„Ti vagytok Oroszország legnevesebb klubjának a szurkolói, ti vagytok az ország leghűségesebb drukkerei, akiknek nagyon hiányoznak a nagy győzelmek. Ti vagytok a Szpartak ereje, mindig is azok voltatok. Tudom, hogy mit jelent a Szpartak. Ez egy nagyszerű klub, hatalmas múlttal, és nagy nyomással, amelyhez az évek során már hozzászoktam. Tudom azt is, hogy mit kell tennie a Szpartaknak. Most ugyanazt mondom el, amit majd az első nap is el fogok mondani a játékosoknak, amikor Moszkvába érkezem: a Szpartaknál mindenkinek, minden egyes nap bizonyítania kell, hogy méltó arra, hogy tagja lehessen ennek a legendás klubnak. Keményen kell dolgoznunk, támogatunk kell egymást, hinnünk kell magunkban, hogy minden egyes meccset megnyerjünk. Megkövetelem magamtól, hogy mindennap mindent megtegyek azért, hogy a Szpartak a lehető legjobb legyen. Ennyi. Most pedig elég a szóból, ideje dolgozni. Hajrá, Szpartak!”
van ilyen! Emlékszek egy Fradistára, egy dózsás szurkolóval mentek el valami szlovák meccsre nézgelődni, és mikor a szlovák szurkolók nem figyeltek, ellopták a zászlójukat. Én keresztény vagyok, nem kenyerem a lopás, természetesen az ilyesmit nem támogatom, sőt ellenzem. Ezt fontosnak tartom megjegyezni, mielőtt megint kitiltanának.
Ne kelljen már szövegértést oktatnom megint... :-)
"Profi világban" pajtikám, tudod, az mit jelent? Én nem abban mozgok, tehát irreleváns ebben a kontextusban az én személyem (bocs a sok idegen szóért) :-)))
Úgy döntöttem, hogy a SZURKOLÓK SZEMÉLYISÉGI JOGOK NÉLKÜL nevű szervezethez fogok fordulni! Ők biztosan segítenek!
Hiteles, gerinces figuráknak tűnnek, akik sosem adnák el magukat!
Sajnos kicsit sok a dózsás-ávós környezetben szocializálódott személy az FTC környékén. Nem csoda, hogy kirakják az embert, ha Magyar Fiatalokat szeretne látni a Fradiban.
Lassan megérjük azt is, hogy az FTC odaadja a területét valami rohadás német multinak, hogy egy ronda irodaházat építsen a Szentély Helyére. ÉS szembeköpik Albert Flóriánt két forintért.
Hajnal Tamás Úr társadalmi munkába dolgozik. Az internetes kommentelők se kapnak pénzt, teljesen maguktól ülnek 0-24-ben készenlétben, hogy ha jön az izenet, akkor ki tudják tenni.
Az állami támogatás nem ezért érkezik, hanem a Kiváló Munkáért cserébe kapják. Ámen.
Közben Sajnos a Fradi Topikból ki lettem tiltva örökre, mert hiányoltam a Csapatból a Magyarokat.
"Magyar vagyok, keresztény vagyok és Fradista, ezekből egy is elég, hogy ne vigyem semmire ebben az országban" Most jutott eszembe ez a bölcsesség.
Miért ne lennék az? Mert úgy gondolom, hogy az nem fordulhat elő, hogy a Fradi Elnök Ura és a Fradi Tábor Generalisszimusza megállapodást köt? Kizártnak tartom, hogy Kubatov Urunk azt mondaná, hogy "ne szidjatok engem felebarátaim, csak azt köpködjétek, akire rámutatok .Cserébe kapol fitnesz klubot, és minden sportolónk tőled rendeli az ételt, még akkor is, ha"
Kizárt! Ez egy tisztességes keresztyén ország, nem valami balkáni dzsumbuj. A Fradi Szurkolókat nem lehet megvenni