"akkor is többet érek embeileg, mint ti ketten együtt"
Ezt nem értem!Mi az, hogy "embeileg"?
De ha jól értem, akkor te egy hozzászólásban le "hülye buziztad" magad?
Nincs gondom a homoszexuálisokkal(talán épp ezért nem is használom a "buzi" szót, mint te.Tudod: tisztelet embertársaink iránt, legyenek bármilyenek is...stb. stb.Remélem erről már te is hallottál), de a hülye embereket nem szeretem.Márpedig Attila,kedves, egyetlen ,édes jó "barátom" te saját elmondásod alapján bizony az vagy!
Szeretném leszögezni, hogy nekem semmi bajom azzal, ha buzi vagy. Én mindig meglepődöm ha megtudom valakiről, de aztán továbblépek. Ennyi. Ha vállalod, az a te döntésed egyedül...
az, hogy engem fikázol és lucifert még megértem, de azt nem tudom mi bajod van runnéval.nem is szólt hozzád amiótta itt vagy.vagy csak szeretnéd őt is provokálni?
Azért nem látod a fórum szabályzatát, mert nincs. (legalábbis amíg nem muszáj)
Bármiről beszélgethettek, amiről szeretnétek, a Corrtársak topikban. A másikban is, de ott ha lehet csak a Corrsról. Így megoldható, hogy 1 közösség legyen, de ha vkit nem érdekelnek pl csak a Home-os kritikák/információk, akkor csak azt a topikot olvassa, de a lehetőség ott lesz hogy a többibe is belenézzen.
Gondolom vagyunk annyira értelmes emberek, hogy nem fogjuk egymást anyázni, így remélem hogy a moderátoroknak sem nagyon kell majd dolgozniuk. Max esetleg csak annyit hogy ha vki véletlen rossz topikba írt, akkor utána azt át tudják helyezni a jó helyre.
Ha bármilyen kérdés van, írjatok. (Ha lehet már oda :)))) )
Elindult oldalunk saját fóruma, amelyen mindenki kifejtheti az együttessel kapcsolatos észrevételeit, elmondhatja pozitív illetve negatív véleményét, ötleteit az oldallal illetve a fórummal kapcsolatban, vagy egyszerűen csak beszélgethet egy jót a Corrtársakkal.
Kérlek benneteket, hogy ésszerűen nyissátok a topikokat, hogy elkerülhessük a témák keveredését.
Bízom benne hogy az új fórum elnyeri tetszéseteket. Remélhetőleg kicsit jobban összekovácsolja a Corrtársakat, és ezentúl itt fogjátok megbeszélni amit eddig különböző fórumokban tettetek.