Keresés

Részletes keresés

sura Creative Commons License 2009.06.29 0 0 8351
Miért akartok mindenáron Méhesebbnek lenni Méhesnél és Földibbnek Földinél?
Rolling Creative Commons License 2009.06.29 0 0 8350

Ez olyan negatív?

"

Az is megdöbbentő, hogy bár lassan egy hónapja, hogy Steinmetz elment,  aklub részéről semmi hivatalos elköszönés nem történt, pl. a honlapon sem, pedig 6 évet húzott le nálunk, olimpiát nyert nekünk, és CSAPATKAPITÁNY volt.

Megérdemelt volna egy elköszönő nagyobb írást.

Tóth Marci pedig megérdemelt volna nagyobb törődést."

Előzmény: asanya (8349)
asanya Creative Commons License 2009.06.28 0 0 8349
Rolling légyszíves ne légy ilyen negatív! Nélkülük is bőven miénk MAGYARORSZÁG LEGJOBB CSAPATA! És ha nincs pénz, nincs pénz be kell látni! A költségvetésünk így egyenlő lesz a tavalyival, és nem csak a mi csapatunk jár így, az egész országra, sőt világra hatással van a válság! És tavaly ki lett a bajnok? MI!

HAJRÁ VASAS!

Elég akkor sírni, ha majd nem leszünk a döntőben!!!!!
Előzmény: Rolling (8347)
BR-DVD Creative Commons License 2009.06.28 0 0 8348
Szép napokat!
Úgy tűnik gyengülünk.Valóban, mondhatnának valamit már a jövőről,vagy még lesz valami "csoda igazolás"? Szerintem a fradiba távozókat meg kellett volna valahogy tartani.Tóht M tényleg több poszton jó, ki fogja pótolni?Ki lesz a csk?Tud valaki valami információt?Azt gondolta volna az ember, hogy legalább ebben a sportágban tudjuk tartani a szintet.( A foci,kézilabda, röplabda úgy is csúszik lefelé)
Azért Hajrá VASAS!
Rolling Creative Commons License 2009.06.28 0 0 8347

"Három csodálatos évet töltöttem a Vasasban, kapcsolatunknak nem így kellett volna lezárulnia."

Egyáltalán nem kellett volna lezárulnia még vagy 10 évig, de a Vasasnál amilyen rendben mennek/mentek a dolgok a vízben, annnyira szarul mennek a parton és a klubházban.

Az is megdöbbentő, hogy bár lassan egy hónapja, hogy Steinmetz elment,  aklub részéről semmi hivatalos elköszönés nem történt, pl. a honlapon sem, pedig 6 évet húzott le nálunk, olimpiát nyert nekünk, és CSAPATKAPITÁNY volt.

Megérdemelt volna egy elköszönő nagyobb írást.

Tóth Marci pedig megérdemelt volna nagyobb törődést.

Ugyanakkor meggyőződésem, hogy a jövő évi válogatottkeretbe megkapja a meghívóját.

Sok sikert Barnának és Marcinak (Matyival együtt) jövőre.

Mi pedig max. 1 év múlva, úgy néz ki, megint szűkebb évek elé nézünk.

Yordi Creative Commons License 2009.06.27 0 0 8346

Nem igazán jó hír, de már korábban lehetett olvasni, hogy a vezetőség szóban megegyezett Marcival, hogy mehet. Vajon miért ? Sorozatban mennek el tőlünk meghatározó játékosok ( Vindisch Feri, Mátyás Zoli ) számomra érthetetlen okból. Miért engedik/küldik el őket ?

Barna esetét még úgy-ahogy megértem. A Fradiban kezdett, lehet hogy ott is akarja abbahagyni.

A többiek elengedése/elküdése számomra rejtély.

Nem tudom Nagy Viktor maradása mennyire biztos, ha marad a 2009/2010-es bajnokságban  még eséllyel indulunk, de jövőre tudomásom szerint gyakorlatilag minden meghatározó játékosunk ( Varga testvérek, Hosi, Kicsi ) szerződése lejár.

Decker Ádám 1+2 éves szerződése is egy évet jelent gyakorlatilag.

A Vasas fennállásának 100 éves évfordulóját ezek szerint sajnos nem fogjuk bajnoksággal ünndepelni.

Nagyon remélem, hogy tévedek, de elég sötétnek tünik a jövő.

Szeretném, ha a klub vezetőségétől kapnánk valamilyen megfelelő magyarázatot.

Előzmény: salzal (8343)
sörhenger7 Creative Commons License 2009.06.27 0 0 8345

*jav- gyengülünk

sörhenger7 Creative Commons License 2009.06.27 0 0 8344

Az egyetlen igazán sikeres szakosztályunkról van szó! Remélem tovább már nem nyengülünk.

Előzmény: salzal (8343)
salzal Creative Commons License 2009.06.27 0 0 8343
Nemzeti Sport

Máris bajnok a Fradi?
Tóth Márton a Ferencvárosban folytatja pályafutását

Eldőlt a nyár egyik legkapósabb játékosának sorsa: a TEVA-VasasPlaket pólósa, Tóth Márton pénteken felbontotta szerződését az angyalföldiekkel, és a nagy terveket szövögető FTC-Aprilia Fisher Klímában folytatja pályafutását.

Elképzelhető, hogy a centerként, szélsőként, védőként is bevethető Tóth Márton szerződtetésével a bajnoki aranyérmet is „igazolta” a Fradi, tekintve, hogy a 23 esztendős játékos az utóbbi öt évben öt bajnoki címet szerzett, előbb kettőt a Honvéddal, majd hármat a Vasassal. Az universiadeválogatott csapatkapitánya mosolyogva fogadta a felvetést, hogy már oda is lehet adni az aranyat a zöld-fehéreknek, de azt ő is elismerte, határozott céljai vannak a Népligetben.

„A bajnoki címért szállunk harcba – jelentette ki határozottan az egy plusz két éves szerződést kötő Tóth Márton. – Nem azt mondom, hogy az én érdemem volt az eddigi öt bajnoki cím, de tevékenyen részt vállaltam bennük. Bízom benne, hogy az elkövetkező három évben újra bajnokcsapat tagja leszek, akár többször is.”

A Fradi mellett a Szeged – és a pletykák szerint a Honvéd – által is csábított Tóth Mártonnak érvényes szerződése volt a Vasassal, de nem tudott megegyezni a fizetését csökkenteni kívánó klubbal, amely ezek után kezdeményezte a megállapodás felbontását. „A válság miatt számítottam fizetéscsökkentésre, de nem ekkorára. Három csodálatos évet töltöttem a Vasasban, kapcsolatunknak nem így kellett volna lezárulnia. A szurkolók szeretetét végig élveztem, remélem, nem okozok nekik csalódást a távozással. A Ferencváros ajánlata rendkívül szimpatikus volt számomra, és itt elsősorban az általuk felvázolt jövőképre gondolok. Steinmetz Barna szemé-lyében pedig olyan pólós igazolt a klubhoz, aki össze tudja kovácsolni a csapatot.”

Tóth Márton hangsúlyozta, a válogatottság is szempont volt, amikor a Ferencváros mellett döntött, mivel úgy érzi, stabil kezdő játékosnak kell lennie ahhoz, hogy bekerülhessen Kemény Dénes együttesébe.

Megjegyzendő: Nekünk Marci nem okozott csalódást, sokkal inkább az értékeinket herdáló vezetőink. Nagy hiba őt (is) elengedni. Érthetetlen... Várom a további fejleményeket, és hogy a szűk Vasas-család tagjai közül ki maradhat, és ki mennyit fog hozzátenni... ?
üdv, Z.
Rolling Creative Commons License 2009.06.26 0 0 8342
Örömteli a hír, de zavar a "még egy évig maradok" kitétel.
Előzmény: TZS (8340)
sörhenger7 Creative Commons License 2009.06.25 0 0 8341

Akkor szerinted is nyerünk. HAJRÁ ARANYKEZÜEK!!

Előzmény: asanya (8339)
TZS Creative Commons License 2009.06.25 0 0 8340
.....Nemrég a kétszeres olimpiai aranyérmes Varga Tamás a montenegrói VP Akademija Cattaróhoz írt alá, s elmondta, esetleg egy másik tavalyi pekingi győztes magyar játékos is vele tart. Nevet nem említett, de mi tudjuk, a Vasas- pólós Kis Gáborról van szó.
.......

– Korábban valóban megkeresett a Cattaro – újságolta Kis.
– Akkoriban még bizonytalan volt, képes lesz-e zökkenőmentesen tovább működni a Vasas. Azóta eldőlt, hogy rendezett a klub jövője. Mivel remekül érzem magam, ráadásul bajnoki címet is szereztem a Vasassal, még egy évig maradok. Gábor elmondta, a montenegróiak olyan előnyös ajánlatot tettek neki, hogy a jelenleg érvényes Vasas-szerződéséből kivásárolhatta volna magát, s még bőven maradt is volna az összegből. Mégis maradt.

......

Borsonline
asanya Creative Commons License 2009.06.24 0 0 8339
Eger, vagy Fradi
SZVSZ ez lesz a végeredmény:

1 Vasas
2 Eger
3 Fradi
4 Szeged
5 Domino
Előzmény: sörhenger7 (8338)
sörhenger7 Creative Commons License 2009.06.23 0 0 8338

Kire gondolsz akkor?

Előzmény: asanya (8337)
asanya Creative Commons License 2009.06.23 0 0 8337
Szerintem nem a Szeged lesz az ellenfelünk a döntőben, igaz erősödtek, de gyengültek is!
Előzmény: sörhenger7 (8336)
sörhenger7 Creative Commons License 2009.06.23 0 0 8336

Beregisztráltam két napja mint 70-es fiatal csikó, de ez nem érdekes, a lényeg az, hogy álljuk a versenyt a Szegeddel valszeg ők lesznek a döntőben természetesen velünk a bajnokság végén.

Előzmény: asanya (8333)
kiskun968 Creative Commons License 2009.06.22 0 0 8335
A profilképem látszik Nálatok is?
Előzmény: asanya (8334)
asanya Creative Commons License 2009.06.22 0 0 8334
KÉSZ! Mostmár tudsz regisztrálni, kivéve, ha 1900 előtt születtél :D
Előzmény: asanya (8333)
asanya Creative Commons License 2009.06.22 0 0 8333
Köszönjük, jó, hogy észrevetted, javítjuk!
Előzmény: Rolling (8331)
sura Creative Commons License 2009.06.22 0 0 8332
Nincsenek gyenge ellenfelek? Nem léteznek már megnyert meccsek, amikor lehet kockáztatni?
Előzmény: 1000százalék (8329)
Rolling Creative Commons License 2009.06.22 0 0 8331

Regisztráltam volna, de nem sikerült, mert valós adatokat akartam megadni, de a születési évnél elakadtam. A rendszer nem veszi be az 1970 előtti éveket, már pedig vagyunk, akik előtte születtek.

Jó lenne valamit csinálni, köszi.

Előzmény: asanya (8327)
asanya Creative Commons License 2009.06.21 0 0 8330
Jó, de ha nincs más, mert igazolni nem tudunk, akkor MÉG IS KI JÁTSZIK a Földi és a Mátéfalvy vagy KI????
Előzmény: 1000százalék (8329)
1000százalék Creative Commons License 2009.06.21 0 0 8329

1. az ifikre valóban szükség van, de a csapatot a vezetőedző állítja össze, aki a teljesítménykényszer miatt ritkán játszat ifistákat

2. rusz berci a ksi-ből jött a vasasba

bye

asanya Creative Commons License 2009.06.21 0 0 8328
asanya Creative Commons License 2009.06.21 0 0 8327
Az elmúlt napokban a megszokottnál kevesebbet írtam ide, de ennek meg van az oka, ugyanis egy másik Vasas-tesóval elkészítettük a TEVA-VasasPlaket szurkolói oldalát tehát végre:

Elkészült a Vasas vízilabda csapatának Szurkolói oldala!

[link1]

A Honlapon TALÁLHATÓ:

-Játékosok adatai
-Fórum
-Átigazolási hírek és pletykák

A honlap egyenlőre félkész állapotban van, továbbá LESZ a honlapon:

-Képek
-Videók
-Eredmények
-Interjúk

Továbbá már most elérhető egy Vasas vízilabda-kvíz, mellyel ősszel, az OB1 kezdetekor kihirdetett győztes egy Vasas-ajándékcsomagot "vihet haza" (pontosabban küldjük neki) Mivel a kvíz havonta frissül érdemes most elkezdeni, ha nem akartok lemaradni a nyereményről!!! (a kvíz csak regisztrált tagoknak elérhető, így érdemes regelni!

REMÉNYEINK SZERINT MINÉL TÖBBEN LÁTOGATNI FOGJÁTOK!

Akkor még egyszer

[link1]

azaz

http://www.tevavasasplaket.uw.hu
sörhenger7 Creative Commons License 2009.06.21 0 0 8326

Ha Nagy Viktor aki a földgolyó legjobb kapusa jövőre is nálunk véd, akkor nem vitás a címvédés!

Előzmény: asanya (8318)
Deborka Creative Commons License 2009.06.21 0 0 8325
Az ifiket JÁTSZATNI kell, hogy fejlődjenek a nagyokkal egy csapatban. Nem jó a merev katonás szemlélet!
Előzmény: 1000százalék (8324)
1000százalék Creative Commons License 2009.06.20 0 0 8324
rusz bercire ugyanaz igaz mint fülöp bencére: van még egy éve az ifiben, t. normális, ha őket egyelőre kiegészítő emberként játszatja a vasas, aki egyébként rosszul tenné, ha egy év múlva nem tartaná meg őket
asanya Creative Commons License 2009.06.20 0 0 8323
Bocsánat elírtam, ha elolvasod ott van, hogy tippe, Létayt nem igazoltuk le, de szó van róla! Ha nincs meg a 14 fő akkor Fülöp vagy Rusz biztos a csapatban lesz!
Előzmény: 1000százalék (8321)
Yordi Creative Commons License 2009.06.20 0 0 8322

Ezek szerint Létay biztos ?

Ha Nagy Viktor elmegy, akkor alighanem bajnoki reményeink is mennek. ( Az esélyek az Euroliga megnyerésére már Barna és Marci távozásával elszálltak )

Azért reménykedjünk ! Hajrá Vasas !!!

Előzmény: 1000százalék (8321)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!