Gondoltam össze kellene hozni néhány környékbeli, kellően fanatikus, amatőr természetbarát fotóst, hogy ne csak véletlen akadjunk egymásra, mint velem is történt párszor mostanában!
Nyitottam hát egy topicot!
Bízom abban, hogy összejön egy remek kis társaság, akikkel néha- néha összeülnénk (a szó szoros értelmében) egy pohár bor, sör mellett vagy esetleg közös fotózásokon egymás próbálkozásait kritizálni, tapasztalatot cserélni.
Te mivel végezted ki ennyire? Szerintem kellene keresned egy hibásat amiben jó az lcd, meg egy "olcso" (ha van ilyen egyáltalán) szervizest. Nem egyszerű eset.
Nem tudom, hogy mennyire vagytok otthon az alkatrészekben, de ha valaki esetleg tudná, hogy mennyibe kerülhet DSC-H5-be 3"-os monitor (és persze, hogy honnan lehet esetleg olcsón beszerezni) azt megköszönném:-))) Minnyá keresek róla képet... Na, erről lenne szó:
...turisták, bringások, barlangászok, Mazda6 tulajok :) Bár tény, hogy még egyik csapatból sem ajánlottak fel kölcsönbringát, kölcsönbarlangot, vagy kölcsön Mazda6-ot. 300D-t meg végképp nem :D
Nem is tudom, hogy van-e még ilyen egy közösség, mint a fotósoké. Nagyon rendes tőled, és köszönöm, hogy így ismeretlenül is felajánlottad, de igyekszem minél hamarabb saját géphez jutni!
Az lettem, hurrá / a fene egye meg :) 1 nap alatt elment, és már 1 napja nincs gépem... Már jönnek az elvonási tünetek, a család szerint rossz rámnézni :D
Madárfotós pajtások! Most jövök a Gólem tó partjáról. Nagyon látványosak a tükörsima vizen csőrőző búbosvöcsök párok. Délutáni lapos fények, ember nélküli vízpart. Jószágok 20-25m-re a parttól. Hétvégén nem tudom, hogyan módosul a látvány.
no utánjártam. azt monják, nem olyan vészes a félrefokusz lehet kalibrálni szervízben. Lehat valamikor startolni kéne a projektnek, mert az olcsóbb helyeken el is kelhet. Én nagyon gondolkozom, hogy angliából megrendelem eu garival 600 font körüli összegért (ami kb 200e-casback)
Az tényleg jó lenne annyiért, bár nekem gyanús, hogy nem lesz ilyen kit. A cashback-es tájékoztató oldalon fel vannak sorolva azok a típusok és kitek, amikre a visszatérítés vonatkozik, de IS kit nincs köztük. Menet közben meg nem hiszem, hogy változtatják a listát, de ne legyen igazam!
No, megkérdeztem (www.gaia.hu). Jelenleg egy darab sincs készleten, a garancia rajtuk keresztül érvényesíthető (tehát valószínűleg nem CH-s), és további kedvezményt nem tudnak adni, mert már így is akciós a cucc.
Részemről annyi, hogy számlával szeretném venni cashback-es helyen, és csak úgy, ha ki tudom próbálni, mert a Tanne által említett fókuszproblémák beültették a bogarat a fülembe.
Ha nektek is jó úgy, akár együtt is mehetnénk érte, így az útiköltségen is spórolunk, meg viszünk laptopot, stb. Az autót intézem, hozzám befértek mind.
Tudok olyan helyet, ahol 2GB CF-fel, távkioldóval 224+áfa-cashback. Nekem ez megfelel. Hm?
Mostmár ha jól értem hárman (Sj, Öregcsako, én) akarunk 40D-t venni, nem lenne érdemes esetleg vmelyik kereskedőnél betámadni néminemű árengedmény ügyében?
40D, 40D... Most 300D-m van, eladok belőle 260D-t, lesz 40D :)
Gondoltam, nem halogatom, meghirdetem a feleslegessé vált cuccokat. Ha elviszik, jó, ha nem, akkor marad másodgépnek. :) 40D-t szerintem májusban veszek majd. Vagy ha hamarabb elviszik ezeket, akkor másnap :)
40D + Bigma kombóval nincsenek kompatibilitási gondok, ugye?
Első tulajdonostól eladó fekete színű Canon EOS 300D + Canon EF 75-300 F4-5.6 II objektív + ajándék Hama Star 63 állvány tokkal, oldaltáska, vezetékes távkioldó, CF kártya.
A géphez minden kiegészítő megvan: doboz, akksi, töltő, kábelek, CD, magyar és angol kézikönyvek, kupak, Canon Hungária garancialevél, (már lejárt, csak a gép származását hivatott igazolni).
Szerintem mi meg találkoztunk már MJJSE meccsen a palánk mögött :-) Nahiszem, szar is lett volna néha bekerülni palánkon belülre néha. Ha 40D-d van egy 70-200-as sigmával akkor biztosan. )) Amúgy nem vagyok otthon nagyon az autóelektronikába. Néha megcsinálok egy-két autórádiót, de nem az én világom. Éppen amikor megint lett volna időm elmenni pont kiestek. ((
Még nem, csak nézegettem, hogy mire számíthatok majd a 40D-vel raw-feldolgozás terén. Így jött ez az egész RawShooter-dolog is, nagyon nem bánom, hogy sikerült megoldani!
Most egyelőre még türelmesen figyelem, ahogy egyre lejjebb megy a 40D ára. :) Szerintem majd április végén, vagy májusban, a cashback akció vége felé veszem meg.