Keresés

Részletes keresés

neszojjabe Creative Commons License 2006.01.07 0 0 617

mikor jáccotok árpiék ellen???

jah,hát ronaldinhot hagyjuk,ő más dimenzóban jáccik...

jah a tengely!!!(emlékezz Maráz coach-ra Tomi:-))) hát nem hiába van a legnagyob  szerepük a szűrő,ütköző,favágó,izomagyú középpályásoknak!

de való igaz,felesleges egy lapon emliteni ranaldinhót és lampardot...egyébként meg ki maradna ki a csapatból?xavi?marquez?vagy eto'o?...ááá,najó lenne helye,nem azt mondom,de csak támadni nem lehet egy meccsen...ezért nem lenne semmi értelme  (monnyuk) egy gerrard,lampard,ronaldinho,Szabó D. -utálom:-))) középpályássornak...

na viccet félretéve,fő a boka!

Előzmény: crack (615)
Nicole3 Creative Commons License 2006.01.07 0 0 616
 "szerelned-ütköznöd-passzolnod-lőnöd-bedobnod-fejelned-büntetőznöd-futnod-cselezned" hát...erre nem tudok mit írni, mert amit írnék, az talán nagyképűnek látszana...   úgyhogy inkább nem....
Előzmény: crack (615)
crack Creative Commons License 2006.01.07 0 0 615

Kedves Dániel sporttárs le tetszett maradni a meccsünkről, hétfőn Árpiék vs Hermannék csapnak össze (ott leszek), mi csütörtökön kezdtünk (8-1 -es siker a 11. F ellen). vagy 2 hét múlva hétfőn játszunk? mivan???!!!:)

Lötyög a boka és nincs húzása a lövésnek, arról nem is beszélve hogy arra megy a labda amerre a szél fújja, ez az általános. ha már Ronaldinhót emlegettétek előttem, senki se gondolja hogy villogna egy olyan labdagyűjtő-tengely nélkül (egyéniségekre-épülő-csapatjátékos-taktikus-focci), mint pl Xavi vagy Marquez. akit most felháborítottam, számolja a R. ütközéseit+szereléseit egy szimpla Barca meccsen, hát kínos. De őt azért szeretjük, mert hátulról ráfestik a lábára a labdát, aztán 40 m-re a kaputól csinálj amit akarsz!, mert face-to-face ő a király. Ezért komikus Lampardot és R.-t összehasonlítani. Más szerepkör, más mentalitás. Mind2 szenvedne a másik csapatában, a jelenlegi játékrendszereket figyelembevéve.

node vissza is a tehermentesítéshez (látom tetszik a szó). Ha nem kéne egyszerre szerelned-ütköznöd-passzolnod-lőnöd-bedobnod-fejelned-büntetőznöd-futnod-cselezned egy meccsen, könnyebb lenne. de ezt te is érzed, sztem. szar dolog 4 emberre rávezetni a lasztit, egyik úgyis odakotor. és ezen csak a társaid segíthetnek. még én sem a paranormális-erőátvitelemmel a nézőtérről. majd meglátod hogy jövőre már 8-an rontanak rád egyszerre ha csak a kapu felé villantod gyilkos tekinteted. ööö...gyilkos...szóval...érted...felejtsd el. a kapusnak gyilkos. najó ez szar. ebből nem húzom ki magam.

egyébként a lányfociban már én is többet látok, mint a fiúban. jövőre már nem is kell fiú HB!!! lehet szavazni, áhh nem is érdekel, már megszavaztam.

.t.

Előzmény: neszojjabe (611)
Nicole3 Creative Commons License 2006.01.07 0 0 614
Tomi erre a tehermentesítésre kiváncsi lennék, hogy is gondoltad....:)  mert ez tényleg érdekel:))
Előzmény: neszojjabe (612)
neszojjabe Creative Commons License 2006.01.07 0 0 613
nade ne dicsérjük ennyire,mert a harmadik helyért meg már csak a cipőjét küldi majd be...
neszojjabe Creative Commons License 2006.01.07 0 0 612
jah,hát nem tom mi lenne azzal a csapattal,ha tehermentesiteni akarnád Nicole-t...lehet h valaki felismerné a dolgot,és gyorsan megtanulna focizni...hihihihhihi...ha csak feleennyit csinál,akkor is magasan ő a legjobb...
neszojjabe Creative Commons License 2006.01.07 0 0 611

a birósporttárs is büntetőpárbajt akart látni...hahaha!!! és mehetett volna még télleg a meccs,mert nem volt 40 perc a játékidő.meg a sok sérülés meg egyebek miatt sokat állt a játék...mekkora lett volna 43kor befújni egy hetest nicole-éknak,aztán már dörzsölhettük is volna a tenyerünket Tomi...!!!

de hát ha Nicole nem megy előre,sosem lesz 9.b-s gól...monnyuk ahogy láttuk,elég ha csak a félpályát megközelíti:-))) de tény,jobbak voltak Rékáék...jah,Encsi is nagy volt...jövőre leigazoljuk Nicole-t,aztán nem kell szenvednie...majd belőle is gólkirályt csinálunk...hahahahahahahaha

igazad van Tomi,nagyon sok lány azért nem tud rendesen rúgni,mert laza a bokájuk,és nem támasztanak ki rendesen...monnyuk ezért jó a kéziscipő,mert azzal oan csőrösöket lehet küldeni hogy hajjaj... nah mind1!szal lányok tessék megtanulni feszesen tartani a bokátokat vagy vegyetek kéziscipőt:-)))

majd hétfőn megláttyuk Boros T. hogy csinálja a bokamozdulatokat,aztán koppintjuk!

jah,ennyi:-)))

Előzmény: crack (609)
Nicole3 Creative Commons License 2006.01.07 0 0 610

Kedves Crack!

Először is, ezt írtad:   "Nahát itten engemet most nem fognak szeretni."    ezt rosszul gondolod...ez a Te véleményed, ez miatt senki nem fog Rád "haragudni"!

Örülök, hogy hozzászóltál a témához, és Én  vmilyen szinten igazat adok neked! a meccs tényleg nem volt túl színvoalas... de ha a lány meccseket megnézzük, akkor ez a meccs benne van a 3 legszínvonalasabb meccs között!  

Talán Én is "jobban" örültem volna, ha azt a helyzetet belőttem volna, amikor már a Rékát is kicseleztem..  de nem vagyok tökéletes, nem vagyok jó "focista", és persze nem lehet minden helyzetet belőni.... a második ziccerrel nem igazán értek egyet...sztem az nem volt olyan nagy helyzet, Réka ügyesen jöt ki a kapujából, jó időben...Nem igazán volt esélyem belőni, túl közel voltam a Rékához, és mellettem még ott volt ha jól emlékszem az Encsi... (de ez  lényegtelen)

abban teljesen igazad van, hogy sokkal többet ér, ha van a csapatban 3-4 labdabiztos emberke, akik tudnak játszani...  

Őszintén a második félidő végére eléggé elfáradtam, és a lábam is fájt... sajnos most ennyit tudott a csapatunk, ezzel kell elégedettnek lennünk...  de ha úgy nézzük, vagyhát legalábbis Én úgy érzem, hogy nem rossz 9.esként a 3.helyért játszani...  persze ez az Én kis véleményem:)

És ezt a mondatod légyszi fejtsd ki egy kicsit..:   "N.-t meg tessék tehermentesíteni a pályán mert elszikkad  ez a nagy tudás, vagy mifene. ahogy tegnap is sok ment belőle a lecsóba"   tehermentesíteni...???  erről  a mondatodról légyszi írj pár sort..:)  előre is köszi:)

Előzmény: crack (609)
crack Creative Commons License 2006.01.07 0 0 609

Nahát itten engemet most nem fognak szeretni.

Sajnos az Eurosport válogatás enyhén szólva szubjektív. Kb a 15. hely környékén volt tavaly 3 olyan holland-belga-francia gól, ami egyértelmű hogy azért nem került följebb, mert nem 15 kameraállásból rögzítették. ennyi. és nem BL vagy spanyol gól volt. (hol voltak az angol(gól)ok és olaszok?:))

na ezért pláne nem szeret majd senki: szerintem a brutális izgalmak ellenére (üvöltöttem-sikajtottam) nem volt színvonalas meccs. Nicole nagy előnye h nem lötyög a bokája szóval az ilyen gólokból kedves közönség még látni fogunk néhányat. Én jobban örültem volna ha azt a két ziccert (mind2t magadnak csináltad meg persze) lövöd be inkább, mert nektek szurkoltam (najó a büntetőpárbajnak, naná)! Kicsit szenvedős a játékod, mert nincs játszótársad. Neked kell összegyűjteni a lasztikat, és megjátszani is azokat, elképzeltem mondjuk egy Encsi-Nicole párost valamelyik csapatban, sokkal lazábban menne a foci és ennél is jobban. Így kicsit görcs...ez a meccs a tipikus egy fecske nem csinál nyÁRT prototipusa volt, csapatabb-csapat volt volt az AB, ezért nem az számít ha van egy félpályárólgóltbaszó csatárod hanem 2-3 labdabiztos, 10-ből azért 3-4 gólt bevállaló leányzó.

Nálam a meccs arcai egy "settenkedő, lopakodó" álnéven futó szőke leányzó made in elsős team, és asszem ugyanott "orsika" (csak így nemecsekesen kicsisen). a neveket Kővári G. barátommal alkottuk, majd évek múltán vmelyik képregényben feltűnik az alakjuk, türelem.

A meccs embere (elfogultság nélkül) az Encsi. nem a szép gól miatt, az olyan mellékes. Embertelen védőmunka, ő az, aki egygólos vezetésnél egyedüliként bekkelt hátul, felszántotta a pályát, hozta a szokásosat (najó elfogult vagyok).

Távol álljon tőlem a bántás tényállása, de a bíró sporttárs beígért nekem egy büntipárbajt, kösz, pedig nem sokat kérek.:) N.-t meg tessék tehermentesíteni a pályán mert elszikkad ez a nagy tudás, vagy mifene. ahogy tegnap is sok ment belőle a lecsóba. (((pedig olyan szépen kidolgozta a helyzeteket, brühühü:((  ))

.t.

anna40909 Creative Commons License 2006.01.07 0 0 608
:)
Nicole3 Creative Commons License 2006.01.06 0 0 607
:))   hallod...menjünk át a dühöngőre...mert ...:)  
Előzmény: mlilla (606)
mlilla Creative Commons License 2006.01.06 0 0 606
hát igen... a számból meg a kezemből vetted ki ezt :D
Előzmény: Nicole3 (604)
mlilla Creative Commons License 2006.01.06 0 0 605
jujj... ezért lehet hogy kivágnak a fórumról.. tényleg kezdek elbanderkásodni:D
Előzmény: Nicole3 (603)
Nicole3 Creative Commons License 2006.01.06 0 0 604

:)   húúú Lilla..  gratulálok!!    de azért az áldott jó szívem..:)

Előzmény: mlilla (602)
Nicole3 Creative Commons License 2006.01.06 0 0 603

:)

Előzmény: Nicole3 (599)
mlilla Creative Commons License 2006.01.06 0 0 602
00:00:07 :D
mlilla Creative Commons License 2006.01.06 0 0 601
hááhááá mégse kettő :D
mlilla Creative Commons License 2006.01.06 0 0 600
ééés megszabadultok tőlem
Nicole3 Creative Commons License 2006.01.06 0 0 599
hehe
Előzmény: mlilla (597)
mlilla Creative Commons License 2006.01.06 0 0 598

már csak 2 hülye hozzászólásom

mlilla Creative Commons License 2006.01.06 0 0 597
és gondolom tudjátok h kell nekem a 600. hozzászólás
mlilla Creative Commons License 2006.01.06 0 0 596
akkor nem kéne ide nyitni egy dühöngőt is?
mlilla Creative Commons License 2006.01.06 0 0 595

jah de ide nem szabadna sokat írni nem?

mlilla Creative Commons License 2006.01.06 0 0 594
jujj lemaradt a többi része :$
mlilla Creative Commons License 2006.01.06 0 0 593

és

Nicole3 Creative Commons License 2006.01.06 0 0 592
:))  hát hallod... annyi mindent mondtam nekik...és annak a negyede sem sikerült:(    szóval...:)
Előzmény: Acsbar (589)
mlilla Creative Commons License 2006.01.06 0 0 591
igen... az EUSPORT az a világ legjobbja, imádom ott nétzni a meccseket, bár ez most nemtom h h jön ide, de gondoltam közlöm veletek:P :D
Előzmény: Nicole3 (590)
Nicole3 Creative Commons License 2006.01.06 0 0 590

jólvan.... nem követem az Eurosport válogatását, csak néha:))   de tök mind1:)

Előzmény: Acsbar (587)
Acsbar Creative Commons License 2006.01.06 0 0 589
Hoppá, előbújt belőled a taktikus is. Nagyon profi...:) Csak ámulok és bámulok.
Előzmény: Nicole3 (583)
Nicole3 Creative Commons License 2006.01.06 0 0 588

:))   húú...ha Réka feljön...mennyi dícséretet fog látni:))    persze megérdemli..:)      jahh...és Réka:  Én mondtam az első félidő után, hogy lesz még jobb lövésem is;)  amit ígérek, betartom...;))))  

Előzmény: mlilla (585)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!