Maradni maradtak, az biztos. De amilyen játékos volt a 90-es években meg a 2000-es évek elején, meg amit átélt a vesegondjai miatt... És maga az, hogy még most is ott van. Plusz azért az elmúlt 10 év top 5 centerében simán benne van szerintem.
Jó, ma már padot koptat, lassabb, és nem az a játékos, aki még anno Sydneyben is pattogtatott a Team USA-ben meg a Heatben évről évre 20 pont körül-felett, de hasznos, jó cseréje Shaqnek. Szerintem sokkal inkább rászolgálna, mint Payton, őt valahogy sosem szerettem, de hát ha nyer a Miami, akkor neki is meglesz. :D Shaqnek meg már van elég amúgy is. :DDDD Wade-del az természetes, hogy ők ketten adják ennek a mai Heatnek a legtöbbet, és esetleg néha még Jason Williams felér melléjük. Wade szerintem igazi győztes alkat, a képességei alapján egyértelmű, hogy nem is csak egy gyűrűre szolgál majd rá, szerintem lesz lehetősége arra, hogy majd a jövőben többért is játsszon. (Shaq nélkül azért majd nehezebb lesz neki, de ki tudja mit hoz a jövő. :D) Na de csak nyerjék meg ezt egyelőre. :-)
kivancsi vagyok, vajon shaq tudjae majd hozni a régi formalyat, szerintem ige, gogo miami,
amugy nemtudom mi bajotok van a german fenegyerekkel. Amcsik osszetennék a kezüket ha ilyen testfelépétésű fekáik ilyen technikai tulajdonsagokkal rendelkeznének.
Számomra, ha az egész NBA-t nézzük, nincs unszimpatikusabb ember (nem csak tulajdonos, hanem ember), mint Mark Cuban, és nincs unszimpatikusabb játékos, mint Nowitzki.
A Heat meg húzza be, mert Zo-nak például már nagyon kijárna az a gyűrű, na jó, főleg a múlt tükrében, de szerintem nagyon megérdemelné.
Szerintem senki nem vette komlyan, h a sérülésektől hemzsegő Suns döntős lehet. Már ez is emberfeletti volt. Majd jövőre viszont...ha Stoudemire vissza tud állni normálisan, etc, akkor lehet döntő. Talán.
grat a Miaminak. ezt nagyon megérdemelték. most kezd csak egyre jobban idegesíteni, hogy a Spurs kiesett, mert asszem a Heat elleni döntőt behúzták volna.
Baz'meg, kiesett a Detroit:(( Monnyuk meg is érdemli, a korábbi meccseken néztem, hogy ezt a csapatot senki se tudja majd megállítani a végéig, erre a végére úgy összezuhantak, mint a kihűlt szar. Vajon Flip Saunders egy irtóztatóan nagy seggfej, vagy valami más történt a csapattal?
"Egyebekent ebben az idenyben 4-0 a merlegunk az elimination game-k tekinteteben, ami nemi bizakodasra adhat okot."
Ha rosszabb lenne, már kiestek volna és senki nem beszélne róluk. :) Mindig van akinek jó a mérlege az elimination game-ekben, de előbb-utóbb (majdnem) mindenkinél változik ez. :)
Azert eleg durva lenne a 3 hetmeccses sorozat. De remeljuk osszejon. Szerintem ilyen meg nem nagyon volt. Boris Diaw az nyilatkozta, hogy akkor jatszanak jobban, mikor mar a a falhoz szoritottak oket. Legyen igaza. Egyebekent ebben az idenyben 4-0 a merlegunk az elimination game-k tekinteteben, ami nemi bizakodasra adhat okot.
Mert a Dallas sajnos sokkal jobb a Lakersnél :) Persze én hiszek benne, hogy sikerülhet, de tudom, hogy reálisan nézve erre minimális az esély. Egyébként is nehéz lenne, hát még ebben az egészségügyi állapotban (és itt most nem is a hiányzókra gondolok). Mindenesetre ma hazai pályán nyerni kell, legalább ne saját közönség előtt bukjunk el, nem lenne illő ehhez a playoff runhoz:)
Tényleg nem volt egyértelmű :) A Heat természetesen.
A Suns nem igazán fekszik a Miaminek, így meglepne, ha simán lelépnének. Riley az idei második meccs után mondott valami olyasmit, hogy már 4-5 meccset játszottunk ez ellen a csapat ellen és még nem tudom, hogyan lehet megállítani őket (idén ugye mindkétszer nagyon simán csaptuk meg őket, tavaly 1-1 volt, de mindkétszer nagyon sokat dobtunk nekik, Miamiban ők még többet:). TP-nek :) Shaqet megfogni nem tudja a Suns, viszont egész meccsen futtatja, ami neki a legrosszabb.
Mindenki tudta, hogy jó a Heat, de ez a Pistons nem az a Pistons volt. Nélkülük egyértelműen a Miami a legjobb csapat keleten és ha a Dallas jut döntőbe, simán meg is nyerik.
Yeeeaaahhh!! :) Na véééégre, erről beszéltem!! :DD Na de mostmár remélem a kétkedők véleményét is megváltoztattuk! Wade-ék történelmet írtak, és mostmár mindenki tudja hogy keleten a legjobb csapat a Miami!! :)