Aki a mai edzésen nem volt ott és nem írt alá versenyengedély papírt az legkésőbb szombatig keressen meg és egyeztessünk hogy mikor írja alá. A héten ezeket a papírokat le akarom rendezni hogy hétfőn postára adhassam. Aki nem képes felhívni a 2011-es szezonban nem fog játszani!
Gyere bátran és nyugodtan hozz magaddal másokat is.
Szerdán Nagykállóban, a sportcsarnokban edzünk 19:30-tól
Csütörtökön a régi 4-es iskola tornatermében 18:30-tól
Pénteken, Junior/Utánpótlás elméleti edzés 18:00-tól a Repülőhíd lábánál egy MÁV épületben. Találkozó, ha nem tudod hol van 18:20 körül a Repülőhíd, Kertváros felöli lábánál.
öhm.. helló mindenkinek! Én egy "majdnem17" éves srác vagyok, és szeretnék énis "tigris" lenni... valaki tudna nekem segíteni hogy hogy/hol lehet jelentkezni? Már rég óta fontolgatom, csak ilyen zavaros életben nem jutottam el a döntésig, egészen mostanáig... ha valaki tud nekem segíteni, és visszaír, annak nagyon megköszönöm!
Még 1-2 éve játszottam a Gladiators-ban és most nagy valószínűséggel nyíregyházán fogok lakni, és gondoltam átmennék/átigazolnám magam. Persze még nem ismerem ki magam nyíregyen így, ha tudtok nekem mondani egy edzés helyszínt és időpontot, azt nagyon köszönöm. És persze megkérdezem így előre hogy elkapó/corner kell-e még a csapatba? Ugyanis a gladiatorsnál ezt a posztot töltöttem be, voltam TE, SE, CB, és Safety is.
Ja és még valami, esetleg nállatok még van olyan h felszerelés kölcsönzés? Mert ha nincs akkor természetesen megveszem.
Sziasztok azt szeretném kérdezni ,hogy csak péntekenként lesz elméleti oktatás mert nekem ez a nap nem jó :P Ha szombaton lenne az előnyös lenne számomra köszi ! TigthendGB
Igen, a helyes dátum 06. Közben egyeztettem a kinti cimborákkal és úgy döntöttünk, hogy nem módosítjuk a dátumot és most vasárnap lesz megtartva a Super Bowl!
De örülök, hogy figyeltél!
Nem bánnám, ha sokan lennénk
Szerda találka 13:00-kor az Unicum előtt! Nem elfelejteni a bemutatót!
Edzés!!!
Szerda 19:30, nem 19:00
Csütörtök 18:30 Régi 4-es iskola, az Evangélikus templommal szemben. A bejárat a Luther utca felöli kiskapun keresztül.
Aki igérte a részvételét a Tiszavasvári bemutatóra annak jelezném, hogy 2011.02.02-án, szerdán 13.00-kor gyülekező az UNICUM előtt. Mindkét mezt hozzátok. Köszi.
Azok a játékosok akiknek adtam sportorvosi engedélyhez papirt legkésőbb csütörtökig csináltassák meg az engedélyt hogy fel tudjam vinni a szövetségbe vasárnap!