Az talán túlzás hogy színe-java. Azért a többség nem feltétlenül van jó véleménnyel azokról a nevezetességekről, akik ilyen kiülést vállalnak. Az külön szép amikor elkezdenek bólogatni, vagy erőltetett kacajra fakadnak egy-egy viccesnek szánt bemondáson. Az már egyféle iszonyat...
Na, akkor csak pár évvel vagyok idősebb nálad. Schmidt pedig nálam idősebb pár évvel. Következésképpen abban az időben még leginkább versenyző lehetett, nem NOB elnök.
Teljesen felesleges egy olimpikont ezzel mocskolni.
Emlékszem rá és nagyon szomorú is voltam, 15 éves sportrajongóként.
Schmitt pedig nyilván nem döntéshozó volt, csak 1 opportunista sportdiplomata, aki nemhogy tiltakozott volna, hanem ő kiment, és interjút adott a Népsportnak, stb.
Egyébként volt, aki a MOB-ban a döntés ellen szavazott: Dr. Jacsó István
DFe ez itt most annyiból érdekes, hogy zombik ülnek mOrbándoktor mögött és megint nem tud mást, mint negyvenévezni....
Mikola pld. a Hazafias Népfront Alelnöke volt, a Nagy Ellenálló - csak ezt nem mondják be a konferansziék...
Stb, stb.
Én nem bánnám ezeket, ha nem erről szólna az Ő kampányuk. Így hiteltelen, nevetséges, szavazatminimalizáló hatású.
tuti, hogy már kezdődik is a FIDESZ-ben az utódlási harc, a mai nap elég volt, hogy eldöntse: ez így nem megy tovább, nem lehet ennyire kevéssel eredeményt felmutatni.
:)))) Én jól éreztem magam a gyűlésen, bár nem nagyon járok rendezvényekre. Igen, sajnos vannak köztünk ilyen ordibálos, kötekedős nagyarcok. Velük nem tudunk mit kezdeni, engem pl szórakoztatnak, mondanám ezt akkor is ha nekem szólnának be.
Nekem az tünt fel, hogy többen lettek rosszul, a mentősök dolgoztak rendesen.
Kicsit szégyellem magam. Mi csak azt az egy szem szerencsétlen Nádas Gyurit tudtuk a színpadra édesgetni, a Kossuth téri színpadon ott volt a magyar nemzet színe-java.
Ilyenkor sajnálom csak, hogy nem vagyok Fideszes. S a Black II Blacket is jobban szeretem, mint a UNITED-et.
Ha hülyeségi versenyt rendeznénk a két tábor "alsóbb" rétegei között, nem vagyok biztos benne, hogy a Lagzilajcsis mszp nem nyerne toronymagasan a Rózsis Máté Péteres fidesszel szemben. Nem kell túllihegni a dolgot. Ennek a naggyülésnek pontosan az volt az egyik legfontosabb üzenete, hogy a magyar értelmiség szine java felvállalja az identitását. Ez egyben garancia is a szélsőségesség ellen. A gyurcsány bulin mit láttunk? Mérsékelt érdeklődés mellett megtartott Kim Ir szen dzsemborit..
"Voltam mindkét rendezvényen. Az Mszp-é egy kellemes tavaszköszöntő buli volt. A mai napon pedig úgy éreztem magam, mintha a Fradi drukkerekkel vonultam volna a Megyeri útra.
Tegnap embereket láttam, akik örültek a napfénynek. Ma "indiánokat", akik harci ösvényen járnak."
A Margithídnál vártunk a villamosra a fiammal úgy fél egy felé, gyűltek már a zászlósok, s egy korahetvenes néni mosolyogva odaszól nekünk:
- "Elegen leszünk ott, ahova megyünk?"
Mondom, nem tudom, hölgyem, biztosan, mi éppen bevásárolni indultunk...
Na, eddig csak Csurkát láttam nagygyűlésen a Székely himnuszt énekelni :) hmm.. 4 éve is ezt csinálták.. minden táborba belekaptak.. jól bele is buktak. Persze a határon túli támogatás is kell :)
Jó ez a "támad a szoborpark" idézet a címlapon :))
Szavazni mennyé, ne a barikádra, vazze! Tudod, EZ lenne a demokrácia, amiről mindig paol Orbán doktor, az max. a Népi Demokrácia de inkább a jakobinus diktatúra.
És ne gyere a csalással, Schmitt Nemmegyünkazolimpiára Pál megmondta, hogy mindent a FIDESZ nyert 2002 óta. azok nem voltak választások? Vagy hogy sikerülhetett csalóországban?
pl Jászai térnél a Fehér Gyűrűnél volt... szép nagy narancssárga ojjektum....én oda dobtam.....;) asszem nem kuka volt... tetejin kis keskeny lik vót...:))
Voltam mindkét rendezvényen. Az Mszp-é egy kellemes tavaszköszöntő buli volt. A mai napon pedig úgy éreztem magam, mintha a Fradi drukkerekkel vonultam volna a Megyeri útra.
Tegnap embereket láttam, akik örültek a napfénynek. Ma "indiánokat", akik harci ösvényen járnak.
Csak azt nem tudom, ki fogja ezeket az embereket visszahívni, a barikádokról, ha nem nyer a Fidesz.