Keresés

Részletes keresés

Bűvössárkány Creative Commons License 2006.06.23 0 0 805
Hát azt természetesen én is már az első lehetséges alkalommal lerendeztem. Mégpedig felszaladtam rajta a karnisra! Gazdi meg káromkodott, hogy irgumburgum. Aztán valahányszor kinyitotta az erkélyajtót, én ezt mindig eljátszottam. A végén egybeszakadtak a dróthálón a lyukak, és röhögve jönnek befele a szúnyogok... én meg örülök, hogy fáradságos munkám ilyen jól sikerült!:))
Előzmény: Fülöpmami (804)
Fülöpmami Creative Commons License 2006.06.23 0 0 804
ezt a vizipisztolyos zaklatast velem is csinaljak. nem ertik meg hogy ki kell lukasztanom a szunyoghalot, mert nem tudnak bejonni a bogarak!
Előzmény: Bűvössárkány (800)
kaszasj Creative Commons License 2006.06.23 0 0 803
Ja. Nem könnyű. Nem is beszélve az éjszakai vizipálma lefektetésről.  Az még egy nehéz munka. Van hogy hiába ráncigálom a számmal, nem adja meg magát. Ilyenkor vonszolom, cibálom a földön míg sikerül kihúzni cserepestől a tányérból, és akkor végre le lehet fektetni, és jöhet Petike, aki szeret a leveleken feküdni. A 2lábú meg csak alszik és nem segít.
Előzmény: Miczukó (802)
Miczukó Creative Commons License 2006.06.23 0 0 802
Azt hittem, hogy csak nekem van ilyen mostoha sorsom... De, ezek szerint nektek még nehezebb, mert nekem legalább nincs kollégám, akivel egyeztetnem kéne.
Előzmény: kaszasj (801)
kaszasj Creative Commons License 2006.06.23 0 0 801
Ez az esti gyakorlat nálunk is van. És nehogy azt hidd hogy elég egyszer. NEM. MINDKETTŐNKNEK 5-10 perc eltéréssel meg kell csinálni!
Előzmény: Miczukó (798)
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.06.22 0 0 800
:))) Én, ha almozás után marad egy kis idő az óracsörgésig, és úgy látom, hogy a gazdi még vissza szeretne aludni úgy félórácskára, megragadom az alkalmat, és elkezdem mosdatni. Hogy azzal se kelljen neki kelés után időt pazarolni! Akármerre fordul, én is arra mozdulok, amerről kilátszik valamije, és nyalom ezerrel. Közben dorombolok is, hogy érezze, mennyire aktív vagyok. Így sikerül elérnem, hogy feladja, és kimászik az ágyból, még mielőtt az óra csörögne. Mert a 3/4 6 szerintem túl későn lenne. Így van ideje neki kényelmesen elkészíteni a reggelinket. Csak azt nem értem, miért sóhajtozik a feltápászkodás közben, és miért morogja, hogy francba ezekkel a dögökkel...:)
Evicke Creative Commons License 2006.06.22 0 0 799
háttigen, nekem meg hajnalban kell mindig nekiállnom kiszedegetni a gazdi parafatáblájából a szögeket, majd a papírfecniktől felszabadult helyen még a körmömet is élezni, mire nagy nehezen felébred, odasziszeg nekem, nehogy apa meghallja a szomszéd szobában, mire ilyenkor végre odatelepedhetek a fejéhez a párnára... a reggeli kikéredzkedésig...
Miczukó Creative Commons License 2006.06.22 0 0 798

Én este csinálom ugyanezt, amikor a gazdi pont félálomba merül!!! Nagyon figyelnem kell az időzítésre, több szempontból is. Egyrészről el kell kapnom a pillanatot , amikor félálomba kerül, de még nem alszik el. Másrészről a nagydolgomat is pont estére kell időzítenem. Ha nem sikerül, akkor nem biztos, hogy kiszáll az ágyból. Nagy koncentrálást követel ám!!! Totálisan kiakadok az összpontosításban, kemény munka ám, de mit tehetek, ha személyi edzői feladatok rám hárulnak!! A gazdi kondijára vigyáznom kell, és ez az esti gyakorlat...

Aztán a hajnali 3 órásról ne is beszéljek! Ki kell ordítanom tüdőmet, majd szétesek a dorombolástól, sőt fizikailag is keményen dolgoznom kell rajta, mire hajlandó az éjszakai makkaetetési tornagyakorlatot elvégezni.

Arra leszek kíváncsi, hogy még meddig feszíti a húrt... Még milyen új feladatokat talál ki???

Előzmény: Bűvössárkány (797)
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.06.22 0 0 797
Mi óracsörgés előtt 1-1,5 órával feltétlenül almozunk, egymás után. A gazdi szeretné még a hátralevő órácskával mondjuk 5-6-ra növelni az átalvadt órák számát, és mi egy félórácskáig nyugodtan elkapirgálunk, mert a gazdi úgysem ideges cseppet sem.:)
Előzmény: vacmarek (793)
flamingán Creative Commons License 2006.06.22 0 0 796
Milyen igazad van!!!!:)))
Ezt a szokást mi is átvesszük!!!!:))
Pudingocska Creative Commons License 2006.06.22 0 0 795
Szar egy meló az biztos!
Megertem, hogy Edi nem akar belefolyni.:)
Előzmény: Fülöpmami (794)
Fülöpmami Creative Commons License 2006.06.21 0 0 794
na most akkor en elmondom nalunk hogy van ez!
a furdo es a wc egyben van. a wc uloket jobb ha nem hagyjak nyitva, mert azonmod buvarkodni akarok. a mosdoban jokat szunyalok. a mamira ugy szoktam rahozni a fraszt hogy nyitogatom a zuhanyfulket ( mikozben zuhanyzik)
de komoly szorakoztato ipari vallakozasom is van, amig valaki az ojjektumon ul en a zuhanytalcaban ugrandozok, vagy a szennyestartoban ramolok. gondolam edit is beveszem a cirkusz kft-be tarstulajdonosnak, de o viziszonyos.

udv, es kiatartas, eljen a makkaeledel gyar: mistral
vacmarek Creative Commons License 2006.06.21 0 0 793
Én igazából akkor szeretek menni az alomra, ha a gazdim is a wc-n ül. És akkor jó hosszan szoktam kapirgálni, ő meg nem tud felállni, hogy ne zavarjon meg !!!!!

Vaci
Előzmény: Bűvössárkány (792)
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.06.21 0 0 792
:DDDDD

Ismerős a helyzet! Mi ugyan ketten 8 kilósak vagyunk, de minket sem szívesen enged be a gazdi, pedig mi szívesen megyünk kotorni az alomba az ő szeme láttára. Van, hogy beenged, s akkor egyikőnk a gazdi ölében, a másikónk a háta mögé fúrja be magát. Gazdi meg nyugodtan csinálhat, amit akar, ha tud...:)))
Előzmény: flamingán (791)
flamingán Creative Commons License 2006.06.21 0 0 791
A toiletthasználat előnyeire mi is nap mint nap, többször is megpróbálunk rájönni, mikor mindketten követjük oda a gazdit.
Ha becsukja az ajtót, akkor mi nyávogunk és kaparunk, mert jelen szeretnénk lenni.

Ő emiatt gyakran ideges, mi meg nem értjük, hogy miért, hiszen csak 12 kg mosópor, tisztítószerek tömege, és kb. 30 kg macskaalom van bezsúfolva oda, mi ketten még simán beférünk, hiába vagyunk ketten együtt több mint 10 kilósak.:-))))

Gömbi, Hateya
Előzmény: Bűvössárkány (788)
kaszasj Creative Commons License 2006.06.21 0 0 790

mi jó a gazdiknak abban, ha erre ráülnek?

Hát ezt mi sem értjük! Mikor bemegy abba a kis helyiségbe valamelyikünk rögtön rohan az alomba kaparni, hogy kedvet csináljunk neki, de még csak ki sem próbálta!!!!!! Pedig már ezerszer megmutattuk neki.

ZsuR Creative Commons License 2006.06.21 0 0 789
Csak vigyazz ezzel. . .megtudjak a ketlabuak, hogy tudsz ott ulni - es majd ugy jarsz mint ezek a szerencsetlenek:

Bűvössárkány Creative Commons License 2006.06.20 0 0 788
Nálunk is voltak, de mi, cicák fontosabbak vagyunk, mint holmi plüssoroszlánok, így naponta többször könnyedén leverjük őket, hogy mi lehessünk a helyükben!
Itt pedig csekkolom a panel-árnyékszéket, hogy mi jó a gazdiknak abban, ha erre ráülnek? Ahelyett, hogy ők is almoznának...:)

Előzmény: vacmarek (787)
vacmarek Creative Commons License 2006.06.20 0 0 787
De jó nektek... Az én gazdim képes volt a TV tetejére mindenféle izéket tenni, így farkat lógatni nem, csak aludni járok oda :-)))

Előzmény: Bűvössárkány (779)
vacmarek Creative Commons License 2006.06.20 0 0 786
Hozzánk is jöhetnél, extra Sheba lenne a fizetség :-))))
Előzmény: Bűvössárkány (781)
ZsuR Creative Commons License 2006.06.20 0 0 785
Pedig ha te nem portalanitod a farkaddal a monitort, mar nem is lehetne latni semmit rajta olyan mocskos lenne. . .es tessek! Ez a fizetseg erte!!!
Fülöpmami Creative Commons License 2006.06.20 0 0 784
na itt van a kutya elasva! ezeknek olyan van!!!!
azonnali intezkedest kerunk!

edi es mistral
Előzmény: homancska (783)
homancska Creative Commons License 2006.06.20 0 0 783
Ahogy elnézem a gazdik közül még senki se merte lecserélni a monitort olyan szép lapformájúra... még szerencse, különben hol ülnénk??? :)
Evicke Creative Commons License 2006.06.20 0 0 782

hm, ez bizony a szabadság igen erőteljes korlátozása...

Előzmény: Sisssssssy (780)
Bűvössárkány Creative Commons License 2006.06.20 0 0 781

Én rengeteget trógerolok itthon! Gazdi utálja a hűtőolvasztást, így rám bízza. Örülhetne neki, hogy ilyen jól csinálom!

Sisssssssy Creative Commons License 2006.06.20 0 0 780

pótlékot kapsz a farokjobbra-balra-fel-letartásért, remélem

Üdv,

Milady

én meg nem mehetek be a dolgozószobába, ez sem élet...

Bűvössárkány Creative Commons License 2006.06.20 0 0 779

Ez is magáért beszél... most állítólag jól ülök, de legtöbbször lelóg a farkam a képernyő közepén, és attól a gazdi ideges.

homancska Creative Commons License 2006.06.20 0 0 778
Most jutott eszembe, mivel látom, hogy mindenki szeret pihenni képernyők mellett... talán felveheténk a követelések közé, hogy tv-t és monitort minden cicának.
homancska Creative Commons License 2006.06.20 0 0 777
Miért zavarnád? Hiszen dolozol.. duplán... nyolclábú... plusz a farkaddal portalanítod a képernyőt... úgyhogy mindig láthat a gazdi valamit, legfeljebb jobbról balra olvas.
Előzmény: Evicke (774)
homancska Creative Commons License 2006.06.20 0 0 776
Hát... szokták:) Azt mondják mindig, hogy szép vagyok és okos... és ez egyáltalán nem túlzás, de Neked is köszöni a mami, nagyon büszke rám!!!
Előzmény: Fülöpmami (775)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!