Nem érdemes ekkorát mert 38-as a szűkítő, nem kapna elég levegőt. A VW is 2,5-es dízellel megy és csak Schlesser meg Gordon gyorsabb náluk, ők is csak síkon, kemény talajon.
L200-at csinálnak, vagy Pajerot??? nincsenek kis fantomképek???:-D hát télleg buta volt, aki csak annyi lovat tervezett a pick-upokba. mondjuk az új L200-ba is a 170Le-t hiányolom...
Hamár dizel és pickup akkor inkább ilyen, mint egy japán kacat. És nem drágább... Meg ebben van motor, 6000ccm a Cummins-éktól nem hazudik...Ki volt az a marha aki kitalálta hogy 2,5-os százpárlovas motort rak egy összkerekes pickupba...??
Két hete voltam Murczinéknél, halad a projekt, úgyhogy igyekeznem kell...
jáááá, zsír vagy krezidiesel! akkor a kis polákba is te csináltad a motort? na ha meglesz a dízel autóm tom hogy hova kell vinnem tuningolni... és hogy birod megállni, h nem nézed meg a mitsu állapotát? émmá néha tűkön ülök, mer naon szeretem a Mitsukat, azon belül a Pajerot!
hali, Roland azt tudom, h Sanyi bármibe ül, jó helyen végez...de azt nemtom, h melyik autóval indul a hétvégén: tavalyi vs új?! amúgy a Babás dolgon én is meglepődtem...
Roland .. a 2. szakaszon mindenki aki még nem ment ott jóval óvatosabban közlekedett.. ez igaz a Lacira is,de nagyon sok más versenyzőre is! Sanyin ez nem annyira látszott.... :-)) .......Az olaszok azért előnyben voltak,mert valamennyire azért ismerték a terepet,ezek a nagy vizek piszok alattomosan "bújnak" meg a kövek közt,könnyű volt beszopni... ahogy meg is történt soxor... az a Suzuki Jimmy meg bekerülhetne az X-aktákba ... :-))) Hihetetlen miket alakított vele a manus .... Mindenesetre nem olyan 1szerű az eset,majd jövőre meglátod... :-)) Blazquez is vezetett végig,nem spórolt ... aztán eldobta és kész ...
Hát igen a 10.hely sem rossz... Lehet hogy a kocsija sem olyan "izmos" a LAcinak, de a két versenyző között azért ennyi a különbség. Csak a Dakaron nem jött ki eddig.. :-(
Azé' ami a TR versenyeken készül, azok fent szoktak lenni a dakar.hu-n! Pláne azok a képek, amik a csapattal kapcsolatosak...
A többi képpel van a "gond"! :) De a múltkori TR versenyről is felkerült pár "egyéb" kép az itiner.hu oldalra. (sőt! a motorsportok.hu is megkapta azokat a képeket, csak ők nem rakták ki :) )
Képeket meg csináld csak, de aztán nehogy az legyen a vége, hogy egyedül a számítógépeden te nézegeted. Most már alkoss valami honlapot és rakd ki közszemlére te is a képeid :)) És amíg ez nem valósul meg addig Brava képein éljük ki magunkat :)
Eltúrta... :-)) Nem véletlen azért az a 10. hely ... teljesen rendben volt kívülről ... volt 1-2 igazi ufo,azokkal nem is lehet mit kezdeni,néha úgy mentek a mederben és a vízen keresztül mintha az M7-en lennének ... :-)))
Duna TV most. Az ifj. Tóth-Bahor kettős új Super 2000-es Peugeot 207-es kocsijával az IRC futamain indul és csupán 1x fog Magyarországon versenyezni idén.
Blazquez-nek ha jól értettem a nyelestengellyel volt gondja,miután megütötte az autót... Látszatra szinte semmi különbség nem volt a Nissanok közt,mindenki kajakból eltúrta ott ahol mi álltunk !! Sanyi azt nyilatkozta hogy az aviano-i szelektív nem feküdt az autója beállításainak,valóban elég ralis pálya volt... a nagylőtér sokkal durvább .... És ez az öt percnyi különbség 5 és fél óra alatt szerintem nem sok ... főleg úgy hogy az elejében menő 15-20 autó ufo volt ... Voltak akik az elejétől nagyon óvták a technikát,jópár autó be is ázott a nagyobb átkeléseknél...itt látványosan elgyengültek néhányan ...