Egy barátnőmnek hasonló időpontban (mármint a terhességben) szintén II-es volt, és pihennie kellett, de semmi más probléma nem lett belőle. De azért mindenképpen kérdezz rá, mert ez a második tehesség, és nem is árt, ha a doki tud róla.
II-es méhlepény... már nem emléxem, de lehet hogy nem jó nekünk. Nem nagyon nemjó, csak kicsit nemjó. Viszont soxor összevissza mondanak mindenfélét, ez is olyan egyértelmű, mint az AFP.
Esetleg Spockot nem kérdezed meg...? Mindazonáltal, ha nagy gáz lenne, azt mondták volna ott helyben, nem?
Az a gond,hogy amikor az ember önmagát akarja megvalósitani,akkor abba sztem nem nagyon lehet belszólni,mert a végén rajtam csattanna az ostor,ha épp nem jó neki úgy az élet,ahogy én ajánlottam.Érted? Most inkább hallgatok,a dolgokhoz még csak nem is asszisztálok(ergo:Baromira nem érdekel,hogy mit csinálnak a tesójával) Lehet,hogy bunkónak látszom igy,de nem tudok,és nem is akarok jópofizni. Azt tudja,hogy mivel jár egy ilyen lakás,és ezt neki meg kell csinálnia most. Ha nem megy neki,megyek vissza én is dolgozni,de azt nem bocsájtom meg neki egy életre az tuti. Mert a saját álmai megvalósitása közben a társa álmait tesz tönkre akkor.Illetve a bizalmam is alaposan megrokkanna.... Remélem értesz...
Ez tényleg működik, de csak akkor, ha az ember 100%-ban következetesen meg is teszi, amivel fenyeget.
Ha eccer észreveszi a gyerek, hogy kamuzol/blöffölsz, ottantól bukta :-)
Nem könnyű egyébként, mert a múltkor például, tapétafirkálás/üvegajtóverés apropóján, előzetes figyelmeztetés után, én is elvettem a fickótól a ceruzát/fazekat, de olyankor annyira keservesen tud bőgni, hogy rögtön lexívesebben a fél karomat is odaadnám, hogy abbahagyja, plusz összevissza puszilgatnám mellesleg. De hát nem lehetek papírkutya ;)
Mellesleg működött a rendszer, úgy tűnt, megértette, mi a játékszabály.
Kár, hogy nem jöttetek, ill. nem beszéltünk, de reggel elbizonytalanodtam az esőtől, aztán meg amikor elhatároztuk, hogy mégis indulás, rájöttem, hogy a számodat nem tudom, így nem ?telek...
Ja az jutott még eszembe, hogy V. nem mehet vissza az Echohoz? Nem veszik vissza (ha pl. jóban volta főnökével vagy ilyesmi?), mert úgy emlékszem, hogy azt szerette is, meg jó is volt... Csak mert magamban továbbméláztam, hogy mit is lehetne ilyenkor tenni :)
Örüljél, hogy ilyen fejlett a fiad ítélőkészsége, már ami a pocsolya versus hideget illeti :-)
Az enyémnek mindegy, mennyire van hideg, minden pocsolyában elsüllyed, minden vödör vizet magára borít, minden csöpögő víz alá beáll.
Nem hagyom neki, de már kezdek belepihenni, hogy kb. 10 éves kor alatt ez az állandó pacsálhatnék az alapbeállítás. A lányommal már frászt kaptam emiatt egy párszor, többször nem vagyok hajlandó frászt kapni, elrángatom a víztől a dedet (mármint ha én vagyok a gyorsabb) és kész.
...nem kicsit süllyedt el a pocsolyában, de ez jellemző Bazsira, örülhetek, hogy most legalább a hidegre való tekintettel nem akart benne tapicskolni.
Barnus egyébként jó nagyfiú lett mióta nem láttuk, és bizony jóval önállóbb, magabiztosabb, mint Bazsi.
Miután elváltunk, mégis bementünk a Mammutba kicsit száradni meg ilyesmi, és Bazsi a szökőkútnál lévő összes gyereket fellökte :( Azzal kezdődött, hogy odajött egy kislány és elkezdte ölelgetni, meg puszilni, és már máskor is észrevettem, hogy Bazsi utálja, ha hozzáérnek idegenek és durr fellökte...nem voltam elég gyors. De utána mindenki mást is fellökött. Közelítettek felé, kitartotta a kezét és zsupsz nagyot taszított. Szerintetek mit lehet ilyenkor csinálni? Azon kívül, hogy égtem mint a rongy + jól leszidtam... Azért kérdezem, mert nem első eset, általában, ilyesmi az előzménye, hogy idegen gyerekek odamennek hozzá vagy hasonló.
Voltunk Kalákán Brmmm-el,és Bazsival. Fiam bemutatta tudományát,miszerint,hogy kell nem egy helyben maradni egy percig se. Brmmm-re a frászt hozta,hogy miközben én még a jegyet vettem,Barnus begyalogolt a terembe,hátra se nézett,hogy hol az anyja,majd leült egy székre,hogy kezdődhet a buli. Bazsi csak nézett a babakocsiban,hogy ki után rohan a mamája.:))) A koncert jó volt,kicsit sokat beszéltek,de ez a költészet napjának volt tudható. Próbáltuk a srácokat utána öszengedni a játszón,de ez a cudar időjárás nagyon gyorsan hazazavart minket. Remélem Bazsi nem fázott meg,mert kicsit elsüllyedt egy pocsolyában.
Sapi! Tök jó,hogy Borcsa ilyen jól bírta a hétvégét.Örülök nagyon,tessék mihamarabb megismételni!!:)
Kár hogy már zöldre váltott a lámpa, mire összeraktam, hogy ezek ti vagytok itt előttem, mert különben levillogtalak volna vagy valami :-D Üdvözlésképpen, éééérted.
Naná,hogy mi voltunk.:)) Akkor ti kocsitokon látta a férjem a mágnest,és egyből fel kellett neki pakolni a lancia seggére. Én ott röhögtem,hogy ezért képes megállni a pirosnál.
Brmmm! Mindjárt felhivlak a Kaláka miatt! Nunya! Küld légyszi a képeket,vagy a virág nevét!! Nem volt pár napig netem,totál el vagyok maradva...
Esztus, Tasha, a vedono mondta, hogy ez a nehez idoszak a nagytesoknal kb. 3 honapig tart. En nem tudom, hogy fogom kibirni addig. Egyebkent Eszti is sokkal jobban alszik, mint Bazsi ilyen koraban. Mondjuk o majdnem mindig tulzabalja magat, amitol nem lehet kaja utan siman letenni, csak ha mar kikuzdotte a felesleget valamerre. Nalunk Bazsi altatasa kritikus, mert ha akkor Eszti epp nyafog, akkor Bazsi zokogasban tor ki, ami oriasi orditassa fajul idovel, es addig tart, mig total ki nem merul. Rettenetes. Egyebken maskor tok aranyos Bazsika. A babaval is mindig kedves, finoman simogatja, becezgeti. Persze nagyon oda kell figyelni ra, de sosem volt meg durva mozdulata a baba fele.