OFF Köszi az infót, de nem a szoftverrel,hanem a "hardver"-el van a problem. Nemrég műtötték a gerincemet, és csak hanyatt fekve tudok gépelni. Sétálni tudok, de ülni, egerezni még nem tudok az asztalnál. ennyi az akadály. Ja,HP fényképezőm van,van hozzá vmi segédprogram, de macerás hanyatt fekve touchpaddal kattingatni. ON
Köszi,hogy válaszoltál, már azt hittem,hogy halott topicba írtam. Szóval az van, hogy ezek a ződ mozdonyok az utóbbi időkbe kerültek oda be. Sokáig semmi se állt ott. Le fogom fényképezni, és akkor be lehet őket azonosítani.
A Nyíregyházi Főmérnökségtől nem messze lakunk, és Fiammal arra is szoktunk sétálni, és néha be is „lógunk”. Kérdésem a következő lenne, a helyismerettel rendelkezők felé (ha valamit szakszerűtlenül írok, előre is elnézéseteket kérem, a Totalcar egyik fórumáról tévedtem ide):
A most csak gyalogbejáratként használt kapunál jobbra egy külön vasúti ingatlanon egy használaton kívüli vágányon egy zöld fa burkolású régi vagon áll, szerintem már évek óta mozdulatlanul. A vágány balra eső része (megint másik ingatlan) kintről vakvágánynak látszik. Valami cég elkezdte ápolni ezt az ingatlant, és most a vakvágány, és a mozdulatlan zöld kocsi között régi dízelmozdonyok kezdtek megjelenni.
Felvetésem a következő lenne: -Hogy kerültek oda azok a dízelmozdonyok? -Repültek? -Daruval emelték be őket? -Balra mégse vakvágány? -A fa kocsit mégis mozgatják?
Ha találok térképet megmutatom mi a problémám, és ha valakit érdekel, le is fényképezhetem a dízelmozdonyokat!
Üdv mindenkinek! Ma láttam a fűtőház előtt egy Trakciós és egy ÖBB-s Taurust. Valaki le tudta őket fotózni? És ha igen, elküldené nekem? Előre is köszönöm!