Hello! Automata digitklimas! Csinalja akkor is amikor a levegot nyomatom az utasterbe! De amikor teljesen kikapcsolom az egeszet akkor is mocorog vagy kattog valami! Eleg gyujtasra tennem!
Szia. Ha kikapcsolod a fűtő ventilátort akkor is?Milyen klíma van bent ,automata vagy manuális? Mert automata beállításnál az enyém is néha kerreg,ahogy szabályozza a beáramló levegő irányát.
Sziasztok! A héten vettem egy vw golf 5 trendline 1.6 benzines kocsit! Ma elkezdett furcsa kerregő hang jönni a kesztyűtartó mögül! Ha leveszem a gyujtast abbahagyja! Tudjatok mitol lehet? Üdv
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,egy golf 5-n az autó leállítása után mennyi idő után kapcsol ki teljesen a sz.gép. Sajnos valami leszívja az aksit ,de semmi nem marad rajta bekapcsolva ,igazából azt szeretném kideríteni ,hogy az aksi rossz ,vagy valami más probléma van. Köszi a válaszokat előre is!
Sziasztok, en most vettem egy vw golf v 2004es es azt szeretnem kerdezni toletek hogy esetleg tunatok segiteni? mert nincs a radio kod,. Esetleg tudnatok valami megoldast hogy tugyam beinditani a radio, vagy honan tudnam megszerezni a radio kodot. Elore is nagyon koszonom.
Sziasztok! A következő problémám lenne: ma 130 km/h-al mentem az autópályán (megtett táv: 60 km), egyszer csak felvillant a STOP felirat, mert a hőmérséklet jeladó azt jelezte hogy meleg a hűtővíz. Megálltam, pár perc múlva újraindítottam az autót és eltűnt, pedig nem igazán tudott visszahűlni ennyi idő alatt. Utána megtettem hiba nélkül még 100 km-t. Hazafelé ugyan ez eljátszódott. Előtte soha nem jelezte, hogy meleg lenne a víz. Egy Golf 5 GT 1.4 TSi-ről van szó. Lehet, hogy a jeladó ment tönkre? A segítséget előre is köszönöm! Gábor
Még viszonylag új számomra ezért szeretnék kérdezni tőletek egy-két dolgot.
Egyik kérdésem az lenne, hogy nektek a hűtővíz stabilan tartja a 90 fokot, vagy pedig ingadozik? Nekem ha alacsonyabb a fordulat és 4-esen van a ventilátor már kezd lefele menni a mutató.
Nekem valahogy a fűtés is gyengének tűnik.
A másik, hogy az utastér párásodás az Golf betegség?
A klímának a kattogó jelenségével lehet csinálni valamit? Nem zavar ugyan, csak hát mégis ha nem lenne muszáj neki kattogni.
Nagyon köszi, valóban hatásos volt, el is aludt a lámpa nem sok kellett neki, és már mentem vele vagy 100 km-t, de azóta semmi gond. Még egyszer is köszi az infót.
Valószínüleg újra kell kalibrálni a szervót, inditsd el az autót, menj vele 10 kmph fölé egy kis kört és elvileg el kell tünjön a figyelmeztetés. Akksicsere után vannak ilyenek.
Az aksi cserét követően kigyulladt a műszerfalon a kormányszervó sárga lámpája. Lehet, hogy az akkumulátor csere közben szúrtam el valamit, mert ez a lámpa még sosem égett és a kocsi azóta meg sem mozdult, azaz nem volt használva, a kormány sem került mozgatásra? Tud valaki valami tippet?
Szia, nekem van egy eladó Kamei könyöklő, sötét szürke a felső része, ülések alá csavarozható. Golf V-ben használtam, nemrég szereltem ki. Nincs baja, jó állapotú, csak mosást, törlést igényel.
Szeretnék egy kis segítséget kérni a 2005-ös Golf V-höz.
Az autó érdekes jelenséget produkál, valószínűleg erős párás időhöz köthetően.
Az indexkar működtetése közben, az indexelés visszajelzéssel együtt véletlenszerűen átvált az ellentétes irányba. Főleg a jobbra indexelés esetén. Felfelé tolva a kart, az autó elkezdi az indexelést a jobb irányba, majd egy-két villanásig átvált a bal oldalra, azután ismét jobbra indexel.
Szerencsére nagyon ritka, de érdekelne, hogy mi okozhatja és mivel lehetne üzembiztossá tenni.
2005 decemberi V-ös Jettámban a bal első ajtóban csere után az új hangszóró is recseg időnként. A mester úr helyett magam nézegettem, végül is akkor mi lehet a hiba. Azt vettem észre, hogy amikor az ajtóba vezető vezetékköteg gumiburkolatát nyomkodom, változik a helyzet, egy időre így "meg tudom javítani". Arra gondolok, hogy az ajtóba vezető vezeték lehet megtörve, nem is a lecserélt hangszórónak volt baja.
Szerintetek pontos lehet a diagnózisom? Mennyire nehéz az ajtó és a kocsi közötti összekötőben levő vezeték javítása? Utána szeretnék járni, nehogy megint leszedjenek. Házilag meg lehet buzerálni vagy megint keressem fel az aranykezű mesteremet?