Nagyon tetszik a Justice League: állati jó zenék, eltalált szinkron (szöveg és hang terén is), gyönyörű rajzok (persze a leggyönyörűbb Diana hercegnő [Wonder Woman ] és Hawk Girl ;-) ), akciók és érzelmek, rokonszenves főszereplők, akik a kitartást,összetartást, mások és egymás segítését példázzák... szóval szerintem jócskán kiemelkedik a többi mostani rajzfilm közül.
Már párszor végignéztem, de nem tudom megunni. A JL a kedvenc rajzfilmem!
Most sikerült végig néznem a 1 és a 2. év adott. Nagyon tetszet az összes részés a lig várom a folytatását. Valaki meg tudja -e mondani hogy a 3. évadba lesz-e a Hawkgirl?
A filmrészletek a Ghost in the Shell, vagyis a Szellem a kagylóban című kult-mangafilmből vannak, amiből volt egy egész estés film is - az m2 nyomta le nem is olyan régen -, de alapból egy sorozat, amiből egész véletlenül van is 3 részem japán nyelven, angol felirattal, és mondhatom skacok, neki van az egyik legállatabb főcímzenéje, amit valaha hallottam: Origa - Inner Universe. Mindenkinek ajánlom, mert istenetelenül jó kis másfél perc.
A Boomerang elvileg a CN egyik alcsatornája, amit áll. az upc-kábelen vagy műholdon lehet nézni, magyarul vagy angolul.
Én is egy haveromtól hallottam a Batman-projektet, de elmondása szerint még nem látta, mert Scooby Doo van a helyén. Talán majd később?...
Hát Mangának elég hitvány az a Bédaman. Bár egy igazi mangát szívesen megnéznék egyszer (de azt sem a JL helyén), ilyenekből még csak képeket láttam, meg videóklipben is (nem tudom, hogy láttad-e a King of my castle című számot régebben valamelyik zenecsatornán - azt hiszem, az előadója a Wamdue project - , na annak valami manga-rajzfilmből csinálhatták a klipjét).
A Boomerang nevű csatornáról még nem hallottam, de nemrég mutattak pár részt a Batman of the future-ből is. Volt valami szavazós dolog a Toonami-rajzfilmekkel, és a szavazás nyertes rajzfilmjéből leadtak 1-2 órányi részt hétvégén (azt hiszem, szombaton). Nem tudom, hogy ez van-e még, de arra emlékszem, hogy nemrég pont a BotF-t jelentették be győztesnek.
Én is láttam a tegnapi manga-zagyvát, mert kíváncsi voltam, vajon a cn lenyomja-e a JL 3-4. szetzonjait, avagy megint szívunk. ezek szerint utóbbi, bár ki tudja, talán majd utána... vagy hétvégén... úgy tudom a már CN-en is vetített Batman-szériát a Boomerang-nevű csatorna tervezi leadni, de hogy ez a magyar vagy az amcsira vonatkozik-e, az rejtély. Én mondjuk örülnék, ha ismételnék pl. a batman of the future-t, de van rá esély, hogy DVD-n is megjelenik. talán... Gyuri
Zömükben ezekről csipegettem le a képeket (érdekes, hogy az "Új link"-be beszúrva nem jelenítette meg a címet, még valamikor az elején kipróbáltam pedig).
A másik: érdekes logikája van a CN műsorszerkesztőinek, hogy tegnap a Bédaman című baromságot kezdték el a JL helyett, holott abból már csak a Joker paklija két része, meg az Orbitális átverés három része volt hátra, tehát ez az összesen öt rész pont kitöltötte volna ezt a hetet, mármint a hétfő-péntek időszakot, amikor szokott lenni. Azt hittem, nemrég emiatt vágták közbe a Liga létrehívása egy részét, hogy így jöjjön ki a dolog a végére, de úgy látszik nem. :-/ :-(
Még szerencse, hogy ezek a részek már megvannak DVD-n, hála Gyurinak. Úgy örülök nekik.
Talán ha lefut ez a Bédaman, vagy más rajzfilm a Toonamiból, akkor újrakezdik a JL-t , esetleg az eddig még le nem vetített szezonokkal.
Ne haragudj hogy levelemmel zavarlak de már jó pár hete nézem néha a sorozatott amikor van idöm. De az a baj hogy nem tudom nézni az összeset mert sokat dolgozok. Az a kérdésem meg a tiszteletbeli kérésem feléd hogy olvastam hogy az összes rész meg van neked és azt szeretném tudni hogy hogyan tudnék hozzá jutni töled ha nem volna neked gond. Ha nem a forumba irod nekem akkor a freemailémre is küldhtsz levelet és akkor ott meg tudnánk beszélni.
Szia Gyuri! Az a négy rész kellene még, amit írtam a levélben. Úgy jó, ahogy a múltkor is átírtad. Ezek a kedvenceim, ezeket mindenképpen szeretném, hogy meglegyenek (nálam néha elég rossz szokott lenni a CN-on a zene, meg van úgy, hogy elmegy a kép, pár másodperc feketeség, aztán jön vissza, persze kihagyással. Szerencsére a te felvételeid jól sikerültek). A többit remélem már magam is fel tudom venni, ha minden igaz, már jövő hét hétfőjétől.
Kicsit meglepődtem, amikor most ismét az elejétől (pontosabban: a legelső harmadik részétől) kezdték vetíteni, de így legalább fel tudom venni majd a köztes részeket is (úgy látszik, gondolt rám a CN szerkesztősége :-) ).
Rajongó, megint ismétlik a CN-en az 1-2. szezonokat, így ha nem annyira sürgős, vagy olcsóbban akarod megúszni a kért részeket, akkor inkább vedd fel a tévéből. Ha nem akarod, akkor tudom küldeni majd a részeket DVD-n, ahogy a múltkor.
Gyuri
Ui: majd fogok fellökni néhány új képet, amit nemrég találtam: baromi jó skiccek Lois Lane-ről, WW_ről és Hawkgirlről FÜRDŐRUHÁBAN !!!!!!!!!!!!!!! Csak most nincs itt a pendrive-om...