most nem érdeklődtek, anyu akkor ért haza a dokitól, apu fát vágott...:)) pedig tényleg szokták kérdezgetni, de titokzatos maradok mindig...:) ez persze nem meglepő nekik, mindig ilyen voltam szinte...:)))
bízzunk, édes, jaj, úgy sajnáltam szegényt, mikor ott feküdt altatás után, magatehetetlenül...:( volt pár pici cica is, istenem, de szépek voltak!!:) az anyukájukat tartották benn, megfigyelés alatt, persze, hogy ezt is megkérdeztem!!:))
így igaz, kedvesem...sajnos, húgomék mindketten dolgoznak, anyu Atival...nem tudnak rá mindig figyelni, sajnos... s ő persze, mohó, s mindent enne...:))
na, ez jó hír:) remek, de azért én felásatnám a szomszéd kertjét, vagy esetleg adhatnátok egy kutyát ajándékba neki, Lokinak lenne a haverja, és akkor fütyülne a csontokra:)
Szia, édes!:) Igen, megvizsgálták, szegényt megint el kellett altatni és "kimosni", de mire hazaértünk, az autóban már éledezett!:)) Jól van, szerencsére!:)) Virgonckodhat, igen, de pár napos diéta jön neki!!:)) Ugye, tudod, hogy megint mennyire meghatott a kedvességed és a figyelmességed...?:)Főleg, mert kb. ebben az időpontban vizsgálták, kezelték...:)
hidd el, sokáig fog, ha sokáig élvezhetem még társaságod...:)tudom, ez nem az a topik...de....nem tudlak nem szeretni...nem is akarlak, de nem menne...nem ismerek hozzád hasonlóan édes, magával ragadó lányt...köszönöm Neked, ezeregyszer is!!! Loki a neve és köszönöm, hogy gondolsz rá is...:)))) szia, drága Szilvia, köszönöm szépen én is Neked a játékot!!:))
helyes, csak tartson sokáig:) most lépek kicsit, szia, köszi a játékot, kutyust viszed? megőrülök mi a neve, nem Lokni, hanem ?:) gondolok rá szegényre!!