Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Oké értem... Bár nem értem. Ugyanis ma írtam abba a topicba életembe először. De végülis mindegy is. Azt gondoltam, hogy itt is olyan befogadó a társaság mint amilyen az AA klubba tapasztaltam. De hát megértem ha nem. Viszont ha jól gondolom nyithatok az SOS csoportba új topickot!?
Én nem tudom milyen moderátori felülettel dolgoztok. De véleményem szerint azt minimum látnotok kell, hogy melyik nick milyen email címről van beregisztrálva. Ha nem akkor onnantól kezdve pusztán feltételezés. Az, hogy mennyi idő után folyamodtam ahhoz, hogy megkérdezzem mi a baj teljesen irreleváns. Telefonról nem volt kedvem ehhez , és csak most kerültem laptop közelébe. Amúgy azóta is írtam a topicba. Erről a nickről és nem másról! Ezt is látnod kell! Három nick van erre a mail címre regisztrálva... KicsitMogorva, ObiFun, Cilomiló... gondolom ha megnézed pl , hogy ezekről a nickekkről milyen topicocba voltak hsz-eim és azok milyen jellegűek akkor számodra is bizonyossá válik, hogy alaptalan a vád.
Ha én még nem is mindig, de az ottani fórumozóink azonnal felismernek, és moderátori segítséget kérnek.
Érdekes, hogy 3 órával az új nikken beírásod után jössz felháborodni, miután tapasztaltad, hogy nem válaszolnak, és ezt a történetet sem hiszik el neked.
Azt szeretném tisztelettel megkérdezni, hogy a : Mától nem iszom! topic-ból Cilomiló felhasználói nick név alatti bejegyzéseim miért lettek kimoderálva? Valami szabályba ütközőt írtam esetleg? Vissza lehet nézni, hogy mit posztoltam és valaki megmagyarázza milyen szabályba ütközőt vélt felfedezni? Őszintén szeretném tudni, hogy ne fordulhasson elő többé. Köszönöm.
Szia. A Mától nem iszom! topicban az utolsó két kommentemet kitudnád törölni? Véletlen elnéztem a topicot :) A 22012 és a 22013 as hozzászólás :) Köszi.
Sziasztok! :) Azt szeretném megkérdezni hogy a fórumban jól látható helyen lehet e olyan témát nyitni hogy Segélykiáltás? (Gondolok itt a jogi problémák részre)
Az lenne benne hogy egy építészeti vállalkozó hogy akarja tönkre tenni egy 23 éves mozgássérült srác, és családja életét.
Van e erre mód és lehetőség? Vagy tegyem közzé egy már meglévő témában? ( Pl Leszázalékoltak fóruma?)
Köszönöm. Várok. A panaszomat egyébként időközben közzé tettem a gazdasági modis topikban is. Remélem, hogy a sértegető, fenyegető stílusnak véget vet az ottani illetékes.
Kedves Csincka! Többször kitiltottad Rainmanust az EÜ topikból ,rengeteg nickjét kitiltottad. Aztán a kollégád azt írta, hogy " Szövetségi ügy lett" és soha nem jöhet vissza sehová. Ehhez képest ott őrjöng az MLM tapasztalatoktopikba. Anyázik és veréssel fenyegetőzik.Jeleztem ezt a gazdasági modis topikba is, ahol úgy látom te voltál a legutóbbi moderátor, vagy csak helyettesítettél ott.
Ha jól értem, akkor saját maga "vallja be", hogy ő állt a törölt hozzászólások mögött (is). Nem akarok bolhából elefántot, de az utolsó 2 mondat eléggé oda tud vágni egy friss szorongó fórumozót (jessica).
Kérlek, hogy legalább a hozzászólást töröld. Köszönöm!
A betegfórum másképp működik, mint a fórum többi része.
Az egyes topikokban kialakult, betegségükben összetartó közösségek jelzéseit figyelem, és aszerint törlök/tiltok, ők hogyan fogadják az új betérőt.
Pláne akkor, ha provokatív a belépő, vagy- mint esetedben- még a moderációval is foglalkozik, hogy előző nikkjeit, hozzászólásait ki, hol, miért töröltette.
Nagy a fórum, hagyd a betegeinket békében, keress másik területet, légy szíves!