a közös zenélés is isteni volt, és a kép, és a játszmák, zseniélis epizód, ilyet akarok még sokat!

És én is azt hiszem, hogy a spinoff meg fog állni a saját lábán ezzel a főkarakterrel.

Ja, és én a hetibeteget is csíptem.

mizchris Creative Commons License 2008.10.01 0 0 2024
Jaj, bocsánat, az előzőt ki akartam fehéríteni, csak valamit rosszul állítottam be, szóval mégegyszer: az előző hozzászólásban SPOILER VAN!
mizchris Creative Commons License 2008.10.01 0 0 2023

Nem merem berakni, mert aki még nem látta, annak akkora sokk lenne, hogy helyből lehanyatlana a székről :DD

5x3 SPOILER JÖN EZERREL!

Imáááádtam! Te jó ég, annyira lekötött a mostani rész és olyan sok szinten hatott, hogy el nem tudom mondani! Szeretem a PI-t, Michael Weston szuperül játszik, ha lesz saját spin-off-ja, már van egy nézője. Egyetértek Candy-vel, hogy az ő karaktere sok szempontból világítja meg a többi szereplőt, és VÉGREVÉGREVÉGRE Cuddy igazi nő volt, csábító, édes a mosolya, vibrált a képernyő a sok érzelemtől :) Taubról is jó volt megtudni pár dolgot, és most arra döbbentem rá, hogy Taub beszólásai néha ugyanolyan cinikusak, mint House megjegyzései, és ha a kettő csörtézik, egész jó kis párbeszédek alakulnak ki. Kutner is szellemes, de ő másképp, nem áll le vitázni House-al, egyszerűen poénra veszi. 13 viszont gyalázatos volt most is, ilyen alapon Cameron kicsit többet szerepelhetne, őt legalább már megszoktam.

Csak kapkodtam a fejem, olyan sebesen váltakoztak itt a témák és nem volt idő leeresztei egy kicsit sem: pörgött, suhant, igazán House-os volt.

A zárókép, ahogy House és Lucas együtt zenélnek....azt hittem, eldobom az agyam :)) a pasas méltó párja kedvenc mogorva dokinknak, hiába, ha spin-off-ot akarnak rá építeni, karizmatikus egyéniségre lesz szükségük. Reméljük, azért nem cseréli le rögtön Wilson-t :))

Hét idézete (imádom az angol nyelvet!): Couldn't even if I cared enough to want to!

És most nem azért a két fillérért, de a Harry Potter rajongók azért remélem nagyon röhögtek, hogy a pasas beleiben egy BEZOÁRT találtak :DDD Ez akkora LOL, a fejem majdnem leesett, mikor meghallottam.

Ja, és Breckin Meyer nem volt rossz, mint hetibeteg, de én még mindig nem értem, hogy a nők mit esznek a srácon. Mindegy, festőnek elment :))

Előzmény: Candy Perfume Girl (2022)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.10.01 0 0 2022

VÉGRE!!!

Ez egy remek epizód volt. Vehetjük akár úgy is, hogy az első kettő volt a bemelegítés, és most indul be a szezon igazán. (Pedig itt még nem is volt Wilson.) De most érzem azt igazán, hogy a PI-nek helye van a sorozatban, mert olyanokat hoz ki a szerplőkből, hogy woooow...nagyon is átgondolták, hogy miért kell ő ide, és milyen karakter legyen, és ez tetszik. Nem spoilerkedek, ha ti még nem láttátok, de nagyon, nagyon ígéretes, ami itt most elkezdődött, és még mindig nem nyálas, csak "see them in a different light", hogy az epizód egy fontos mondatát idézzem. Ez az, így kell ezt, ide nekem a következő részt, de rögtön!!!

Még egy gondolat: több Chase-t! Mekkora volt a macskás kommentje is, LOL. :D

+még egy: vajon mennyi időbe fog telni, mire Bubu berakja AZT a képet? ;))

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.10.01 0 0 2021
De ez tényleg így van, és még ő értetlenkedik, hogy miért dicsérik...NA VAJON MIÉRT. De most Lisa jött zavarba, hehe, annyira jó ilyet is látni, szerintem ritkán dicsérik így szembe (pedig mennyire megérdemli), nagyon aranyos pillanat volt.
Előzmény: mizchris (2020)
mizchris Creative Commons License 2008.09.30 0 0 2020
Nagyon édesek :DDD Istenem, igazán Hugh hogy lehet már ekkora understater??? Igaza van Lisának, ha dícsérik, mindig visszapattintja, pedig akkora egy zseni :) Ájlávhausz!! :)
Előzmény: Candy Perfume Girl (2019)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.09.30 0 0 2019

Baromi édes interjú:

http://www.youtube.com/watch?v=jXpkOm2m3ok

No spoiler, just fun. Én imádtam. :)

whitequeen Creative Commons License 2008.09.29 0 0 2018
Najó, de mizchrisre is gondoltam, mert ô reagált elôször a pofazacskós screenshotomra :D
Előzmény: Candy Perfume Girl (2017)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.09.29 0 0 2017

Nem mondok neveket, de ld. alant :D

Annyira átlátszó vagyok. :P

Előzmény: whitequeen (2015)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.09.29 0 0 2016
Hülyéskedsz? Mindet számon tartom. ;)
Előzmény: mizchris (2013)
whitequeen Creative Commons License 2008.09.28 0 0 2015
Nekem is a sorstársak jutottak eszembe :))) Egyelôre fôleg a Housewiki-rôl, de páran a nagyágyús topikból is ;) Nem mondok neveket, de ld. alant :D
Előzmény: mizchris (2014)
mizchris Creative Commons License 2008.09.28 0 0 2014
Háháhá, pont az jutott eszembe, mikor a nő mondta, hogy szomorúnak látja, hogy na bezzeg a legtöbb nőnemű olvtárs a fórumon biztos felsóhajt, hogy de megvigasztalnám :))))
Előzmény: whitequeen (2012)
mizchris Creative Commons License 2008.09.28 0 0 2013
Jó, akkor nemcsak én néztem az ingjeit :DDD
Előzmény: Candy Perfume Girl (2011)
whitequeen Creative Commons License 2008.09.28 0 0 2012
Igen... meg amikor megkérdezte a nôtôl, h hogy nézek ki?... Ááááááá......... (hát nekem NEM az jutott eszembe, amit az válaszolt)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.09.28 0 0 2011
Tényleg, megint volt babarózsaszín ing! :D
Előzmény: mizchris (2010)
mizchris Creative Commons License 2008.09.28 0 0 2010

Bocs, de átugrottam az alanti részeket, mert láttam, hogy némi spoileres utalások vannak, és mivel sikerült eddig megőriznem teljes tudatlanságomat, mostmár meg is akarom tartani :) Én is azt kérném, hogy a spoilert-t fehérítsük ki, ha lehet, akkor tudom, hogy át kell ugrani, míg így hiába van odaírva, hogy "spoiler", visz az olvasás lendülete :)

Megnéztem a második részt, nagyon tetszett, megvolt benne a megfelelő mennyiségű meghökkentő elem, a szokásos szellemességi fokozat, de amitől ez a rész még jobb lett és majdnem felkeltettem a családot a visítással, az a Dave Matthews Band "You might die tryin' " c száma volt (egyik kedvencem tőlük) :)) Korona feltéve, különösen amiatt, hogy ugyebár mikor Dave Matthews vendégszerepelt a sorozatban, mint a csodabogár zongorista, épp a fél agyát vették ki.

Szerencsém van egyébként azzal, hogy engem nem ért sokként a negyedik évad (egyedül talán a bugyis rész, az low level volt), mert most az ötödiket is szokásos lelkesedéssel tudtam fogadni. A második epizód jobban tetszett, mint az első, Wilson hiánya igen fájó, nem tudom, meddig fogják távol tartani House-tól, de az ő kettősük remekül működött, ha jót akarnak maguknak, valahogy megoldják ezt a kérdést, hiszen a dinamikájuk egy külön sorok közötti olvasatot jelentett minden epizódban.

Doktor Szöszis megjegyzések jönnek, vigyázat fiúk :))

Arról meg gondolom nem kell beszélnem a női olvtársaknak, hogy Hugh mennyire dögös...majdnem leestem a székről párszor, olyan jól van megcsinálva a haja, na és az ingjei...imádom azokat a színeket, amiket ráaggatnak :D Szégyen, hogy nem kapott Emmy-t. És hogy David Morse se kapta meg, már megint, pedig isteni George Washington volt, legalább olyan isteni, mint Tritter kollégának :D Mindegy, majd jövőre, hajár Hugh! :)

whitequeen Creative Commons License 2008.09.27 0 0 2009
Ó, én aztán biztos :)
Nem derült ki, de tkp ladybyronhoz akartam csatlakozni, mert érdekel, mit gondolsz máshogy, mint azok, akiktôl eddig olvastam szakmai kritikát... Nem szántam semmit sértônek, sajnálom, ha annak tûnt.
Előzmény: DexterMorgan (2006)
Cim33 Creative Commons License 2008.09.27 0 0 2008
Még jó, hogy felülről kezdtem olvasni. Így nyugodtan kihagyhatom az eddigiek visszaolvasását. :)
Előzmény: Candy Perfume Girl (2004)
Cim33 Creative Commons License 2008.09.27 0 0 2007
Na, megnéztem a másodikat végre. Mivel a betegség végre érdekes volt, azt mondom, hogy az elsőnél mégiscsak jobb volt egy halvány fokkal, de szerintem se ártana, ha összeszednék magukat. Fogalmam sincs például, miért nem cserélik le végre a főcímet. Cameron benne se volt, Chase-Cuddy-Wilson egy egész rövid időre jelent meg.
Komolyan, ha nincs Kutner, teljes érdektelenségbe zuhan az egész. Mondjuk ő is csak egyszer villant meg. :( Magánnyomozó bemutatkozása humoros, aztán teljes nulla. Ááá :(
DexterMorgan Creative Commons License 2008.09.27 0 0 2006
Nem mondtam, hogy nem lehetséges. De te biztos jobban értesz hozzá.
Előzmény: whitequeen (1981)
ladybyron Creative Commons License 2008.09.26 0 0 2005
Mindig így jelöltem, ebből eddig soha, sehol nem volt gond. :-((( 
Előzmény: Candy Perfume Girl (2004)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!