Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

faradit Creative Commons License 2017.01.21 0 0 309

Úgy tudom azzal lehet ki-bekapcsolni a kesztyűtartó hűtését. De még sosem paróbáltam nincs rá szükségem.

Előzmény: ati2017 (307)
ati2017 Creative Commons License 2017.01.21 0 1 308

Van valakinek egy ötös golf biztosíték tábla rajz ?

ati2017 Creative Commons License 2017.01.21 0 0 307

Valaki tudja-e, hogy az ötös golf kesztyűtartójában  található tekerő gombocska amin egy lyuk is van, mi a szerepe?

Sziko27 Creative Commons License 2017.01.18 0 0 306

üdv István!

azt már kicseréltem! ugyanúgy csinálja a hangot!

K István65 Creative Commons License 2017.01.17 0 0 305

Szia. A kesztyűtartó mögött,alatt van a pollenszűrő,szerintem első körben azt nézd meg,hogy mennyire van eltömődve.

Előzmény: Sziko27 (303)
rocknrolla Creative Commons License 2017.01.16 0 2 304

sziasztok,

Érdeklődni szeretnék, hogy mi az általános vélemény az 1.6 FSI motorokról, 6-os váltóval? fogyasztás, teljesítmény, megbízhatóság, ilyenekre gondolok.

valamint még, hogy mindegyik V-ös golfban alap felszereltség a coming és leaving home világítás? Ha nem, utólag valahogy be lehet szerelni?

köszönöm

Sziko27 Creative Commons License 2017.01.16 0 0 303

Hello! Automata digitklimas! Csinalja akkor is amikor a levegot nyomatom az utasterbe! De amikor teljesen kikapcsolom az egeszet akkor is mocorog vagy kattog valami! Eleg gyujtasra tennem!

K István65 Creative Commons License 2017.01.15 0 0 302

Szia. Ha kikapcsolod a fűtő ventilátort akkor is?Milyen klíma van bent ,automata vagy manuális? Mert automata beállításnál az enyém is néha kerreg,ahogy szabályozza a beáramló levegő irányát.

Előzmény: Sziko27 (301)
Sziko27 Creative Commons License 2017.01.14 0 0 301

Sziasztok! A héten vettem egy vw golf 5 trendline 1.6 benzines kocsit! Ma elkezdett furcsa kerregő hang jönni a kesztyűtartó mögül! Ha leveszem a gyujtast abbahagyja! Tudjatok mitol lehet? Üdv

Mödzsi Creative Commons License 2017.01.11 0 0 300

Üdvözlet,

Szeretnék segítséget kérni.

Korábbi rossz tapasztalat miatt nem szeretném a régi szervizbe vinni V ös Golfomat.

A munkahelyemhez közel van egy VW szerviz - VW Perfekt car.

Tudtok írni tapasztalatot velük kapcsolatban? Vagy a Gyömrői úthoz közel tudtok mondani jó (és nem drága) szerelőt?

Előre is köszönöm.

Sziasztok 

wvadam Creative Commons License 2016.12.29 0 0 299

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,egy golf 5-n az autó leállítása után mennyi idő után kapcsol ki teljesen a sz.gép.
Sajnos valami leszívja az aksit ,de semmi nem marad rajta bekapcsolva ,igazából azt szeretném kideríteni ,hogy az aksi rossz ,vagy valami más probléma van. Köszi a válaszokat előre is!

Costel Iacob Creative Commons License 2016.12.19 0 0 298

Sziasztok, en most vettem egy vw golf v 2004es es azt szeretnem kerdezni toletek hogy esetleg tunatok segiteni? mert nincs a radio kod,. Esetleg tudnatok valami megoldast hogy tugyam beinditani a radio, vagy honan tudnam megszerezni a radio kodot. Elore is nagyon koszonom.

SiTi86 Creative Commons License 2016.11.30 0 0 297

Sziasztok! A következő problémám lenne: ma 130 km/h-al mentem az autópályán (megtett táv: 60 km), egyszer csak felvillant a STOP felirat, mert a hőmérséklet jeladó azt jelezte hogy meleg a hűtővíz. Megálltam, pár perc múlva újraindítottam az autót és eltűnt, pedig nem igazán tudott visszahűlni ennyi idő alatt. Utána megtettem hiba nélkül még 100 km-t. Hazafelé ugyan ez eljátszódott. Előtte soha nem jelezte, hogy meleg lenne a víz. Egy Golf 5 GT 1.4 TSi-ről van szó. Lehet, hogy a jeladó ment tönkre? A segítséget előre is köszönöm! Gábor

mikcsek Creative Commons License 2016.11.30 0 0 296

Sziasztok,

Nemrég lettem tulaja egy 1.9 TDI 66kw Golf V-nek.

Még viszonylag új számomra ezért szeretnék kérdezni tőletek egy-két dolgot.

Egyik kérdésem az lenne, hogy nektek a hűtővíz stabilan tartja a 90 fokot, vagy pedig ingadozik? Nekem ha alacsonyabb a fordulat és 4-esen van a ventilátor már kezd lefele menni a mutató.

Nekem valahogy a fűtés is gyengének tűnik.

A másik, hogy az utastér párásodás az Golf betegség?

A klímának a kattogó jelenségével lehet csinálni valamit? Nem zavar ugyan, csak hát mégis ha nem lenne muszáj neki kattogni.

Garban Creative Commons License 2016.11.18 0 0 295

Sziasztok!

Szertnék érdeklődni Valakitől,akinek 1.9 pdtdi 77kw-os 105le-s motorral szerelt autója van,és a váltó kódja GQQ,hogy 3000-es fordulatszámnál mennyit mutat a km órája?

Előre is köszi ha valaki tudna segíteni.

faradit Creative Commons License 2016.11.14 0 0 294

Nagyon köszi, valóban hatásos volt, el is aludt a lámpa nem sok kellett neki, és már mentem vele vagy 100 km-t, de azóta semmi gond. Még egyszer is köszi az infót.

Előzmény: Bobbex (293)
Bobbex Creative Commons License 2016.11.14 0 0 293

Valószínüleg újra kell kalibrálni a szervót, inditsd el az autót, menj vele 10 kmph fölé egy kis kört és elvileg el kell tünjön a figyelmeztetés. Akksicsere után vannak ilyenek.

Remélem segitettem.

B

Előzmény: faradit (292)
faradit Creative Commons License 2016.11.13 0 0 292

Az aksi cserét követően kigyulladt a műszerfalon a kormányszervó sárga lámpája. Lehet, hogy az akkumulátor csere közben szúrtam el valamit, mert ez a lámpa még sosem égett és a kocsi azóta meg sem mozdult, azaz nem volt használva, a kormány sem került mozgatásra? Tud valaki valami tippet?

d.laciHdi Creative Commons License 2016.11.06 0 0 291

Sziasztok!

Még soha nem volt golfom, de egyszer mindent el kell kezdeni :D .

Lenne egy 77 kw-os Golf 5 amit a főnököm ajánlgat. Azt szeretném kérdezni, hogy

a motornak és a hajtásláncnak mik a buktatói?

Befecskendezés tipusa, Kettőstömegű lendkerék, részecskeszűrő (van-e rá megoldás mint a PSA-nál) ?

És igy tovább. Köszönöm a segítséget előre is. 

pyxus Creative Commons License 2016.10.19 0 0 290

Szia, nekem van egy eladó Kamei könyöklő, sötét szürke a felső része, ülések alá csavarozható. Golf V-ben használtam, nemrég szereltem ki. Nincs baja, jó állapotú, csak mosást, törlést igényel.

Előzmény: reptor (281)
pposition Creative Commons License 2016.10.09 0 0 289

Jó napot Urak!

Szeretnék egy kis segítséget kérni a 2005-ös Golf V-höz.

Az autó érdekes jelenséget produkál, valószínűleg erős párás időhöz köthetően.

Az indexkar működtetése közben, az indexelés visszajelzéssel együtt véletlenszerűen átvált az ellentétes irányba. Főleg a jobbra indexelés esetén. Felfelé tolva a kart, az autó elkezdi az indexelést a jobb irányba, majd egy-két villanásig átvált a bal oldalra, azután ismét jobbra indexel.

Szerencsére nagyon ritka, de érdekelne, hogy mi okozhatja és mivel lehetne üzembiztossá tenni.

Esetleg zárlat lehet a kapcsolóban?

Köszönöm a segítséget!

kerigergo0815 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 285

Szia nekem is ugyan ez a problémám a golfommal, kaptál rá választ ? :)

Előzmény: Krisztián1989 (268)
kerigergo0815 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 284

Szia, érdeklődnék hogy sikerült orvosolni a problémád a V golfal??

Előzmény: toeguep (273)
Házi róka Creative Commons License 2016.09.21 0 0 283

Kedves Topiktársak!

2005 decemberi V-ös Jettámban a bal első ajtóban csere után az új hangszóró is recseg időnként. A mester úr helyett magam nézegettem, végül is akkor mi lehet a hiba. Azt vettem észre, hogy amikor az ajtóba vezető vezetékköteg gumiburkolatát nyomkodom, változik a helyzet, egy időre így "meg tudom javítani". Arra gondolok, hogy az ajtóba vezető vezeték lehet megtörve, nem is a lecserélt hangszórónak volt baja.

Szerintetek pontos lehet a diagnózisom? Mennyire nehéz az ajtó és a kocsi közötti összekötőben levő vezeték javítása? Utána szeretnék járni, nehogy megint leszedjenek. Házilag meg lehet buzerálni vagy megint keressem fel az aranykezű mesteremet?

Hálás köszönet, ha válaszoltok!

Banner1 Creative Commons License 2016.09.09 0 0 282

Golf V

Bilstein B6 sport, ÚJ legéscsillapító szett eladó!

Érd: 20/9888-952 

reptor Creative Commons License 2016.08.25 0 0 281

Sziasztok.

Golf plus-hoz keresek könyöklőt. 

K István65 Creative Commons License 2016.08.22 0 0 280

Szia.

Csak kézzel lehet behajtani.

Üdv István

Előzmény: Csife88 (278)
fec73 Creative Commons License 2016.08.15 0 0 279

Üdvözletem.

Kérem a hozzáértőket véleményezzétek ezt:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_v/volkswagen_golf_v_1.4_trendline_klima.abs.osszes_kulcs.szerviz-10469679

köszönettel

fec73

Csife88 Creative Commons License 2016.08.13 0 0 278

Sziasztok

Valaki tudja esetleg hogyan lehet behajtani a Vw Golf 5 visszapillantó tükreit?

A könyvben leírtak alapján nem lehet mert nincs olyan állás a tükör kapcsolónál. Van Bala jobb középen 0 felül meg a tükör fűtés (kép)

Kézzel nem merem feszegetni az állító motor miatt.

A Kulcs záró nyitó gombjának hosszú nyomástól ablak fel  le.

Létezhet hogy nem lehet behajtani?

Válaszotok előre is köszönöm.

davtsik Creative Commons License 2016.07.17 0 0 277

Sziasztok!

Cserélt már valaki óracsoportban kijelzőt? A gondom vele az, hogy melegben nem látszódik jól a bal alsó sarka. 

A mutatókat csak felfelé le kell húzni? Illetve a kijelző szalagkábeljét hogyan lehet oldani?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!