Az alábbi linken mindegyik új Wars Of The Roses számba bele lehet hallgatni fél perc erejéig. http://www.rockserwis.pl/serwis.do?menu=main&pid=127376&l=1 A Providence-ben az Siri Stranger lenne? Tovább »
Hát ez mennyire komoly, épp ma beszélgettünk, hogy menjünk e idén is Fekete Zajra. Erre most olvastam Fameforgarchon, hogy Ulver lesz. Így kell kedvet csinálni.
Szóval te az a fajta vagy, akinek ha van egy kb. egy hónapja lejárt, penészes joghurt a hűtőjében, akkor nekiáll a budiból kétmarokra szart zabálni, mert végülis ahhoz képest jó lesz az a joghurt? Csak hogy jól értelek e :DDD
Nem nagyon volt még időm rá, de két-három hallgatás után igazán kellemes, bár úgy nem talált azért el mint mondjuk a Gutter Twins. Olyan igazán még csak a Gunshots meg az utolsó szám maradt meg bennem, meg hogy az első számnak nem csípem a refrénjét. A Devotchkát tegnap leszedtem, majd talán ma este lemegy. Márciusra talán tudok is rendes véleményt mondani róluk. :) Mégegyszer köszi, írjátok be továbbra is a fasza lemezeket! :)
Van valami vélemény azóta? A TS engem szerintem kilóra megvesz megint, ha még párszor végighallgatom. A Powder Burnsszel azóta megismerkedtél? Nagyon kardigán lemez az is.