Szerintem ha a magánéleted örömetadó, akkor nagyobb kínlódás nélkül el tudsz végezni olyan munkát, ami önmagában nem örömforrás számodra, de tudod, hogy a családodért dolgozol.
Pont tegnap járt itt Boldogság és újból említette, hogy mennek jövő tavasszal. Még régebben mondtam neki, hogy egy picit érdekel a dolog, de a krakkói buli után egyelőre eszem ágában sincs innen elszakadni...
Remélem, Nazuna még időben kajához jutott és nem lyukadt ki a gyomra! :-)
És most bepótoltam azt is, ami tegnap a koncert miatt kimaradt, rég röhögtem ennyit.
Almácska! Téged nem vonz(ott) India? Azért alkalomadtán elmennék oda 1-2 hónapra... Ismerőseim járnak oda rendszeresen, és olyan gyönyörűségeket mutatnak fényképeken, hogy némelyiket bizony irl is szvesen nézném :-)
Nem hiszem, hogy azt kell csinálnunk, amire "születtünk". Mint mindenki, én is álandóan magamból vagy a szűk környezetem tagjaiból indulok ki. Nekem például nagyon fura és egymással össze nem függő tehetségeket adott a sors. Majdnem mindegyiket használom is valamire a mindennapokban, de teljesen másból élek. Az ember életútja gyakran vesz furcsa kanyarokat.
Ha tényleg megírtad, akkor nagyon ciki, de elfelejtettem. Ez a sokadik gépem azóta, azok a leveleim már nincsenek meg.
Közösségként arra a csak nagyjából körülhatárolható csoportra gondoltam, akik érdeklődésükből adódóan megfordulnak bizonyos rendezvényeken és minimum látásból ismerik egymást.
Ja, és mondja meg nekem valaki legyenszíves, hogy lehet felnyitni egy nemakaródzó befőttesüveget, mert éhenhalok. Varázsige, ráolvasás, távolból idehatás, tudomány, nyers erő minden jöhet. SOS
*már felszúrtam, tehát a vákuumnak vége, de így se nyílik.
Nem tudhatod. A képességre kell szert tenni, hogy felismerjük a másikban a mestert, aki magasabb nézőpontból rá tud mutatni a hibáinkra. Akár a hétköznapi élet szintjén is. Ha meg spirituális tudásra vágysz, ott sem tudod elkerülni, hogy te magad ismerd fel ezt valakiben, és ne azért kövesd, mert azt mondják róla vagy esetleg ő ezt állítja magáról. És végül ne feledkezzünk meg a belső mesterről sem, mert az igazi útmutatások belülről szólnak mindenkihez. Kívülről várjuk, pedig belül zajlik minden. Meglátásom szerint.
Szerintem, aki nem jo előadó az ne akarjon tanitani... Nem véletlenül nem kapta meg ezt a képességet. Ha gyenge a karom, nem akarok kazánkovács lenni... Vagy ha igen, akkor középszerü leszek, sok kudarccal. Mindenki keresse meg amire született, a képességei ezt fogják támogatni... Ne a másik ember utját járjuk...