Keresés

Részletes keresés

Galádriel Creative Commons License 2010.05.21 0 0 23632
Mindenki azzal healel ami neki bejön, de a healbot nagyon sok ráncfelvarráson esett át az utóbbi időben. Külön szeretem, amikor attól függően, hoyg milyen casttal vagyok benn, kirakja a fontos ikonokat (mondjuk a sámánnal az earthsield, jelzi a töltetszámot is, water shield szintén, riptide, earthliving proccok stb.) ezerféle beállítgatása van, én nagyon szeretem.
Előzmény: Törölt nick (23626)
Galádriel Creative Commons License 2010.05.21 0 0 23631
* javítás:
Kétségtelen, hogy az én palám gearje már NEM igényli egy ötfősben az odafigyelést, teljesen mindegy mit nyomkodok, életben maradunk :-)
Előzmény: Galádriel (23630)
Galádriel Creative Commons License 2010.05.21 0 0 23630
Az megint mas kerdes, hogy ha valaki MT healer, ott jatszik, hogy castol, ESC megsem, castol.

Ez már Ulduarban sem volt kifizetődő egy holy papla tankhealernek, nemhogy mondjuk ICC-ben. Az már nagyon régen volt amikor akkor kellett elkezdeni kasztolni ha sérül az MT. Úgy két palarewamppal ezelőtt. Pappal meg disc vagyok, szóval elvétve castolok healt, ha már itt tartunk. (Hangsúly a castoláson.) Holyn greater heallel healelni szintén régen, úgy Brutallus környékén volt divat. Egyéb pap kérdés? :-)

A pala egy ideje sokkal rosszabbul kapja vissza a manát a critből, mint az közismert, ekkor telepítették a manareget a plate cumókra is. És régen nincs végtelen manája, hacsak nem fullbuffed 45k körül rohangál, de még úgy sem. A sacred shield hotja, hát azzal kitörölgetheted, de ötfősben rápakolhatod, na bumm 10 secenként nyomsz egy flasht :-) Kétségtelen, hogy az én palám gearje már igényli egy ötfősben az odafigyelést, teljesen mindegy mit nyomkodok, életben maradunk :-)
Előzmény: crockl (23627)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.21 0 0 23629
na az ilyen tippekre vartam pont, a CH ill. Wild growth/tranquility utani frusztraciot enyhitendo:D
Előzmény: crockl (23628)
crockl Creative Commons License 2010.05.21 0 0 23628
ha megfogadod, akkor FoL-t tartod meg a fo spellednek.
HL-nek is megvan a helye, de nem arra van hogy spam-eljunk vele.

Amugy erdemes a HL-es glyph-et betenni mindenkepp, az eleg gyakori, hogy csoportosan kell felhealelni embereket, es a glyph miatt a 8 yard-os korzetbe, tehat cirka a melee dps egy resze, megkapja az elsutott HL 10%-at heal-be.
Előzmény: Törölt nick (23624)
crockl Creative Commons License 2010.05.21 0 0 23627
hm, nem lehet, hogy azert van mana problemad mert holy light-ot tolatsz, es termelesz 75% feletti overhealt-t?:)
A flash of light ami az alapheal, foleg 5ofsekbe, hol healelsz te holy-val? 4-7k a flash-bol boven eleg barmikor, raadasul cirka 1, 1.1sec castolassal villamkent lehet lovoldozni oket. Libram-nak meg a honor-ert kiveheto Libram of Justice egyertelmuen.

Ha meglesz a 4-es set bonus-od, akkor a shock utan ott lesz szinten egy 1.x castu holy light-od amit mar tenyleg erdemes eltolni, raid-en mindig van kibe, es nem vesztesz idot vele.

Nem lehet, hogy te, ha volt pap healered is, a nagy heal-el healeltel es ezert marad meg benne ez az erzes?:) Holott pap-al sem erdemes azt tolni, sem talentek sem semmi spec nem arra osztonoz, nem beszelve, hogy ritka hogy valakibe 15k+ heal-t kell tolni, vagy ha megis, lehet mire veget er a cast mar nincs kibe;)

Az megint mas kerdes, hogy ha valaki MT healer, ott jatszik, hogy castol, ESC megsem, castol.

Nameg a flash mellet szol a sacred shield is, az is szepen tolja a hot-ot, elvegre ha mar kaptunk hot jellegu heal-t, hasznaljuk mar ;)

Nameg ugye pala-nak mitol van orokke tarto mana-ja? A legnagyobb reszt abbol, hogy a crit-ek visszaadjak az elhasznalt mana egy reszet, es a flash matekolva is jobban kihozza, hogy tobbet healelsz, kevesebb manaert, rovidebb ido alatt.
Előzmény: Galádriel (23623)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.21 0 0 23626

nekem parszor megfekudt patchday-ek utan healbot, akkor "duhbol" valtottam gridre, most mar sokkal kifinomultabbnak tartom, legalabbis en sose tudtam a healbotra annyi infot kirakni mint a gridre

Előzmény: Galádriel (23625)
Galádriel Creative Commons License 2010.05.21 0 0 23625
Judgement of Light (amellett, hogy healeli a tank/dps brigádot) 1 percre 15 % hastet ad (Judgements of the Pure talent), szóval illik folyamatosan fenntartani :-)

A rugó ne murdeljen meg :-) egyrész van Holy shockod, másrészt ha nagyon gáz a helyzet (mondjuk ütik a nyomorultat) kaphat salvát, vagy Hand of protot. Ha nagyon permanansen halódós, akkor legfeljebb kapja ő a bacont :-) Nem azt mondom, hogy nem lehet néha FoL-t használni, csak jobban megéri a HL.

Még mindig és minden healeremmel healbotból healelek, abban meg van külön ilyen spellpárosítás is, meg trinketpárosítás is, szóval passz, gridet nem ismerem.
Előzmény: Törölt nick (23624)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.21 0 0 23624

oks koszi:D

lehet hogy amiatt nincs (ezek szerint nem volt:D) managondom mert en flashelgettem ezidaig, de adtam neki 40 manapotit mikor kezdett holykent es ebbol 40 van meg

judgement of lightot hasznalgattam ugy-ahogy, de nem esett le nekem hogy az az egesz dps csapatot fogja healelni, ezutan sokkal lelkesebb leszek vele

libramet akkor jo hogy kivettem ezt a dragat, amit most dobhatok el lol

holy light-al az az egy bajom, hogy a jelenlegi nyomorult haste szintemen piszok lassu, az elso holy runomon egy rugo szegeny vagy 3szor megmurdelt,mert nem ert be a holy light neki - na, akkor kezdtem eroltetni a flash-t

mindesetre koszonom szepen, megfogadom amiket irtal

mas: olyannal talalkoztal hogy a gridrol (clique-en at) inditott makrok nem hajlandok arra a celpontra menni? helyette ha van targetem kijelolve akkor arra, ha nincs akkor magamra tolja

irtam egy tokegyszeru berserking/chain heal makrot csak azert hogy mindig cd-n legyen a berzerk, de egyszeruen nem hajlando arrol inditani a CH-t akire griden rahuzom

Előzmény: Galádriel (23623)
Galádriel Creative Commons License 2010.05.21 0 0 23623
(managondom nincs)

Rofl.. bocs, de mainapság az embernek holy palával csak az van :-D

itt az én hobbypalám, egyben kedvenc healer altom, míg a sámánom fel nem nő (már 63!):
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Arathor&cn=Khalassa&gn=Divinum

Igazából raidre talentelt, de 5 fősben sincs nagy gondja :-)

Glypheknél javaslom a FoL helyett a bacont. Ha jó a tankod 5 fősben rárakod a bacont, healeled a többieket és már nincs nagy bajod. Flash of Lightot alapból el lehet felejteni, a glyphelt Holy Light szépen tudja healelni a csapatot. Mindenképpen használd sűrűn a judgement of lightot egyrészt a beépített haste növelőd, másrészt meg healel mindenkit aki üti a mobot amibe belevágtad.
Holy palának még mindig a kis Libram of renewal a legjobb, badgeből kivehető ilvl 200..

A metagemhez szükséges egyéb köveken kívül kizárólag plusz intellectes gemek javallottak.
Előzmény: Törölt nick (23622)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.21 0 0 23622

latom komoly a porges a forumon:D

holy pala tanacsadast vallalna valaki esetleg?

sami meg a druidom utan most egy palaval is beszalltam a healing bizniszbe, egyelore csak hc-ket persze

megyeget is, de az elozo ketto klassz utan piszkos nyomaszto az aoe heal hianya,(vagy csak en tudok rola, kemeny 3 napja holy a karakter:D) egyelore inkabb szenvedes mint fun

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Anachronos&cn=Gizella

lehet nyugodtan be es leszolni :D

a pvp cuccokra ne vesztegessetek a draga kommenteket, nyilvan az csak addig amig lesz jobb

amugy johet minden, talent es glyph javaslat is, de foleg az hogy hogyan a legegyszerubb grouphealelni vele

(managondom nincs)

ja es egy korabbi megjegyzesemet megerositendo: most mar 3 healer klassz utan is azt kell mondjam hogy a druid szemtelenul konnyu a tobbihez kepest

Előzmény: Zka (23621)
Zka Creative Commons License 2010.05.06 0 0 23621
Nef v2.0 megidézi Onyt a csata végén? :)
Előzmény: Galádriel (23620)
Galádriel Creative Commons License 2010.05.06 0 0 23620
Children of Deathwing

Ezt néztétek? :-)
Előzmény: Zka (23619)
Zka Creative Commons License 2010.05.06 0 0 23619
Szinte mindenhol észrevehetően magasabb a polygon count, meg behoztak sok új épület és bigyó modellt, sokkal frissebb így.
Az MMOCsampionon fent levő, de nem publikált shotok is megnézhetők itt:
http://thetural.com/catammo/index.php
Deashi Barai Creative Commons License 2010.05.06 0 0 23618
Nagyon menők az új térképek! :) Engem is nagyon-nagyon felcsigázott, amit láttam...
Galádriel Creative Commons License 2010.05.06 0 0 23617
Az összes régi épületünk megkapja az új LK-beli kinézetét, Orgrimmar naggyon durcásan néz ki :-) Az meg hogy a Plaguelandsokról szépen távozik a plague és elkezdik ujjáépíteni megint egy remek ötlet. Külön bonus, hogy Andorhalt a humánok és az undeadek is újjáépítik, egyszerre egymás felé haladva ha megnézed.
Előzmény: Zka (23616)
Zka Creative Commons License 2010.05.06 0 0 23616
Nekem eddig Azshara jött be a legjobban, golfpálya, medence, rakétapálya (vagy mi)... Mennyi füvet tolhattak a dizájnerek? :D
Előzmény: Galádriel (23615)
Galádriel Creative Commons License 2010.05.06 0 0 23615
A Blizzard mindig tudja, mivel kell felspanolni a várakozásokat és hírmorzsákat odavetni az éhező tömegeknek. Eddig is egyértelmű volt, h engem megvettek kilóra Deathwinggel, de elnézve a Cataclys alpha képeket nem csak vele :-)
Sleeper Creative Commons License 2010.05.05 0 0 23614
Ha nincs olyan képessége, amibe plusz threat van építve, akkor csak annyi aggrot tol amennyit sebez. Paladinnak ilyen nincs, de van Righteous Fury ami +80% threat mindenre ami szent, tehát a dps classok dps-ének kb. 55%-át hozni kell ha a melee ütéseidet nem számítjuk.

Tehát egy olyan csapatban, mint amit DB belinkelt, simán tankolhatsz, ám egy felgearelt, skilles, 8k dps-t toló ember ellen hoznod kéne a 4.4k-t.
Előzmény: crockl (23613)
crockl Creative Commons License 2010.05.05 0 0 23613
mar miert ne lenne? Eleg sok holy dmg-et ki tud tolni a healer pala, ami pont hogy agro.
Előzmény: Zka (23610)
hns Creative Commons License 2010.05.05 0 0 23612
naggggyonjoooo:DDDDD
Előzmény: Deashi Barai (23604)
Zka Creative Commons License 2010.05.04 0 0 23611
Ja hát mondjuk kérdezhetne az igaz. Oculusban is kiborít amikor 1-2 ember elmarad az első boss után mert fingjuk nincs mit kéne csinálni és nem is kérdeznek...
Előzmény: Deashi Barai (23607)
Zka Creative Commons License 2010.05.04 0 0 23610
Nem lesz semmi aggrója szerintem, de próbáld ki :)
Előzmény: BBking (23609)
BBking Creative Commons License 2010.05.04 0 0 23609
Vajon holy pala pvp gearben tud HC-t tankolni? Esetleg 1-2 defes cucc mellette... :D
Raphael Creative Commons License 2010.05.04 0 0 23608
Anno volt egy sámán altom, ezeket a kezdeti instákat úgy csináltam végig hogy volt egy másik sámán haverom, egyikünk tankolt, másik healelt, ha meguntuk cseréltünk, csak kellett két-három töltelék ember, kaszttól függetlenül. Gnomereganig elég jól működött a rendszer :)
Előzmény: Deashi Barai (23607)
Deashi Barai Creative Commons License 2010.05.04 0 0 23607
Az nem baj, ha béna és nem tud semmit low szinten, de az hogy fasz, nem kérdez, nem tanul, na az már igen.
Előzmény: Zka (23606)
Zka Creative Commons License 2010.05.04 0 0 23606
Az ilyeneknél esetleg még hihető is, hogy ez az első vagy második instája és tényleg nem tud semmit a játékról. De amikor valaki 80on adja elő ugyanezt, akkor elborul az agyam.
Galádriel Creative Commons License 2010.05.04 0 0 23605
Mellettem egész ritkán van wipe :-) Na jó, vannak kihealelhetetlen esetek, néhány tank tényleg azt hiszi hogy halhatatlan, ha az első pár trashkupacon nemigen mozdul a hp-ja és megy bele a vakvilágba. Azzal nem tudok mit csinálni amikor BRD-ben az aréna után fenn bejön 3 pack plusz patrol (tüzelementálok), mert a társaság nagy része nem tud ott úgy mozogni, hoyg ne húzza be a holnapi napot is. Iszonyúan látszik ki az aki még a közelében sem volt ezeknek az instáknak soha.
Azzal sem tudok mit kezdeni, hogy hiába szövegelek, hogy Eranikus előtt minden zöld sárkányt takarítsunk már ki, aztán amikor Eranikus meghal van csodálkozás. Én fel tudok kelni sámánként reset után nem zavar, a legjobban azokon szoktam röhögni, akik azonnal leavelik a partit, így még fel se tudom húzni őket. Aki hülye, az bolyongjon vissza Sunkenbe :-))
Deashi Barai Creative Commons License 2010.05.04 0 0 23604
Az igazán vicecs dolgok abszolút low level instában vannak. Végigjártam DPS-ként WC-t, Deadminest, RFC-t, Shadowfang Keepet. Az egyik véglet, hogy jön egy hairloomos tank + healer és ketten letolnák az instát, ha kéne. A másik véglet pl, egy hétvégi eset:
- jön egy druid tabknak. Látszik, hogy billentyűzettel forog, bámul a vakvilágba.
- "druid can u tank" - kérdezi a parti. "yeah"-válasz
- druid staffal elkezdi ütögetni a mobokat, wipe, mindenki kikel magából
- corpserun, másik druidnak habzik a szája, "i tank, u heal, ok"? "ok"-monjda lúzerünk
- looser druidunk erre átmegy cicába és még egy wipe... neki ez volt a healelés
- anyázások közepette ketten lelépnek, hárman maradunk, keresnénk az uj tagokat de a három közül 1 afk-ra megy, mielött role-t választott volna.
- anyázok, kilépek, deserteer, elbuktam fél órát ebből 10 perc insta 10 perc anyázás, 10 perc várakozás. :))))

Amugy nagy kár, hogy normális parti is wipeol egyet, és máris hárman lelépnek, ennek mondjuk nem értem mi az oka.
Előzmény: Galádriel (23601)
Deashi Barai Creative Commons License 2010.05.04 0 0 23603
Ja, én nem vagyok a listán:)
Előzmény: Zka (23600)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!