Valóban így van, jól hallottad, tulajdonképpen Norton és Watts uralja az egész képernyőt, rájuk épül a film! Szóval megnyugodhatsz, Ed majdnem az egész kétórás műsoridőt végigjátssza! ;)
Eredeti nyelven sikerult beszereznem,hasznalt allapotban...
Probaltam ide linket beilleszteni,de nem sikerult...A bookonline.hu oldalan
kaphato a konyv magyarul. Somerset Maugham:A szines fatyol,internetes ar:1760 Ft
Ha jol emlekszem magyar online antikvarumban is lattam eredeti nyelven,de sajnos nem tudom megmondani,hogy pontosan hol. Nem tudom te melyik valtozatot szeretned,de biztos hogy ha rakeresel sikerul beszerezned. Nekem nagyon tetszett a konyv, igaz Edward Norton karaktere a konyvben elegge hatterbe szorul,de azt olvastam,hogy a filmben sokkal hangsulyosabb mint a konyvben...szoval remelem latok majd eleget belole a moziban.
Majd játszom a **x magazin filmes játékán,és nyerek ingyen mozijegyet, meghívlak rá ;-)) Sikerült a Zuhanórepülésre is beküldenem a helyes választ ,és hétfőn megyek mozizni:-P
Én még nem olvastam a könyvet!!De szívesen megtenném! Magyarul,vagy eredeti nyelven sikerült hozzájutnod?? A film nagyon szép,bár ezt már írtam egyszer! :) Októberben találkozunk a moziban
Bár én nem olvastam a könyvet, de annyit elárulhatok, hogy egy igazán minőségi munkát raktak le az asztalra a film készítői! Ennél többet sajnos nem mondhatok....még! ;)
Egy jó, és egy rossz hír a Painted Veil háza tájáról: A jó hír, hogy megvan a film magyar címe (nyilván sokan már sejtik): az alkotás A színes fátyol címen fog futni a mozikban. A rossz hír viszont, hogy a megjelenése a korábban leírtaktól eltérően nem szeptemberben lesz, hanem október elején!
Addig talán még féllábbal is kibírják azok, akiknek még nem volt szerencséjük eddig a filmhez! :)
Ha minden igaz, a Colin Farrell és Ed Norton főszereplésével készült rendőrdrámát, a Pride and Gloryt 2008. március 14.-én mutatják be az Államokban. Hogy idehaza mikor ér azt még nem lehet tudni!
EN arrol, hogy milyen konyvek voltak ra hatassal gyerekkoraban:
When I was very young I loved Dr. Seuss more than anything. I probably learned to read through his books. I loved the way he played with words and I still do. I read those books to kids all the time. Many books had an enormous impact on my imagination and my sense of the world. I loved a series of five books by Susan Cooper called The Dark is Rising. They were very mythic and engaged my fantasy that a young person could look normal on the outside but could be more powerful than people realize. I think they were for me what Harry Potter is to a lot of kids now. I loved Madeline L'Engels series A Wrinkle in Time for much the same reason. I still think about those stories.