Bocsi de nem bírom már... feleséget/barátnőt sem osztanék meg mással, nem hogy autót:-)
Persze az usa-ban külön sávba mehet az az autó amelyikben 2en ülnek de a porke nem erről szól
Egy családtag, intim tárgy stb fogkefét sem adom oda másnak.. na mindegy csak kibuggyant belőlem mert nagyon várom már hogy Nico elkészüljön, a leendő, első autómmal attilka
akkor jól sejtettem, de akkor a réginek miért nem volt? vagy volt csak már egyiken sincs, mert "elfelejtették" visszarakni? ha meg nem volt, akkor minek a két luk? :)
múltkor amikor láttam a "2en vegyünk 1et", azt hittem csak viccelsz
én biztos tiszta ideg lennék, hogy a másik mikor töri rommá (gondolom ő is...)
nem ismerlek, de ha arra kéne amire Kawa célzott (hajtani), akkor ezek az autók tényleg nem ezt érdemlik, inkább vegyetek egy Hondát vagy BMW-t (nem mintha azok megérdemelnék... de kicsit több van belőlük)
Egy ilyen autot nem nehéz megvenni, fentartása ami húzos..és akkor még hol van a szépítgetés!!! Átírás élből 120 körül van... Ha minden nap elmész vele autókázni, lazulni egy kicsit a városba + egy-két kövér (mert az kell) akkor napi 2-3 ezer üzemanyaggal is lehet számolni.. De megéri...:)
Hogy gondoltál te 928ast? Ha egyedül nembirsz összeszedni 750 -t akkor miből tartanád fent? Elmondom neked én egy 924et építgetek és már amiket kiadtam add össze: 380 fekete kocsi amit elbontok 70 nevemre iratása(tartalék papir) 140 piros amit építek 70 nevemre iratásra(használatba lévő papir) 20 bontott cucok 15 akksi 50 4gömbfej 1pár fékdob 5 4db gumicsapágy 2 csapágy 10 csiszolókorongok,alapozó,ecset,kábel,izzók,stb 10 bontot lámpa
Szerény számításaim szerint még simán 1misit is kidobhatok az ablakon.
Ami csak a közeljövőben terbe van: 4 zárható gates tanksapka 6 4db gumifékcső 6 fémfékcső métere 10 4db féltengely porvédő 6 difibe olaj+tömitések(alapanyag nem gyári tömités)
Azt már megse említem,hogy 4db KONI gátló 120 meg 4db valamire való puha új gumi 100as.
Nem lebeszélni akarlak de hidd el az a 28 jobb sorsot érdemelne,mint,hogy megint egy ujabb diszkósuhanc villogjon vele és gondozni meg bassza a gecibe! Tudod ha nyomnék a szakadt 24el 2mekszkört itt falun erre is pár vákumos szájú bula jönne,de valahogy nem erre valók ezek a kocsik.Inkább építgetem,szépítgetem ha időm engedi.
Ha össze számoltad lassan már egy szakadék 28áránál járok,de mégse az figyel a kertben.Vajon miért? Mert nembírnék bele venni 32db új emelőtőkét se több százezerért! Nembeszélve a többi árakról.
Inkább gondolkozz el,erre én kérlek a többiek nevében is!
Én már láttam, nem a legtoppabb az állapota. Amúgy tavaly már hirdették, ugyanitt. Azért megéri a túra, érdekes bácsi az eladó ("Al Capone" tetkó, miegymás). 750-ért is odaadja.
Ez az "ócsó" 28-as Bócsán van helyileg, a tulaj azt mondta hogy jelenleg szét van szedve a difije de állítása szerint teljesen üzemképes, gondótam másnap elmegyek és megnézem mer tök közel van, na ez egy hete volt mert közbejött egy ballagás meg egy nyaralás. A héten remélem eljutok és meglátom mit mérnek 950-ért. :-)
Ha nem is épp kifejezetten 928(mert még 928at nem szereltem de azt is emberek rakták össze ugye),de szereléssel kapcsolatban megkereshetsz ha Cegléd környékén laksz. Legyen Autó v. motorkerékpár.
Köszi Ákos, közben spontán módom megtaláltam a számod. Szép gyűjteményed van, az már biztos! Előbb meg kell venni az autót, majd aztán kötünk biztosítást, ha lehet.
A verdák-ban is nő volt a porsche és mikor megjelent megállt a levegő. :) Húúú anyám...PORSCHE és ez nem véletlen :))))) inkább spórolj és vegyél egyedül egyet hidd el jobb az úgy. Persze értelek téged is mer én is 10évet vártam mire tudtam venni egy 24-est.... ráadásul a biztosítás sem egy ökör összeg mert vannak kedvező kötelezők 15000-22000HUF/ÉV!!!!! Kb most pontosan nemtudom, de vannak ennél szakavatottabb emberek ebben a témában.
Hát, volt egy ilyen napom, amikor lehetségesnek láttam, bocs.
Amúgy másfelől tényleg nem szeretem, amikor más ül az autóm kormánya mögé. Az autó (pláne sport) mégiscsak nőnemű! Hiszen bele lehet hatolni és lehet neki nyomni:)) Más lehetőleg ne nyomja a nőnemű porschémnak (ha lesz).