Keresés

Részletes keresés

redboybeach Creative Commons License 2005.11.01 0 0 235

Sziasztok!

Most sikerült végig néznem a 1 és a 2. év adott. Nagyon tetszet az összes részés a lig várom a folytatását. Valaki meg tudja -e mondani hogy a 3. évadba lesz-e a Hawkgirl?

Köszi sziasztok

redboybeach

JL rajongó Creative Commons License 2005.10.21 0 0 234
JL rajongó Creative Commons License 2005.10.14 0 0 233
opcsi_gyuri Creative Commons License 2005.10.10 0 0 232
JL rajongó Creative Commons License 2005.10.10 0 0 231
JL rajongó Creative Commons License 2005.10.10 0 0 230

És itt egy kép a kis Dianáról.

Meg egy - szerintem - elég látványosan elkészített JL-es oldal címe: http://justiceleague.warnerbros.co.uk/container.html

opcsi_gyuri Creative Commons License 2005.10.07 0 0 229

Hali!

Emlékszem arra a klipre.

A filmrészletek a Ghost in the Shell, vagyis a Szellem a kagylóban című kult-mangafilmből vannak, amiből volt egy egész estés film is - az m2 nyomta le nem is olyan régen -, de alapból egy sorozat, amiből egész véletlenül van is 3 részem japán nyelven, angol felirattal, és mondhatom skacok, neki van az egyik legállatabb főcímzenéje, amit valaha hallottam: Origa - Inner Universe. Mindenkinek ajánlom, mert istenetelenül jó kis másfél perc.

A Boomerang elvileg a CN egyik alcsatornája, amit áll. az upc-kábelen vagy műholdon lehet nézni, magyarul vagy angolul.

Én is egy haveromtól hallottam a Batman-projektet, de elmondása szerint még nem látta, mert Scooby Doo van a helyén. Talán majd később?...

Gyuri

Előzmény: JL rajongó (228)
JL rajongó Creative Commons License 2005.10.07 0 0 228

Hát Mangának elég hitvány az a Bédaman. Bár egy igazi mangát szívesen megnéznék egyszer (de azt sem a JL helyén), ilyenekből még csak képeket láttam, meg videóklipben is (nem tudom, hogy láttad-e a King of my castle című számot régebben valamelyik zenecsatornán - azt hiszem, az előadója a Wamdue project - , na annak valami manga-rajzfilmből csinálhatták a klipjét).

A Boomerang nevű csatornáról még nem hallottam, de nemrég mutattak pár részt a Batman of the future-ből is. Volt valami szavazós dolog a Toonami-rajzfilmekkel, és a szavazás nyertes rajzfilmjéből leadtak 1-2 órányi részt hétvégén (azt hiszem, szombaton). Nem tudom, hogy ez van-e még, de arra emlékszem, hogy nemrég pont a BotF-t jelentették be győztesnek.

Előzmény: opcsi_gyuri (224)
JL rajongó Creative Commons License 2005.10.07 0 0 227

NAGY HÉRA !!!

Előzmény: opcsi_gyuri (225)
opcsi_gyuri Creative Commons License 2005.10.06 0 0 226

na, és akkor még egy kicsi! :)

opcsi_gyuri Creative Commons License 2005.10.05 0 0 225
na, és akkor tessék pár kép, amiket ígértem :)
opcsi_gyuri Creative Commons License 2005.10.05 0 0 224
Én is láttam a tegnapi manga-zagyvát, mert kíváncsi voltam, vajon a cn lenyomja-e a JL 3-4. szetzonjait, avagy megint szívunk.
ezek szerint utóbbi, bár ki tudja, talán majd utána... vagy hétvégén...
úgy tudom a már CN-en is vetített Batman-szériát a Boomerang-nevű csatorna tervezi leadni, de hogy ez a magyar vagy az amcsira vonatkozik-e, az rejtély.
Én mondjuk örülnék, ha ismételnék pl. a batman of the future-t, de van rá esély, hogy DVD-n is megjelenik. talán...
Gyuri
JL rajongó Creative Commons License 2005.10.04 0 0 223

És itt van ez is: http://www.jlanimated.com/

Zömükben ezekről csipegettem le a képeket (érdekes, hogy az "Új link"-be beszúrva nem jelenítette meg a címet, még valamikor az elején kipróbáltam pedig).

A másik: érdekes logikája van a CN műsorszerkesztőinek, hogy tegnap a Bédaman című baromságot kezdték el a JL helyett, holott abból már csak a Joker paklija két része, meg az Orbitális átverés három része volt hátra, tehát ez az összesen öt rész pont kitöltötte volna ezt a hetet, mármint a hétfő-péntek időszakot, amikor szokott lenni. Azt hittem, nemrég emiatt vágták közbe a Liga létrehívása egy részét, hogy így jöjjön ki a dolog a végére, de úgy látszik nem. :-/ :-(

Még szerencse, hogy ezek a részek már megvannak DVD-n, hála Gyurinak. Úgy örülök nekik.

Talán ha lefut ez a Bédaman, vagy más rajzfilm a Toonamiból, akkor újrakezdik a JL-t , esetleg az eddig még le nem vetített szezonokkal.

Starcrossed Creative Commons License 2005.10.03 0 0 222

Ez a Watchtower.com nagyon biblikus felfogású megjelenítése a JL-nek :-)

Nem a http://jl.toonzone.net/ -re gondoltál?

Előzmény: opcsi_gyuri (220)
redboybeach Creative Commons License 2005.10.03 0 0 221

Szia Gyuri!

Rendben van csináljad a lemezeket már nagyon várom őket.

Apropó nekem a kedevencem superman és batman.

Esetleg a supermanről vagy batmanről nincs rajzfilmed?

Amugy nagyon szeretem a ligát és a tagjait.

opcsi_gyuri Creative Commons License 2005.10.03 0 0 220

hahó!

esküszöm, fogok feltölteni új képeket, mert van dögivel, de addig is nézzétek meg a www.watchtower.com-ot, ami egy JL-es oldal és nagyon állat.

Gyuri

JL rajongó Creative Commons License 2005.10.03 0 0 219
redboybeach Creative Commons License 2005.10.02 0 0 218

Szia Opcsi Gyuri!

Ne haragudj hogy levelemmel zavarlak de már jó pár hete nézem néha a sorozatott amikor van idöm. De az a baj hogy nem tudom nézni az összeset mert sokat dolgozok. Az a kérdésem meg a tiszteletbeli kérésem feléd hogy olvastam hogy az összes rész meg van neked és azt szeretném tudni hogy hogyan tudnék hozzá jutni töled ha nem volna neked gond.  Ha nem a forumba irod nekem akkor a freemailémre is küldhtsz levelet és akkor ott meg tudnánk beszélni.

Elöre is köszönöm a kedveségedet

redboybeach    email cimem:redboybeach@freemail.hu

opcsi_gyuri Creative Commons License 2005.09.27 0 0 217

Hali.

Köszi, megjött a pénz is.

Majd töltök fel újabb WW és Hawkgirl fan artokat, de előbb még el kell hoznom őket otthonról.

annyit azonban elmondhatok, hogy ismét sikerült igen színvonalas alkotásokat leszednem a netről.

Folyt.köv. nemsokára.

Gyuri

JL rajongó Creative Commons License 2005.09.27 0 0 216
JL rajongó Creative Commons License 2005.09.22 0 0 215
JL rajongó Creative Commons License 2005.09.20 0 0 214
JL rajongó Creative Commons License 2005.09.20 0 0 213
Nagy Héra! (Ez a B. T. monogrammú illető elég tehetséges rajzoló. Persze a többi se rossz.)
opcsi_gyuri Creative Commons License 2005.09.19 0 0 212

Sőt Sőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

opcsi_gyuri Creative Commons License 2005.09.19 0 0 211
Sőt!
opcsi_gyuri Creative Commons License 2005.09.19 0 0 210

Oké, akkor csinálom a lemezeket, és küldöm őket.

Na de most tessék kapaszkodni, mert olyan képeket nyomok fel, hogy berosáltok! :)

Gy

JL rajongó Creative Commons License 2005.09.19 0 0 209

Szia Gyuri! Az a négy rész kellene még, amit írtam a levélben. Úgy jó, ahogy a múltkor is átírtad. Ezek a kedvenceim, ezeket mindenképpen szeretném, hogy meglegyenek (nálam néha elég rossz szokott lenni a CN-on a zene, meg van úgy, hogy elmegy a kép, pár másodperc feketeség, aztán jön vissza, persze kihagyással. Szerencsére a te felvételeid jól sikerültek). A többit remélem már magam is fel tudom venni, ha minden igaz, már jövő hét hétfőjétől.

Kicsit meglepődtem, amikor most ismét az elejétől (pontosabban: a legelső harmadik részétől) kezdték vetíteni, de így legalább fel tudom venni majd a köztes részeket is (úgy látszik, gondolt rám a CN szerkesztősége :-) ).

Előzmény: opcsi_gyuri (208)
opcsi_gyuri Creative Commons License 2005.09.18 0 0 208
Rajongó, megint ismétlik a CN-en az 1-2. szezonokat, így ha nem annyira sürgős, vagy olcsóbban akarod megúszni a kért részeket, akkor inkább vedd fel a tévéből. Ha nem akarod, akkor tudom küldeni majd a részeket DVD-n, ahogy a múltkor.

Gyuri

Ui: majd fogok fellökni néhány új képet, amit nemrég találtam: baromi jó skiccek Lois Lane-ről, WW_ről és Hawkgirlről FÜRDŐRUHÁBAN !!!!!!!!!!!!!!! Csak most nincs itt a pendrive-om...

JL rajongó Creative Commons License 2005.09.16 0 0 207
A másik, akit bírok, az Batman:
Előzmény: JL rajongó (200)
JL rajongó Creative Commons License 2005.09.13 0 0 206
Végre kiderült, ki ez a szőkeség: "Fekete Kanári", valódi nevén Dinah Lance.
Előzmény: JL rajongó (162)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!